HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante gordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Transparante gordijnen zijn helemaal terug van weggeweest. Mooi samen met jaloezieën.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Florie

Loux

Evisa

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Loux

Inbetween Royal

Transparante gordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Transparante gordijnen zijn de ideale basis in elk interieur. Ze zorgen voor mooi gefilterd licht, brengen sfeer en zijn er in zoveel varianten dat je er altijd een vindt die perfect past bij jouw woonstijl. Kom naar onze woonwinkel in Chaam, je vindt daar volop inspiratie en een uitgebreid assortiment. Wil je liever thuis of op de zaak een interieuradvies? Maak een afspraak en we komen langs.

Meer dan 1.000 gordijnstoffen

Bij Wouters Werelds Wonen slaag je gegarandeerd voor jouw gordijnen. We hebben hier meer dan 1.000 gordijnstoffen van Toppoint, gegarandeerd van hoge kwaliteit dus. De transparante Toppoint gordijnen zijn gemaakt volgens de laatste technieken en van innovatief garen. Deze gordijnen zijn daardoor van een hoge kleurechtheid, vuilafstotend en/of brandvertragend.

In de juiste plooi

De gordijnplooi heeft veel invloed op de uitstraling van het gordijn. Zo ziet een gordijn met een soepele of enkele plooi er modern uit terwijl een gordijn met een driedubbele plooi een veel statiger uitstraling krijgt. Toch gaat het bij de keuze van een gordijnplooi niet alleen om de uitstraling, ook de soort gordijnstof speelt mee. Transparante gordijnen zijn veelal van een soepele stof gemaakt waardoor je daarbij ook veel keuze hebt in gordijnplooien. Je kunt onder meer kiezen uit:
• Enkele plooi; een eenvoudige gordijnplooi. Het gordijn valt soepel en heeft een rustige uitstraling.
• Dubbele plooi: een gordijnplooi waardoor het gordijn optisch meer volume krijgt. Het gordijn lijkt rijker en valt ruimer.
• Tri-plooi: de driedubbele gordijnplooi. Het gordijn oogt royaal en geeft het interieur een meer klassieke sfeer.
• Ingeslagen ring: een stoer alternatief voor de gordijnplooi. Dit geeft het interieur een robuuste look en past bij veel woonstijlen.
• Wave: de perfect golvende gordijnplooi. Dit lijkt qua effect wat op de ingeslagen ring maar is net wat klassieker.

Twee gordijnen? Passende gordijnplooien!

Combineer twee gordijnen voor meer effect, meer sfeer en meer isolatie. Maar het staat pas echt goed als ook de gordijnplooien op elkaar zijn afgestemd. Wij zorgen daarvoor zodat de uitstraling helemaal aansluit bij jouw interieur. Wil jij bijvoorbeeld een in-between combineren met een overgordijn? Bij Wouters Werelds Wonen weet je dan zeker dat ze ook samen goed combineren dankzij de matchende gordijnplooien.

Vlamvertragende gordijnen

Zoek je vlamvertragende gordijnen? Wij hebben meerdere transparante gordijnstoffen in onze collectie die voldoen aan de Franse norm M1 en/of de Duitse norm B1. Dat zijn indicatoren dat de gordijnen vlamvertragend zijn en daarmee dus minder risico is op brandschade. Prettig voor thuis maar vaak ook verplicht bij raamdecoratie in de openbare ruimte of zakelijke omgeving. Zoek jij voor zo’n plek veilige raamdecoratie? Wij adviseren je graag wat daarin mogelijk is.

Combinaties met transparante gordijnen

Met enkel transparante gordijnen voor de ramen heb je ’s avonds geen privacy, iedereen kan dan zo naar binnen kijken. Combineer ze daarom met andere, verduisterende raamdecoratie voor maximale privacy in de avond terwijl je overdag geniet van het mooi gefilterde licht dankzij de transparante gordijnstof. Je hebt volop keus in mooie combinaties. Zo staan de transparante gordijnen heel mooi met gevoerde of verduisterende overgordijnen. Maar je kunt ze ook matchen met onder meer vouwgordijnen, rolgordijnen of jaloezieën. Of kies voor een alles-in-een-oplossing en neem een transparant gordijn dat ook verduistert: het innovatieve Versus® gordijn.

Interieuradvies in onze woonwinkel in Chaam of bij jou

Je vindt de transparante gordijnen voor jouw locatie met ons persoonlijk interieuradvies. We staan van woensdag tot en met zaterdag voor je klaar in onze woonwinkel in Chaam. Of we bezoeken je thuis of op je bedrijf als je liever daar de mogelijkheden van raamdecoratie in jouw interieur wilt bespreken. Maak een afspraak en we zien je snel!

‘Uw interieur is onze zaak!’

Meetservice

Bloem