HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Scala® XL7 jaloezieën bij Wouters Werelds Wonen

Scala® XL7 jaloezieën

Scala® XL7 jaloezieën

Scala® XL7 jaloezieën

500

kleuren

Scala® XL7 jaloezie, altijd elektrisch én tot wel 690 cm breed.

Strakke vormgeving tot in het kleinste detail.

'Perfect voor elke ruimte, ook badkamer en keuken!'

Klantervaring

“Bij Wouters Werelds Wonen in Chaam ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Scala® XL7: aluminium jaloezieën tot 7 meter breed

Extra groot, voor extra grote ramen. Dat is de Scala® XL7; aluminium jaloezieën van bijna 7 meter breed. 690 cm om precies te zijn. Indrukwekkend, zowel het formaat als de kwaliteit. Bijzondere jaloezieën dus, bij de woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen.

Extralarge jaloezieën

De Scala® XL7 jaloezieën zijn extralarge en daarmee ook extra indrukwekkend. Het merk Scala® is al bekend om de hoge kwaliteit die ze standaard leveren, en dat geldt ook voor deze grote aluminium jaloezieën. Ze zijn geheel van aluminium gemaakt. De techniek is dus heel solide en robuust. De afmeting zelf is ook heel indrukwekkend: 690 cm breed. De lamellen zijn vanzelfsprekend ook breed; 50 of 70 mm. Is dit formaat te groot voor de ramen in jouw woning of bedrijf? Dan hebben we van hetzelfde merk ook aluminium jaloezieën in kleinere maten. Dezelfde kwaliteit maar kleiner en met smallere lamellen.

Raamdecoratie als roomdivider!

Deze aluminium jaloezieën zijn zo groot dat ze ook regelmatig als roomdivider gebruikt worden. Het formaat is dan ook ideaal voor een flexibele inrichting van openbare ruimtes of in bedrijven. Ze zijn elektrisch bedienbaar en daarmee dus snel aan te passen. Met een druk op de knop maak je met de Scala® XL7 een vergaderzaal of kantoortuin weer snel groot of je verdeelt het direct in een aantal kleinere ruimtes. En ook door het strakke design staan deze jaloezieën heel mooi in zakelijke ruimtes.

Maatwerk + Design

Met de Scala® XL7 heb je design jaloezieën die op maat gemaakt worden. Je kunt al de lamelbreedtes kiezen, maar ook de kleur van de jaloezie. Die van 50 mm is er in 45 verschillende kleuren, de jaloezie met lamellen van 70 mm breed is er in 8 verschillende kleuren. Daarbij worden de lichtafsluitende bovenbak en de onderlat van strak design in een bijpassende kleur uitgevoerd. Maatwerk dus, in het design van jouw keuze.

Elektrisch bedienbaar

Natuurlijk zijn deze extralarge jaloezieën elektrisch bedienbaar. Ook als een stroompunt in de buurt ontbreekt kunnen we deze XL7 jaloezieën plaatsen. De bediening werkt via een afstandsbediening of met een app. In het geval van een app heb je wel een smart home hub nodig. Hoe dat precies werkt? Dat vertellen we je graag als je onze woonwinkel in Chaam bezoekt.

Extralarge aluminium jaloezieën bij Wouters Werelds Wonen, Chaam

Deze indrukwekkende extralarge aluminium jaloezieën bestel je natuurlijk bij Wouters Werelds Wonen in Chaam. Kom gerust eerst eens langs en we laten je verschillende voorbeelden zien en vertellen je alles over de mogelijkheden van de Scala® XL7. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en in onze woonwinkel staat een team van ervaren vakmensen al op je te wachten. En wil je liever advies aan huis of bij jouw bedrijf? Dan komen we langs, service aan huis!

Houten jaloezie

Aluminium jaloezie

Scala® XL7 jaloezie

Meetservice thuis

Advies op maat