HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante paneelgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

 

“Wouters Werelds Wonen is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende raamdecoratie.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Transparante paneelgordijnen voor mooi gefilterd licht

Transparante paneelgordijnen zorgen binnen voor mooi gefilterd licht. Zo wordt het in huis sfeervol, dankzij de indrukwekkende paneelgordijnen. Want dat is deze grote raamdecoratie die ook gebruikt kan worden als roomdivider. Bij Wouters Werelds Wonen vind je de mooiste transparante paneelgordijnen van uitstekende kwaliteit. Wij laten ze zorgvuldig op maat maken en monteren ze met onze vakmensen. Wil jij dat ook? Ga dan voor persoonlijk interieuradvies naar de woonwinkel in Chaam!

Verschil in transparantie

Weet je dat er verschil in de mate van transparantie bestaat? Een transparant paneelgordijn kan een beetje tot heel veel licht doorlaten. Dat verschil wordt bepaald door de openingsfactor van de gordijnstof. Dat is een indicator voor de hoeveelheid licht die door de stof heen schijnt. Bij ons vind je transparante gordijnstoffen voor paneelgordijnen variërend van openingsfactor 1% tot en met 5%. Een openingsfactor van 1% betekent dat er een beetje licht doorheen schijnt, bij 5% heel veel. Wat dat in het echt betekent? Dat kun je het beste zelf komen bekijken. En dat kan bij ons, kom gerust eens langs.

Zo maak je transparante paneelgordijnen schoon

Het schoonmaken van transparante paneelgordijnen gaat heel gemakkelijk, zeker als de gordijnstof een vuilafstotende coating heeft. Bij die stoffen is schoonmaken niet nodig, je hoeft dan alleen maar zo nu en dan het stof eraf te vegen. Paneelgordijnen zonder coating reinig je voorzichtig met een zachte borstel of droge doek. Bij vlekken op het paneelgordijn raden we je sterk af om zelf schoonmaakmiddelen uit te proberen. Neem dan contact met ons op voor deskundig en professioneel advies.

Combinaties met paneelgordijnen

Doordat transparante paneelgordijnen het licht mooi doorlaten, zijn ze perfect voor overdag. Maar in de avond heb je geen privacy. Combineer ze dan met andere raamdecoratie zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van mooie raamdecoratie en een fijne plek in huis. Combinaties die je kunt maken met transparante paneelgordijnen zijn onder meer met verduisterende rolgordijnen of houten jaloezieën. Twee heel verschillende soorten raamdecoratie en daardoor ook twee heel verschillende uitstralingen. Wat het mooiste staat bij jouw interieur? Dat bekijken we samen met jou zodat we je daarin persoonlijk kunnen adviseren.

Houten latjes en houten jaloezieën

We laten de paneelgordijnen geheel naar wens voor je afwerken. Dat kan met onder andere houten of aluminium designlatjes. Dat hout komt van hetzelfde merk als de houten jaloezieën. Combineer je de transparante paneelgordijnen met houten jaloezieën? Dan is een afwerking met de houten designlatjes natuurlijk extra mooi! Het resultaat is heel natuurlijk en vormt een prachtige aanvulling in jouw interieur!

Mooie raamdecoratie in jouw interieur

Met paneelgordijnen heb je mooie raamdecoratie in jouw interieur. En wij zorgen ervoor dat ze ook perfect passen bij jouw woonstijl. Met kwaliteit, persoonlijke service en maatwerk laten wij ze geheel naar wens afwerken. Dat kan natuurlijk met verschillende gordijnstoffen en de vele opties in kleur en dessin. Maar weet je dat je ook per paneel kunt variëren? Neem bijvoorbeeld een stof met een dessin op ooghoogte en kies voor de andere panelen een effen kleur. Of laat op ooghoogte een verduisterende gordijnstof aanbrengen die de inkijk tegenhoudt en kies voor de rest van het paneel een transparante gordijnstof.

Persoonlijk interieuradvies bij paneelgordijnen

Natuurlijk kun je ook bij de transparante paneelgordijnen rekenen op ons persoonlijke interieuradvies. Bezoek Wouters Werelds Wonen in Chaam voor volop wooninspiratie en een vakkundig team dat je graag stylingsadviezen geeft. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en staan voor je klaar in onze winkel of komen op afspraak bij jou op bezoek.

 

‘Uw interieur is onze zaak!’