HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Sharp Wave® gordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Sharp Wave® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

10

kleuren

Sharp Wave® in-betweens, de meest strakke plooien

Sharp Wave® gordijnen koop je niet zomaar, die moet je zien!

'De meest strakke plooien en opzij geschoven een heel smal pakket'

Klantervaring

“Bij Wouters Werelds Wonen in Chaam krijg je full-service. Advies in 3D gekregen en bij mij thuis werd alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

In 3 stappen kies je het perfecte Sharpe Wave® gordijn

Stap 1. Maak een keuze uit de 10 kleuren
Stap 2. Kies de kleur van de haken en band
Stap 3. Kies de door jou gewenste kleur trekstang, structuur wit, structuur zwart of design grijs.

Maak vrijblijvend een afspraak, voor uitgebreid advies.

Bekijk hier de folder:

 

Sharp Wave®: oneindig breed gordijn met strakke plooien

Sharp Wave® is een oneindig breed in-between gordijn met de meest strakke plooien en meer dan 3 meter hoog. Klinkt dat indrukwekkend? Dat klopt, dat is het ook! Kom snel eens naar onze woonwinkel en we vertellen je alles over dit unieke in-between gordijn. Bij Wouters Werelds Wonen in Chaam.

Soepel gordijn, messcherp geplooid

Met Sharp Wave® heb je een gordijn vol contrasten. De stof bijvoorbeeld is heel soepel en zacht. De plooien daarentegen zijn messcherp geplooid. Hierdoor valt dit gordijn meteen op en krijgt jouw interieur een bijzonder en in het oog springend contrast maar ook een fijne uitstraling. Dat de plooien zo scherp zijn, komt door de manier waarop dit gordijn is samengesteld. Het gordijn bestaat namelijk uit losse banen gordijnstof. Elke baan wordt met een fijne naad aan de volgende strook bevestigd. Die naad is een messcherpe vouw wat de Sharp Wave® haar kenmerkende strakke plooien geeft.

Oneindig breed gordijn

Door de manier waarop de Sharp Wave® aan elkaar wordt gezet, is het oneindig breed. Er kan immers steeds weer een nieuwe baan gordijnstof worden aangezet. Ook is de hoogte indrukwekkend. Die is weliswaar niet oneindig, maar wel opvallend. Dit gordijn kan namelijk tot wel 309 cm hoog gemaakt worden. Inderdaad, dit is een unieke in-between voor zowel hele hoge als hele brede ramen.

Maatwerk door Wouters Werelds Wonen

Bij Wouters Werelds Wonen leveren we altijd maatwerk, ook met de Sharp Wave®. Die wordt geheel naar wens afgewerkt. Jij bepaalt hoe dit gordijn eruit moet zien en als je daarin twijfelt of niet zo goed weet wat past bij jouw interieur, kun je rekenen op ons interieuradvies. Wij helpen je, van advies tot en met montage. Want jouw interieur is onze zaak.

Meerdere opties

De afwerking van de Sharp Wave® kan in verschillende uitvoeringen gedaan worden. Er zijn natuurlijk meerdere kleuren voor de gordijnstof. Bij de afwerkingsband en haken kun je kiezen uit de kleuren zwart of wit. En de trekstang is een designelement. Hiermee open of sluit je de gordijnen wat wel zo handig is bij zo’n groot raamproduct. De trekstang is leverbaar in structuurzwart, structuurwit of grijs. Met al die opties kun je altijd het mooiste gordijn creëren dat past bij jouw woonstijl of kantoorinrichting.

Strak gordijn bij elke woonstijl

De Sharp Wave® is ook opengeschoven een opvallend strak gordijn. Want door die messcherpe vouwen, blijft er dan maar een smal pakketje over. Het hangt dus nooit in de weg. Het gordijn zelf is ook veelzijdig doordat het bij zoveel verschillende woonstijlen past; van retro tot industrieel en van klassiek tot modern. Het staat overal en altijd.

De Sharp Wave® gecombineerd met andere raamdecoratie

Doordat de Sharp Wave® een in-between gordijn is, is het slim om het met andere raamdecoratie te combineren. Een in-between zorgt immers overdag wel voor mooi gefilterd licht in huis maar biedt ’s avonds geen privacy. Wij raden je daarom een stijlvolle combinatie aan, zoals de Sharp Wave® met plisségordijnen, verduisterende rolgordijnen, Duettes of met houten of aluminium jaloezieën.

Sharp Wave® gordijnen, bij Wouters Werelds Wonen in Chaam

De Sharp Wave® is een innovatief en bijzonder mooi gordijn. Je vindt dit in onze woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Kom langs en we laten je het zelf zien. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en achter de winkel kun je gratis parkeren.

‘Uw interieur is onze zaak!’