HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante paneelgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Semi-transparante paneelgordijnen

Semi-transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Ik heb mijn paneelgordijnen gecombineerd met rolgordijnen in dezelfde tint. Nu heb ik een strakke look die precies het juiste licht doorlaat.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Semi-transparante paneelgordijnen; blikdichte raamdecoratie

Semi-transparante paneelgordijnen zijn blikdichte raamdecoratie. Indrukwekkend groot en gemaakt van de mooiste gordijnstoffen. Bovendien kun je ze ook nog naar wens laten afwerken zodat het perfect past bij jouw interieur en woonstijl. Bezoek woonwinkel Wouters Werelds Wonen in Chaam en ontdek deze raamdecoratie zelf. We staan voor je klaar met persoonlijke service, wooninspiratie en altijd vakkundig interieuradvies.

Indrukwekkend groot

De paneelgordijnen zijn indrukwekkend groot. Ze zijn er namelijk in een breedte van 50 tot 130 cm en kunnen tot wel 3 meter hoog gemaakt worden. En hoe breed het raam ook is, voor paneelgordijnen maakt dat niet uit. Ze kunnen onbeperkt naast elkaar in een rails gehangen worden waardoor ze een oneindig breed oppervlak kunnen bedekken. Wil je raamdecoratie die geschikt is voor jouw interieur met grote ramen? Dan hebben wij daarvoor de oplossing met onze collectie paneelgordijnen!

Altijd maatwerk

Natuurlijk leveren we maatwerk, zo ook met deze paneelgordijnen. We zorgen ervoor dat ze passend bij jouw interieur en woonstijl worden gemaakt. Dat kan ook heel goed doordat er zoveel mogelijkheden zijn bij deze raamdecoratie. Zoals de vele kleuren en dessins, en de optie om verschillende soorten gordijnstoffen te combineren op een paneelgordijn. Dat kan een combinatie van een dessin gordijnstof zijn met effen gordijnstoffen op een paneel, of een mix van transparante en semi-transparante gordijnstoffen bijvoorbeeld.

Designlatjes

Daarnaast is het mogelijk om designlatjes op de panelen te plaatsen. Dat kan op elke plek en met net zoveel als jij wenst. Deze designlatjes zijn er in hout en aluminium. De houten designlatjes zijn van hetzelfde merk als de houten jaloezieën. Hierdoor combineren deze twee soorten raamdecoratie ook heel mooi met elkaar. Combineer je de paneelgordijnen liever met iets anders? Dan zijn rolgordijnen ook mogelijk.

Gordijnstof met coatings

De gordijnstoffen waar deze paneelgordijnen van worden gemaakt, kunnen met een coating afgewerkt zijn. Er zijn daarin meerdere soorten gordijnstoffen met verschillende coatings beschikbaar, zoals een vlamvertragende coating. Dit is vaak wenselijk bij projecten en in zakelijke ruimtes. Ook zijn er warmtewerende en vuilafstotende coatings. Verder is er een keuze in de mate van transparantie. Dat wordt bepaald door de openingsfactor wat aangeeft hoeveel licht door de gordijnstof heen schijnt. Volop keus dus, als je langskomt in onze woonwinkel laten we je het graag zien!

Semi-transparante paneelgordijnen bij Wouters Werelds Wonen, Chaam

Ook voor semi-transparante paneelgordijnen ga je naar Wouters Werelds Wonen in Chaam. Met kwaliteit en service staan we voor je klaar, van woensdag tot en met zaterdag. Je bent op al deze dagen welkom aan de Dorpsstraat, achter de winkel kun je gratis parkeren. En wil je liever advies aan huis of op de zaak? Dan kan dat ook, maak een afspraak en we komen snel bij je langs.

 

‘Uw interieur is onze zaak!’

Meetservice

Advies op maat