HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante rolgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Transparante rolgordijnen

Transparante rolgordijnen

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Heel blij met het 3D ontwerp van Wouters Werelds Wonen. Mijn woonkamer is nu helemaal af!”

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Transparante rolgordijnen, mooi en handig

Met transparante rolgordijnen heb je mooi zacht licht dat naar binnen schijnt. Heel geschikt dus voor elke ruimte in huis of op de zaak. En die transparante rolgordijnen van hoge kwaliteit vind je bij de woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Hier staan we voor je klaar staan met persoonlijk interieuradvies en veel wooninspiratie. Kom je ook snel langs? Dan helpen we ook jou aan de mooiste raamdecoratie die past bij jouw interieur.

Afgewerkt naar wens

Natuurlijk zorgen we ervoor dat de rolgordijnen geheel naar wens worden afgewerkt. Of jouw interieur nu stoer, strak of stijlvol is, bijpassende transparante rolgordijnen brengen altijd meer sfeer in de ruimte. En we maken ze bijpassend doordat je kunt kiezen uit onder meer de kleur en het dessin van de gordijnstof. Plus de verdere afwerking kan helemaal naar wens worden uitgevoerd met onder meer de koof, onderlat, het montageprofiel en de cassette. Die zijn in strak aluminium of in verschillende kleuren hout mogelijk. Met zorg samengesteld wordt de afwerking altijd smaakvol, welke uitstraling je het rolgordijn ook geeft!

Gemak in bediening

De rolgordijnen in onze woonwinkel zijn van het kwaliteitsmerk Toppoint. En dat wordt al meteen duidelijk in het gemak waarmee je ze bedient. Dat is namelijk heel soepel, of je ze nu met de hand via een koord opent en sluit of dat je het elektrisch doet. Dat laatste kan dan met een afstandsbediening of een app.

Transparante rolgordijnen, mooi gecombineerd

Met transparante rolgordijnen heb je overdag mooi gefilterd licht in huis. Doordat de stof heel dun is, kun je er goed doorheen naar buiten kijken. Andersom gaat dat niet zo makkelijk tenzij het avond is. Om ook dan volop privacy te hebben, combineer je ze mooi met andere raamdecoratie. Zoals gevoerde gordijnen of overgordijnen. Daarmee heb je ’s avonds geen inkijk en bovendien zorgt het voor veel meer isolatie en een aangename akoestiek. Stem zo’n combinatie mooi af op jouw interieur en het geheel zorgt ook nog eens voor meer sfeer. Wil jij ook zo’n fijne match voor jouw interieur? Dan helpen wij je die te vinden!

Rolgordijnen en paneelgordijnen

De gordijnstof waarvan we rolgordijnen laten maken, wordt ook gebruikt bij de confectie van paneelgordijnen. En dat is superhandig als je raamdecoratie zoekt voor een ruimte waarin je zowel grote als kleine ramen hebt. Die kleine ramen zijn immers niet geschikt voor paneelgordijnen, maar je kunt er dan wel rolgordijnen voor hangen die gemaakt zijn van dezelfde gordijnstof! Dat is wel zo rustig en strak in het interieur. Wil jij dat ook? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Service en kwaliteit bij Wouters Werelds Wonen in Chaam

Met de service en kwaliteit van onze vakmensen vind je bij ons altijd de mooiste transparante rolgordijnen voor jouw interieur. Kom naar de woonwinkel Wouters Werelds Wonen in Chaam en ons team staat voor je klaar. Of maak een afspraak voor een bezoek aan huis of op locatie, we komen graag naar je toe! We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en achter de winkel kun je gratis parkeren.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Meetservice