HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren bij Wouters Werelds Wonen

Raamhorren

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Bij Wouters Werelds Wonen werkt personeel dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Raamhor op maat gemaakt – in Chaam

Met een raamhor kun je binnen goed ventileren zonder dat er insecten of pollen naar binnen komen. Ideaal als je na een warme dag ’s avonds de boel wilt luchten of frisse wind in die warme slaapkamer wilt voelen. Bij Wouters Werelds Wonen, de woonwinkel in Chaam, hebben we een breed aanbod van kwalitatieve horren. Voor elk type raam de juiste raamhor en voor elke situatie ook een goed horrengaas. Wat past bij jouw ramen of jouw persoonlijke situatie? Vraag het ons, onze vakmensen staan klaar voor persoonlijk advies en uitstekende montage.

Vaste raamhor voor elk draaikiepraam

Zoek je een hor voor een draaikiepraam? Dan adviseren wij je de vaste raamhor. Die hor is de perfecte oplossing voor dit raam. Het wordt aan de buitenzijde in het kozijn geplaatst. Zo kan het gewoon blijven zitten, ongeacht of je het raam nu opent of kantelt. De raamhor heeft een handige borstelafdichting waardoor het altijd perfect aansluit en het kozijn niet beschadigt. De vaste raamhor wordt in het kozijn geklemd, vaste montage is daardoor niet nodig. Deze raamhor kan geplaatst worden in elk kozijn, van hout, kunststof of aluminium.

Inzethor of rolhor voor het raam

Voor andere ramen hebben we ook altijd de juiste oplossing, met onder meer een rolhor of de inzethor. Het type raam bepaalt welke hor het meest geschikt is. Maar ook hoe je het gebruikt, bijvoorbeeld of je regelmatig beddengoed buiten hangt en daardoor de hor er wel of niet uit moet halen. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij helpen je de juiste hor te vinden voor jouw situatie.

Voordelen

Elk type raamhor heeft z’n eigen voordelen. Daarbij weet je bij ons ook zeker dat je geniet van hoge kwaliteit doordat wij de raamhorren van Toppoint leveren. Dit is te merken aan onder meer de stevige frames die solide zijn maar ook zo mooi afgewerkt dat ze subtiel opgaan in de rest van het interieur. Maar ook het soepele gebruik is een kenmerk van de kwaliteit. Dit merk je aan het gemak waarmee je de raamhorren plaatst en eruit haalt of oprolt en weer dichtrolt. De raamhorren zijn leverbaar in vijf profielkeuren en met horrengaas naar keuze.

Soorten horrengaas

Onderdeel van het maatwerk dat wij leveren is onder meer dat we de horren maken met een horrengaas naar keuze. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende soorten gaas. Zoals het extra transparante horrengaas dat het zicht niet hindert en bijzonder goed ventileert. Of het pollenwerende horrengaas dat 90% of 99% van alle pollen buitenhoudt. En het gewone horrengaas in grijs of antraciet. Ook dit gaas is heel sterk doordat het gemaakt is van glasvezel met een pvc coating.

Raamhor voor thuis, de zaak of projecten

Zoek je een raamhor voor thuis, de zaak of een project? Bij ons vind je de beste oplossing. Wij staan voor je klaar met advies en veel verschillende mogelijkheden in kwalitatief hoogstaande raamhorren. Je kunt op ons rekenen!

Service en kwaliteit, ook in raamhorren. Bij Wouters Werelds Wonen

Ook voor service en kwaliteit in raamhorren ga je naar Wouters Werelds Wonen. Hier wordt het altijd netjes en vakkundig voor je geregeld. Onze ervaren vakmensen helpen je met advies, zowel in onze winkel als bij jou op locatie. Van het inmeten tot en met de montage, we staan voor je klaar. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Rolhor

met tussenstop

verende haak montage

vaste haak montage

borstelafdichting

Inzethor

met tussenprofiel

Rolhor in dakraam