HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen bij Wouters Werelds Wonen

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Nooit verwacht dat stoffen lamellen zó mooi konden staan. Verrassend. De adviseurs van Wouters Werelds Wonen weten waar ze het over hebben.”

‘Met lamellen van stof filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Stoffen lamellen, sfeervolle raamdecoratie

Met stoffen lamellen heb je sfeervolle raamdecoratie in huis. Doordat de lamellen van gordijnstof zijn gemaakt, zorgen ze voor een aangename akoestiek en prettige uitstraling. Het strakke design geeft het geheel een moderne touch. Wil jij dat ook in huis of op de zaak? Dan vind je bij de woonwinkel in Chaam zeker de stoffen lamellen die passen bij jouw interieur. Kom je snel eens langs? We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag.

Mooi licht, in huis of op de zaak

Doordat deze lamellen van gordijnstof worden gemaakt, zorgen ze al vanzelf voor een mooie en natuurlijke lichtfiltering. En dat is wel zo prettig, zowel thuis als op de zaak. Met deze lamellen wordt het felle licht in huis of bij je beeldscherm meteen wat zachter. Dat is prettiger werken en relaxen! Natuurlijk kun je ook de lamellen precies zo kantelen dat het licht in huis valt zoals jij dat wilt. De mate van lichtinval door de lamellen heen wordt wel bepaald door de stofdikte. Wij helpen je graag de juiste gordijnstof uit te kiezen voor jouw locatie.

Veel keuze

Waar jij ook stoffen lamellen wenst, wij hebben er de bijpassende stofsoorten voor. Van transparant tot verduisterend maar ook screendoek zodat je de lamellen in de badkamer of keuken kunt ophangen. Daarnaast is er veel keus in kleuren en dessins. Ons team interieuradviseurs staat voor je klaar om je te adviseren en antwoord te geven op al jouw woonvragen.

Lamellen van screendoek, voor vochtige ruimtes

Een gewone stoffen lamel in een vochtige ruimte is geen aanrader. Maar een lamel gemaakt van screendoek kan wel! Screendoek lijkt op gewone gordijnstof maar is daarentegen heel erg sterk. Het is onder meer bestand tegen vocht en kan dus heel goed in een badkamer of keuken gebruikt worden. Van screendoek kunnen we ook lamellen laten maken in verschillende transparanties. Wil je hier meer over weten? Vraag het ons, we hebben altijd een passende oplossing.

Stoffen lamellen met coating

Behalve dat je bij stoffen lamellen kunt kiezen uit de dessins en kleuren heb je daarbij ook de keus uit meerdere soorten coatings. Zoals warmtewerend, vlamvertragend of lichtwerend. Verschillende gordijnstoffen zijn al van zo’n coating voorzien. Jij geeft jouw woonwens aan en wij laten je de bijpassende gordijnstoffen zien. Of je nu extra veiligheid wenst voor op kantoor of minder lichtinval bij jouw beeldscherm? Of juist minder warmte bij ramen waar de zon op staat? Wij vertellen je graag welke coating je nodig hebt en laten je een selectie van gordijnstoffen zien om uit te kiezen.

Lamellen in 3 breedtes

De stoffen Toppoint lamellen zijn er in 3 verschillende lamelbreedtes: 89, 127 en 250 mm breed. De smalle lamellen zijn voorzien van een gewicht. Hierdoor blijven ze mooi hangen. De breedste lamellen zijn net als een smal paneelgordijn. Je kunt ze dan ook laten afwerken met houten latjes. Dit bijzondere detail is alleen bij de breedste variant, 250 mm, mogelijk. Een mooie afwerking waardoor je lamellen mooi passen bij veel verschillende woonstijlen zoals retro, landelijk maar ook industrieel en Scandinavisch.

Zo maak je stoffen lamellen schoon

Stoffen lamellen zijn meestal wel goed schoon te maken zolang je maar nauwlettend het wasvoorschrift volgt. Dat advies kan per soort stof verschillen. Er zijn bijvoorbeeld stoffen lamellen die je kunt wassen in de wasmachine terwijl andere alleen maar voorzichtig geborsteld mogen worden of afgenomen met een vochtige doek. Weet je niet wat de beste manier is om jouw stoffen lamellen schoon te maken? Vraag het aan ons, wij helpen je graag.

De woonwinkel in Chaam voor stoffen lamellen

Kun je wel wat inspiratie en interieuradvies gebruiken bij jouw zoektocht naar raamdecoratie? Of wil je mooie voorbeelden van stoffen lamellen zien? Dan ga je naar de woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Hier staat een deskundig team voor je klaar en we hebben een ruime collectie van kwalitatieve stoffen lamellen. Bezoek onze winkel, we helpen je van styling tot en met montage.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Advies op maat