HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante plisségordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen

183

kleuren

Plisségordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Wouters Werelds Wonen heeft ervaren adviseurs die echt tijd steken in goed interieuradvies.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.00
zaterdag: 10.00-17.00

Transparante plisségordijnen voor mooi gefilterd licht

Met transparante plisségordijnen heb je altijd een mooi gefilterd licht, thuis of op kantoor. De lichtinval is subtiel wat zowel sfeervol is als aangenaam voor de ogen. Deze raamdecoratie is daardoor ook ideaal voor elke ruimte, thuis en op het werk. Wij maken ze op maat, voor elk raam van elke vorm. Wil je daar meer over weten? Bezoek dan onze woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen.

Plissés: smal of heel smal

Plissés zijn de plooien van deze raamdecoratie. Vandaar dat ze ook plisségordijnen heten. Die plooien, ofwel de plissés, geven dit gordijn de kenmerkende elegante uitstraling. Maar ze maken het ook heel geschikt voor veel soorten ramen. Want de plissés zijn er in twee breedtematen: smal, 20 mm, en heel smal, 32 mm. Hierdoor passen ze heel goed in ramen met bijvoorbeeld een smalle glaslijst, zoals bij een draaikiepraam.

Plisségordijnen met of zonder coating

Voor de transparante plisségordijnen heb je de keus uit verschillende gordijnstoffen. Die zijn met of zonder coating. Hierdoor kun je altijd wel een gordijn kiezen dat goed past bij jouw situatie. Er zijn bijvoorbeeld vuilafstotende coatings, de plisségordijnen blijven dan langer mooi. Ook zijn er gordijnstoffen met een warmtewerende coating waardoor het binnen langer koel blijft. Welke coating past bij jouw woonwens? Vraag het ons en we vinden ook voor jou de perfecte oplossing met plisségordijnen.

Reinigen van transparante plisségordijnen

Het reinigen van transparante plisségordijnen is goed te doen, maar let wel op dat het op de juiste manier gebeurt. Heb je plissés met een vuilafstotende coating? Dan is zo nu en dan even voorzichtig afstoffen al voldoende. Plisségordijnen zonder coating kunnen gewassen worden als daarbij wel het wasvoorschrift wordt gevolgd. En heb jij een elektrisch bedienbaar plisségordijn? Dan moet je natuurlijk wel extra goed opletten als je het schoonmaakt zodat de elektronica niet bij het water komt. Heb je vragen over het schoonmaken van jouw plisségordijnen? Vraag ons dan om advies.

Combinaties met plisségordijnen

Transparante plisségordijnen combineren goed met gordijnen, zoals dikke of gevoerde overgordijnen. Daarmee heb je overdag mooi licht in huis en ’s avonds alle privacy. Bovendien is de combinatie sfeervol en zorgt het er ook voor dat de akoestiek in de ruimte verbetert. En niet onbelangrijk, het werkt isolerend.

Gemonteerd met EasyClick

Mooie plisségordijnen worden nog mooier als ze met EasyClick gemonteerd worden. Dat is een handig montagesysteem waarbij je de raamdecoratie zonder boren of schroeven in het kozijn plaatst. De plissés zitten hiermee netjes en strak tegen het raam aan, ook als dat raam open is of gekanteld staat. Het EasyClick-frame is leverbaar in vijf RAL-kleuren. Je kunt het dus altijd perfect matchen met jouw interieur.

Transparante plisségordijnen bij Wouters Werelds Wonen, Chaam

Transparante plisségordijnen voor het raam? Die vind je bij de woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Wij staan voor je klaar, om je te informeren en inspireren. Met een winkel vol voorbeelden en een ervaren team dat je persoonlijk van interieuradvies voorziet, vind je hier altijd de raamdecoratie die past bij jouw wensen. We zeggen niet voor niets ‘jouw interieur is onze zaak’! Kom dus snel langs bij ons in de Dorpsstraat. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en achter de winkel kun je gratis parkeren.

 

‘Uw interieur is onze zaak!’

Montageservice

Advies op maat