HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante rolgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

301

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Met de strakke cassette aan de bovenzijde en de mooie champagnekleurige onderlat zijn mijn rolgordijnen heel stijlvol geworden.”

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis. Kom langs om alles goed te bekijken.”

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen zijn blikdicht. Dat betekent dat ze overdag privacy bieden en gelijktijdig voor een mooi gefilterd licht in huis of op de zaak zorgen. Bij Wouters Werelds Wonen in Chaam hebben we veel keus in mooie gordijnstoffen voor deze raamdecoratie. Kom langs en we helpen je de mooiste uit te zoeken die perfect past bij jouw interieur en woonwens.

Blikdichte raamdecoratie

Met de semi-transparante rolgordijnen heb je blikdichte raamdecoratie. Hiermee houd je overdag nieuwsgierige inkijk tegen en wordt fel licht van buiten aangenaam zacht doordat de gordijnstof het binnenvallende licht goed filtert. Hierdoor is het met deze blikdichte rolgordijnen altijd aangenaam wonen en werken. Overigens kunnen we ervoor zorgen dat de semi-transparante rolgordijnen ook isoleren en zonwerend zijn; met een perlex of metallic coating. Dit maakt het binnen meteen veel aangenamer op warme dagen.

Design rolgordijn

De rolgordijnen uit onze collectie zijn van het kwaliteitsmerk Toppoint. Het zijn dus zeker geen strakke, simpele raamproducten want ze kunnen afgewerkt worden tot een uitvoering naar keuze. Hiervoor zijn er onder meer design onderlatten in meerdere houttinten, van strak aluminium of ovaal gestoffeerd. Doordat elke uitvoering het rolgordijn een andere look geeft, kun je het daarmee mooi aanpassen bij jouw woonstijl. Bovendien zijn deze designlatjes ook erg functioneel: ze verzwaren het rolgordijn waardoor het altijd mooi strak hangt.

Maatwerk

Ook bij de rolgordijnen leveren we maatwerk. Je hebt daarvoor volop keus uit verschillende gordijnstoffen en kleuren, natuurlijk de design onderlatten en ook in de manier van bediening. Ze kunnen bijvoorbeeld elektrisch bedienbaar gemaakt worden. Ze zijn dan te openen en te sluiten met een afstandsbediening of via een app op je telefoon. En komt het rolgordijn in een schuin raam, zoals een dakraam? Dan monteren we het met zijgeleiding. Hiermee blijft het ook in een schuine positie altijd mooi en strak tegen het raam aan. Bij Wouters Werelds Wonen zorgen we er met maatwerk voor dat het raamproduct altijd helemaal past bij jouw woonwens en woonsmaak!

Rolgordijnen + gordijnen

Semi-transparante rolgordijnen combineren heel mooi met gevoerde of verduisterende gordijnen en ook met overgordijnen. Doordat de gordijnstof van de semi-transparante rolgordijnen blikdicht is, biedt dat ’s avonds geen privacy. Door ze te combineren met verduisterende raamdecoratie, kun je ook dan binnen zitten zonder dat je last hebt van inkijk. Daarbij is de combinatie van rolgordijnen met gordijnen heel sfeervol, zorgt het voor meer isolatie en verbetert het de akoestiek. Er zijn heel erg veel combinaties mogelijk. Wij helpen je graag de mooiste te vinden die perfect past bij jouw inrichting.

Net als paneelgordijnen

Wist je dat we van dezelfde gordijnstof ook paneelgordijnen maken? Dat betekent dat als je in één ruimte ramen hebt van verschillende grootte, je toch voor eenheid kunt kiezen. Je laat dan voor de grote ramen paneelgordijnen maken en voor de kleine rolgordijnen. Allemaal van dezelfde gordijnstof! Heel erg stijlvol en heel erg handig!

Semi-transparante rolgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Voor semi-transparante rolgordijnen van uitstekende kwaliteit kom je naar onze woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Hier vind je veel wooninspiratie, altijd kwaliteit en persoonlijk interieuradvies van onze ervaren vakmensen. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en achter de winkel kun je gratis parkeren.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Advies op maat

Meetservice