HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante plisségordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Semi-transparante plisségordijnen

Semi-transparante plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Bij Wouters Werelds Wonen eindelijk een goed keus kunnen maken voor mijn draaikiep ramen. Plisségordijnen met EasyClick, ideale oplossing.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Semi-transparante plisségordijnen: lichtinval zonder inkijk

Met semi-transparante plisségordijnen heb je wel lichtinval maar geen inkijk thuis. Of op kantoor. Want deze mooie blikdichte raamdecoratie is geschikt voor elke ruimte in huis en bij de werkplek. Zoek jij ook een mooi en elegant raamproduct dat past bij jouw woonstijl of inrichting? Kom dan naar Wouters Werelds Wonen en we helpen je met ons persoonlijk interieuradvies. Of vraag voor een advies op locatie, want ook dat is mogelijk.

Blikdicht

Deze plisségordijnen zijn gemaakt van semi-transparante gordijnstof. Hierdoor zijn ze blikdicht, wat betekent dat het overdag de inkijk tegenhoudt. Wil je ook in de avond genieten van je privacy? Dan raden we je aan om ze te combineren met gordijnen. Dat kan met bijvoorbeeld overgordijnen, gevoerde of verduisterende gordijnen. Zo’n combinatie is ook heel stijlvol, isoleert beter en zorgt voor een aangename akoestiek.

Plissébreedte

Plisségordijnen zijn er in de plooibreedtes 20 en 32 mm. Allebei smal dus en ook allebei elegant. Maar vooral heel geschikt voor onder andere draaikiepramen die een smalle glaslijst hebben. In die kozijnen past de smalste plooi heel goed en steekt niet uit. Twijfel je welke plooibreedte het beste past bij jouw interieur? Vraag het ons, wij adviseren je graag.

Volop gemak met de bediening

De bediening van plisségordijnen gaat heel gemakkelijk. Ook als ze heel hoog hangen, zoals bij een hoog raam of in een lichtkoepel. Je kunt er dan niet bij, maar je kunt ze wel op afstand bedienen. Wij regelen dat voor je, met een afstandsbediening of via een smart home hub met een app. Wil je geen elektrisch bedienbare plisségordijnen? Dan zijn er nog genoeg andere opties, zoals het kindveilige SmartCord®, de LiteRise® handgrepen of een bedieningsstok.

Altijd maatwerk

Bij Wouters Werelds Wonen staan we garant voor kwaliteit en persoonlijke service. Vandaar dat je bij ons ook kunt rekenen op maatwerk. Dat begint al met het persoonlijke stylingsadvies, maar ook voor het inmeten en monteren staan onze vakmensen voor je klaar. De plisségordijnen zelf worden geheel naar wens geconfectioneerd. Met natuurlijk de gordijnstoffen en opties die jij wilt. Maar ook met een gordijnstof die past bij jouw woon- of werkwens. Zoals met een coating. Daarin hebben we meerdere opties waaronder vlamvertragend, vuilwerend en warmtewerend. Kijkend naar jouw situatie zullen we je het beste advies geven. Want jouw interieur is onze zaak.

Gemonteerd

Het monteren van plisségordijnen kan heel goed met EasyClick. Dat is een handig montagesysteem dat uit een solide frame bestaat. Dit frame wordt in het kozijn geplaatst zonder te schroeven of te boren. En het kan er net zo gemakkelijk weer uitgehaald worden. Met EasyClick weet je dus zeker dat je plissés strak en mooi tegen de ramen blijven, ook als die openstaan of gekanteld zijn. Het frame van EasyClick is leverbaar in vijf RAL-kleuren en wordt tot in detail mooi en strak afgewerkt.

Semi-transparante plisségordijnen, ook voor jouw interieur

Ook voor jouw interieur hebben wij de mooiste semi-transparante plisségordijnen. Bezoek dus onze woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Hier vind je wooninspiratie en staan we voor je klaar met persoonlijk advies. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag.

 

‘Uw interieur is onze zaak!’

Advies op maat