HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen bij Wouters Werelds Wonen

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“PVC lamellen staan echt mooi in mijn badkamer. Met 1 draai heb ik de inkijk geregeld.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

PVC lamellen, bijzondere raamdecoratie

PVC lamellen, dat is bijzondere raamdecoratie. Ze zijn handig, makkelijk en heel divers. In onze woonwinkel in Chaam heb je volop keus uit verschillende kleuren en structuren. En weet je dat er ook lichtdoorlatende zijn? Ook zijn ze heel geschikt voor je badkamer of keuken. Benieuwd welke lamellen van pvc het mooiste staan bij jouw woonstijl? Kom dan naar Wouters Werelds Wonen in Chaam voor persoonlijk interieuradvies.

Licht of privacy naar wens

Met lamellen regel je heel gemakkelijk de hoeveelheid licht of privacy in huis. In een handomdraai zeg maar. Je opent ze naar wens en bepaalt of je ongehinderd naar buiten kijkt, of het licht gefilterd naar binnen komt of dat je alles dichthoudt zodat je maximale privacy hebt.

Lichtdoorlatende lamellen

Lamellen van pvc zijn doorgaans niet lichtdoorlatend, maar we kunnen ze wel zo maken. Door ze te perforeren! Dit is een optie bij pvc lamellen en het effect is heel subtiel maar laat wel mooi gefilterd licht naar binnen. De hoeveelheid gaatjes die je in de lamellen laat aanbrengen, bepaal jij. Je hebt daarin de keus uit een aantal varianten; heel weinig, iets meer tot heel veel. Hoe meer erin geperforeerd wordt, hoe transparanter het effect. Vertel ons wat jij wilt en wij regelen het voor je.

Makkelijk in onderhoud

Met pvc lamellen heb je raamdecoratie die heel makkelijk in onderhoud is. En dat is natuurlijk wel zo fijn! In een paar handelingen heb je deze lamellen weer zo schoon en netjes voor het raam hangen. Klik ze eerst uit de rails en leg ze op een vlakke ondergrond. Vervolgens maak je ze schoon met een zachte, vochtige doek. Daarna even afdrogen en je hangt ze zo weer terug in de rails. Meer dan dat is het niet, makkelijk toch?

PVC met aluminium onderdelen

De pvc lamellen in onze winkel zijn van de Toppoint collectie. De onderdelen van deze lamellen zijn gemaakt van aluminium waardoor ze tegen vocht bestand zijn en dus niet roesten. Wil je lamellen in een vochtige ruimte ophangen? Dan kan dat heel goed met deze lamellen!

Tot wel 6 meter breed

Zoek je raamdecoratie die je kunt ophangen voor grote ramen? Dan zijn deze pvc lamellen zeker een optie. Die zijn er voor ramen tot een breedte van 6 meter. Je hebt daarbij de keus uit verschillende lamelbreedtes; van 52 mm tot 250 mm breed per lamel. Hoe groter of breder het raam, hoe beter een brede lamel uitkomt. Wil je weten wat we voor jouw interieur adviseren? Kom dan naar onze woonwinkel in Chaam.

Wouters Werelds Wonen, voor maatwerk in pvc lamellen

Voor pvc lamellen die perfect passen bij jouw interieur kom je naar Wouters Werelds Wonen. Hier kun je rekenen op persoonlijke service, kwaliteit en natuurlijk maatwerk. Met veel voorbeelden en een ervaren team helpen we je graag aan de mooiste raamdecoratie voor de ruimte bij jou thuis of op de zaak. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en geven zowel persoonlijk advies in onze winkel als bij jou op locatie. Kom je langs? Dan kun je achter de winkel gratis parkeren.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Advies op maat