HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Rolgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Rolgordijnen

Rolgordijnen

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijn

Semi transparant rolgordijn

Gratis inspiratie magazine


Verduisterend rolgordijn

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Wouters Werelds Wonen in Chaam, daar slaag je voor je volledige inrichting!”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn raamdecoratie die je in elke ruimte kunt ophangen. Of het nu de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of de werkkamer is. Er is er altijd wel een die perfect matcht met jouw woonstijl en die ook voldoet aan jouw woonwensen. Wil jij ook rolgordijnen in jouw huis of bij jouw werkplek? Kom dan naar de woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Wij staan voor je klaar met kwaliteit en persoonlijke aandacht. Want jouw interieur is onze zaak!

Strakke raamdecoratie

Met rolgordijnen kies je voor strakke raamdecoratie. Toch brengen ze ook sfeer in je interieur, ongeacht welke woonstijl jij hebt. Wij hebben rolgordijnen die passen bij moderne en klassieke interieurs en alles daartussenin. Hoe dat komt? Onze collectie heeft bijna 300 verschillende gordijnstoffen in transparante tot verduisterende stofdiktes. En dan kun je ook nog kiezen voor de stijlvolle duo-rolgordijnen. Ontdek nu wat past bij jouw ruimte en woonwensen. Wij zijn er om dat met jou uit te zoeken en zorgen dat ze vervolgens geheel op maat gemaakt worden. Met de rolgordijnen van Wouters Werelds Wonen heb je zeker de perfecte raamdecoratie die past bij jouw interieur.

Rolgordijnen voor de XL-ramen

Rolgordijnen zijn er van klein tot groot. Echt groot bedoelen we dan. Want zelfs als jij XL-ramen hebt, kunnen wij daarvoor passende rolgordijnen maken. Een rolgordijn zelf heeft een maximale breedte van 4 meter. Maar ze kunnen ook gekoppeld worden. Zo hebben we altijd een passende oplossing voor ramen tot wel 8 meter breed!

Rolgordijnen voor de (hele) kleine ramen

Ook voor de hele kleine ramen kun je een rolgordijn vinden. Ze zijn er namelijk al vanaf 30 cm breed. Ideaal dus voor hele smalle ramen. En zoek je iets voor een schuin raam? Dan zijn rolgordijnen ook een mogelijkheid. Voor dat soort ramen, zoals een dakraam of een draaikiepraam, monteren we ze namelijk met de zijkant tegen het raam aan. Het gordijn blijft dan altijd mooi strak voor het raam zitten. En wil je zeker weten dat het in de ruimte echt donker is, zoals bij een slaapkamer bijvoorbeeld? Dan monteren we ze met een aluminium frame. Er schijnt dan ook vanaf de zijkanten geen licht meer naar binnen.

Maatwerk

Ook al lijken rolgordijnen vrij standaard, wij kunnen ze altijd naar wens afwerken. Zo heb je al veel keus in de verschillende gordijnstoffen qua kleur, dessin en print. Maar je kunt het rolgordijn ook afstemmen op het gebruik of de locatie door een stof met een bepaalde coating te kiezen. Zoals een isolerende coating bij een raam in de woonkamer waar je graag comfortabel warm wilt zitten. Of een brandvertragende coating voor een rolgordijn in een zakelijke omgeving. En wist je dat je met designprofielen elk rolgordijn een unieke look kunt geven? We hebben houten en aluminium designprofielen voor zowel de koof als de onderlat. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij regelen het maatwerk voor jouw rolgordijnen!

Vochtbestendige rolgordijnen

Zoek je raamdecoratie voor de keuken of badkamer? Dan moet je zorgen dat het vochtbestendig is. Want in zo’n vochtige ruimte kan gewone gordijnstof al snel schimmelen en de techniek die in de raamdecoratie verwerkt is, kan onder invloed van het vocht roesten. Gelukkig kun je bij ons wel voor vochtbestendige rolgordijnen kiezen. Die worden van screendoek gemaakt; een heel sterke stof die ook vocht- en schimmelwerend is. En een groot pluspunt: deze stof kan makkelijk schoongemaakt worden. Wil je wat voorbeelden van deze sterke gordijnstof voor vochtige ruimtes bekijken? Dan kan dat in onze woonwinkel aan de Dorpsstraat in Chaam.

Contra-rollende rolgordijnen

Raamklinken zijn onhandig bij rolgordijnen, maar wij hebben daar wel een goede oplossing voor. We laten de rolgordijnen dan contra-rollend maken. Dit betekent dat de gordijnstof van de voorzijde van de buis afrolt. Hierdoor is er meer ruimte tussen het rolgordijn en het raam en zit de raamklink niet in de weg zit. Deze oplossing adviseren we ook bij hoekramen; de kier tussen de rolgordijnen wordt dan veel kleiner.

Rolgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Voor maatwerk in rolgordijnen ga je naar Wouters Werelds Wonen. Wij zorgen dat deze strakke raamdecoratie passend bij jouw interieur gemaakt wordt. Vanaf het persoonlijke interieuradvies tot en met het vakkundig inmeten, confectioneren en monteren. Bezoek dus onze woonwinkel in Chaam of maak een afspraak voor advies aan huis. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en achter de winkel kun je gratis parkeren.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Screendoek, ook voor rolgordijnen