HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Plisségordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“De service bij Wouters Werelds Wonen is de service uit de kunst. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi en elektrische bediening.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Plisségordijnen – Wouters Werelds Wonen

Met plisségordijnen heb je elegante raamdecoratie die past bij vrijwel elk raam. Het is veelzijdig en functioneel maar vooral heel mooi en sfeervol. Ben je benieuwd of plissés ook staan in jouw interieur? Kom dan voor inspiratie en advies naar onze woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen.

Van rechthoekige tot ronde ramen

Niet elk raam is rechthoekig, maar dat maakt voor plisségordijnen niet uit. Juist door die plooien, de plissés dus, zijn ze geschikt voor elk raam. Of dat nu een rechte, schuine of ronde kant heeft. Die plissés zijn smal of heel smal; 20 en 32 mm breed. Dit maakt ze ook zo geschikt voor ramen met smalle glaslijsten of aparte vormen. Een plisségordijn past eigenlijk altijd, of je nu raamdecoratie zoekt voor draaikiepramen, dakramen of lichtkoepels. Of voor erkerramen of een raam met een aparte vorm. En vraag je je af hoe je ze mooi strak bevestigt? Dan hebben we ook daarvoor de perfecte oplossing: EasyClick, het handige montagesysteem.

Plissés in elke stijl

Plisségordijnen kunnen in zoveel variaties gemaakt worden, dat we ze altijd kunnen uitvoeren in een versie die past bij jouw woonstijl. Plissés in elke stijl dus! Er zijn namelijk al verschillende gordijnstoffen, van transparant tot verduisterend. En in al die stofsoorten zijn er ook weer veel kleuren, dessins en zelfs fade-outtinten; kleuren die subtiel in elkaar overlopen. Verder kun je nog kiezen uit gordijnstoffen met een warmtewerende, lichtwerende of vuilafstotende coating. Kortom, het kiezen van de juiste plisségordijnen wordt er niet makkelijker op. Daarom helpen wij je daarbij, met veel voorbeelden en inspiratie in onze woonwinkel en altijd persoonlijk interieuradvies. Zo krijg ook jij de plissés die perfect passen bij jouw interieur.

Elektrisch bedienbare plisségordijnen, of met de hand

Het bedienen van plisségordijnen gaat heel gemakkelijk. Zeker als je ze elektrisch bedienbaar laat maken. Ze worden dan gelinkt met de smart home hub waarna je ze opent of sluit via een app op je telefoon. Bediening met een afstandsbediening kan natuurlijk ook. Wil je ze gewoon met de hand bedienen? Dan hebben we daarin verschillende opties. Zoals een koord, het kindveilige SmartCord® en de mooie handgreep LiteRise®.

Mooi op elke hoogte

Waar je de plissés ook in het kozijn wilt vastzetten, het kan altijd. Als je tenminste kiest voor plisségordijnen top-down, bottom-up. Die kunnen zowel van boven naar beneden als andersom en zijn vast te zetten op elke hoogte. Zoals bijvoorbeeld op ooghoogte. Alternatieven hiervoor zijn de plissés top-down, die schuiven van bovenaf naar beneden. Of de plissés bottom-up, die werken precies andersom, van beneden naar boven dus. En als je wilt, hebben we ze ook in Day & Night. Dat is één plisségordijn met twee soorten gordijnstof. Zoals een transparante en een verduisterende. Heel erg handig omdat je daarmee op elk moment van de dag de juiste raamdecoratie hebt! Voor al deze varianten van het plisségordijn ga je naar onze woonwinkel in Chaam.

Combinaties met plisségordijnen

Plisségordijnen combineren kan heel erg goed, en is ook heel erg mooi. Met twee soorten raamdecoratie heb je bovendien ook nog eens veel voordelen. Zoals extra sfeer, meer comfort en meer isolatie. Ook de akoestiek in huis verbetert door dubbele raamdecoratie. Bij plisségordijnen staan gordijnen heel mooi. Neem bij een transparant plisségordijn bijvoorbeeld een verduisterend gordijn. En heb je verduisterende plissés? Dan staan in-betweens daar heel goed bij. De combinaties die je kunt maken zijn heel uitgebreid. Wij helpen je graag de mooiste voor jouw interieur samen te stellen. Want jouw interieur, is onze zaak!

Plisségordijnen voor jouw interieur, bij Wouters Werelds Wonen

De mooiste plisségordijnen voor jouw interieur vind je bij de woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Met persoonlijk interieuradvies, zorgvuldig inmeten en monteren weet je zeker dat je nog lang kunt genieten van de plisségordijnen van het kwaliteitsmerk Toppoint. Kom je snel eens langs? We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag.

 

‘Uw interieur is onze zaak!’

Interieuradvies

Montageservice