HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Maatwerk raamdecoratie bij Wouters Werelds Wonen

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Elektrische raamdecoratie

Gordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Wouters Werelds Wonen in Chaam hebben ze mij goed geadviseerd. Gelijk mijn hele woonkamer aangepast en een mooi ontwerp laten maken. Zeer tevreden over service van het personeel.”

‘Ook toe aan een make-over van jouw kamer? Maak een afspraak voor advies op maat.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

‘Uw interieur is onze zaak!’

Raamdecoratie bij Wouters Werelds Wonen in Chaam

De mooiste raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur of project, die vind je bij Wouters Werelds Wonen, de woonwinkel in Chaam. Wil je persoonlijk advies zodat je de beste oplossing in raamproducten krijgt die past bij jouw woonwens, interieur en situatie? Dan kun je rekenen op het team van vakmensen in onze woonwinkel. Met veel voorbeelden doe je hier wooninspiratie op en onze ervaren stylisten geven je antwoord op al je vragen. Ons assortiment in raamdecoratie is compleet en van hoge kwaliteit met het merk Toppoint. Ontdek het zelf, je bent welkom aan de Dorpsstraat 30 in Chaam.

Service van A tot Z

Wouters Werelds Wonen is een bekende naam in de woninginrichting. Hier krijg je persoonlijke aandacht en vakkundige service van A tot Z. Ons advies is gericht op jouw situatie en vraag. Een eerlijk advies dus waarbij we altijd een passend oplossing zoeken voor jouw woonwensen en de mogelijkheden in de woning, je bedrijf of het project. En met ons aanbod kunnen we altijd kwaliteitsproducten aanbieden waar wij zelf ook van overtuigd zijn. Zo weet je zeker dat je bij ons kiest voor producten waar je nog jarenlang van kunt genieten.

Passend bij jouw interieur

Echt mooie raamdecoratie zijn raamproducten die perfect passen bij jouw interieur. Of die jouw woonstijl nog eens extra onderstrepen. En daar zorgen wij voor, met het deskundige advies van onze stylisten. Met maatwerk laten we het product geheel naar wens samenstellen. En door het ook zorgvuldig in te meten, te confectioneren en te monteren zorgen we ervoor dat het perfect passend bij jou thuis of op de zaak wordt opgehangen. Kwaliteit en persoonlijke service dus, daar kun je bij Wouters Werelds Wonen altijd weer op rekenen!

Al meer dan 20 jaar een begrip in Chaam en omstreken

Wouters Werelds Wonen is al meer dan 20 jaar een begrip in Chaam en omstreken. Klein begonnen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in woninginrichting en zijn nu gevestigd in het mooie pand aan de Dorpsstraat 30. Onze persoonlijke benadering, klantvriendelijkheid en service die we van A tot Z aan iedereen bieden, is de reden voor onze klanten om steeds weer voor ons te kiezen. En met het kwalitatieve aanbod in woninginrichting en raamdecoratie hebben we voor iedereen ook de mooiste oplossing voor het interieur, thuis of op de zaak. Kom snel eens langs, we staan ook voor jou klaar.

Raamdecoratie bij Wouters Werelds Wonen

Jouw interieur is onze zaak, en dat betekent natuurlijk ook dat we een topcollectie in raamdecoratie aanbieden. Ons assortiment bevat de ruime collectie van het kwaliteitsmerk Toppoint. Een merk in raamdecoratie met innovatieve en bekende raamproducten en altijd een uitgebreide keus in stoffen, kleuren, prints en mogelijkheden tot afwerking. Voor raamdecoratie kun je bij ons kiezen uit:
gordijnen
vouwgordijnen
rolgordijnen
lamellen
Iso Plissé® gordijnen
paneelgordijnen
plisségordijnen
jaloezieën
horren

Combinaties met raamdecoratie

Door raamdecoratie te combineren, profiteer je van veel extra’s in je interieur. Zo heb je meer sfeer en een betere akoestiek. En zo’n dubbele laag raamdecoratie zorgt ook voor betere isolatie, zacht licht en meer privacy. De mooiste combinatie in raamdecoratie voor jouw interieur vind je in onze woonwinkel. Onze stylisten staan voor je klaar, om je te inspireren en adviseren.

Kwaliteit en innovatie in raamdecoratie

De collectie raamdecoratie is ruim, kwalitatief en ook innovatief. Zo hebben we XL jaloezieën van wel 7 meter breed, screendoek voor onder meer vochtbestendige lamellen en gordijnen, maar ook Iso Plissé® gordijnen die energiebesparend zijn. En de bijzondere gordijnen Sharp Wave®, Versus® en de Iso Reflex® lamellen behoren natuurlijk ook tot de collectie. Vernieuwende raamdecoratie en innovatieve materialen, in onze collectie vind je dit en nog veel meer. Het ideale aanbod voor thuis, op de zaak en voor projecten. En is er straks weer een nieuw product? Grote kans dat je die dan ook in onze woonwinkel vindt!

Ga voor jouw raamdecoratie naar Wouters Werelds Wonen in Chaam

De raamdecoratie voor jouw interieur vind je bij Wouters Werelds Wonen in Chaam. Kom langs voor persoonlijk interieuradvies, heel veel wooninspiratie en een uitstekende service en kwaliteit. Of maak een afspraak voor interieuradvies op locatie. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en parkeren kan achter de winkel.