HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijn!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“De adviseurs bij Wouters Werelds Wonen nemen echt de tijd voor je, zij geven uitstekende adviezen.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen: blikdichte raamdecoratie

De semi-transparante Iso Plissé® gordijnen zijn blikdicht. Stijlvolle raamdecoratie die past bij elk raam en mooi staat in elk interieur. Wil je weten in welke tint of met welk dessin het goed staat in jouw huis of bedrijf? Dan bezoek je onze woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. We zijn van woensdag tot en met zaterdag geopend maar komen ook graag op afspraak bij jou voor persoonlijk interieuradvies aan huis.

Voor thuis en op de zaak

Deze Iso Plissé® gordijnen zijn ideale raamdecoratie voor zowel thuis als op de zaak. Want behalve dat dit blikdichte raamproduct in veel kleuren, dessins en stofsoorten beschikbaar is, kan het ook met een vlamvertragende coating geleverd worden. Iets dat nogal eens door verzekeraars aan bedrijven als eis gesteld wordt. En wist je dat deze Iso Plissé® gordijnen aan de lichttransmissie-normen van de EU voldoen? Dat is een handige indicator die aangeeft hoeveel licht er door een raamproduct heen mag schijnen bij een werkplek. Met deze blikdichte Iso Plissé® gordijnen heb je dus geen last van vervelende lichtschitteringen in je beeldscherm!

Raamdecoratie om energie te besparen

Heel prettig aan de Iso Plissé® gordijnen is ook dat ze energiebesparend zijn. Dat komt door de unieke honingraatstructuur. Dat geeft deze raamdecoratie niet alleen de stijlvolle uitstraling. Het zorgt er ook voor dat je hiermee energie kunt besparen. Dat zit als volgt: die honingraat creëert een stilstaande luchtlaag. Die werkt als een soort isolerende buffer voor het raam. Warmte kan dus niet uit huis verdwijnen waardoor je minder hoeft te stoken. En dat scheelt in het verbruik op je energierekening, mogelijk tot wel 25%!

Plooibreedtes

De Iso Plissé® gordijnen zijn er met drie verschillende plooibreedtes: smal (25 mm), iets breder (32 mm) en breed (64 mm). Hoe breder, hoe mooier het staat bij een groot raam. De smalste plooien passen goed in onder andere draaikiepramen die smalle glaslijsten hebben. Wil je weten welke plooibreedte past bij jouw interieur? Vraag het ons, we staan voor je klaar!

Combinaties voor Iso Plissé® gordijnen

De blikdichte ofwel lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zorgen ervoor dat je overdag een mooi gefilterd licht in huis hebt. Je kunt er dan niet goed doorheen kijken. ’s Avonds echter als binnen het licht aan is en buiten al donker, dan kijk je wel door deze raamdecoratie heen. Daarom is het slim om ze te combineren. En dat kan ook heel goed. Mooie combinaties met Iso Plissé® gordijnen zijn die met verduisterende gordijnen of overgordijnen. Dan heb je ’s avonds je privacy en ook nog eens extra isolatie en een prettige akoestiek!

Unieke opties

De Iso Plissé® gordijnen zijn allesbehalve standaard. Zo kun je ze laten uitvoeren in top-down; de stof schuift dan van boven naar beneden. Top-down, bottom-up kan ook, de stof kan dan zowel van onderaf als van bovenaf openschuiven en sluiten. En het kan ‘zwevend’ vastgezet worden, bijvoorbeeld op ooghoogte. Of kies voor de handige Day & Night: een twee-in-een Iso Plissé® gordijnen. De Iso Plissé® gordijnen bestaan dan uit twee stofsoorten, een lichtdoorlatende en een verduisterende gordijnstof. Elk is groot genoeg om het gehele raam te bedekken.

Veilig en elektrisch bedienbaar

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen kunnen geheel naar wens uitgevoerd worden. Natuurlijk kunnen we ze elektrisch bedienbaar laten maken. Je opent en sluit ze dan via een app of met een afstandsbediening. En er zijn veel alternatieven als je niet een standaard handgreep wenst. Zo kun je ook kiezen voor een koord, of bijvoorbeeld het kindveilige SmartCord®. Vraag ons naar de vele mogelijkheden, we laten je ze graag zien.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij Wouters Werelds Wonen in Chaam

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen voor jouw interieur vind je bij Wouters Werelds Wonen in Chaam. Wat voor type raam je ook hebt, wij laten de Iso Plissé® gordijnen altijd mooi passend maken. Kom langs bij onze woonwinkel en vraag ons naar de vele opties en een persoonlijk interieuradvies als je twijfelt wat mooi staat bij jouw woonstijl. We helpen je graag!

‘Uw interieur is onze zaak.’

Ik vertel je graag alles over dit product!