HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante vouwgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Advies thuis gekregen over vouwgordijnen. Direct alles op laten meten en een duidelijke offerte. Perfecte service.”

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Transparante vouwgordijnen: zacht licht en veel sfeer

Met transparante vouwgordijnen heb je zacht licht en veel sfeer in huis. Deze fijne gordijnstoffen zijn er in heel veel kleuren en dessins. Welke het mooiste staat bij jouw interieur? Daarvoor kom je naar onze woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Hier helpen wij je jouw mooiste raamdecoratie te ontdekken met ons persoonlijk stylingsadvies en altijd een uitstekende service.

Een beetje of heel transparant?

Wil je een vouwgordijn dat een beetje of heel transparant is? Het kan allemaal, jij bepaalt! Want de gordijnstoffen voor de vouwgordijnen die je bij onze woonwinkel vindt, variëren van heel transparant tot geheel blikdicht. Wat het verschil in het echt is, is lastig uit te leggen. Dat kun je het beste zelf zien. En dat kan, in onze woonwinkel. Daar hebben we heel veel voorbeelden zodat je zelf kunt zien wat het verschil is in de mate van transparantie.

Met gordijnen, voor meer privacy

Ook al kies je een blikdicht vouwgordijn, dan nog is dat voor de avond te transparant. Daarom is het ons advies dat je deze vouwgordijnen combineert met bijvoorbeeld verduisterende gordijnen of overgordijnen. Daarmee heb je ook ’s avonds volop privacy. De combinatie zelf zorgt ook voor meer isolatie, een betere geluidsdemping en is heel sfeervol. Welke combinatie je dan neemt? Daarvoor kom je naar onze woonwinkel, hier hebben we heel veel mogelijkheden en krijg je volop wooninspiratie.

Brandvertragende of vochtwerende vouwgordijnen

Ook de transparante vouwgordijnen kunnen we laten maken van een screenstof. Ze zijn dan geschikt om op te hangen in een keuken waar het toch vaak wat vochtiger is. Wil jij juist brandvertragende vouwgordijnen? Ook die kunnen we voor je laten maken. In onze woonwinkel heb je ruime keuze uit heel veel geschikte gordijnstoffen.

Mooi afgewerkt

Met een vouwgordijn van Wouters Werelds Wonen weet je zeker dat je kwaliteit en maatwerk in huis haalt. Doordat we altijd de beste variant creëren die past bij jouw woonstijl en woonwensen. Je kunt daarvoor rekenen op onze vakmensen, van stylist tot en met de coupeuses en monteurs. Met persoonlijk advies en een vakkundige confectie krijg je zo het raamproduct dat bij jou past. Met veel aandacht voor details zoals kleurgecoördineerde garens, geblindzoomde zijzoomen en de plaatsing van de baleinen. Want die plaatsing bepaalt de uitstraling: is het aan de voorzijde, dan wordt het een moderne look terwijl plaatsing aan de achterzijde voor een heel landelijke uitstraling zorgt. Bovendien zijn deze Toppoint vouwgordijnen ook van hoge kwaliteit in stoffen en materialen. Zo zijn de baleinen uiterst solide van hol aluminium waardoor elk vouwgordijn mooi strak blijft, zelfs als ze extragroot zijn voor de hele grote ramen!

Vouwgordijnen voor jouw interieur bij Wouters Werelds Wonen

De vouwgordijnen voor jouw interieur vind je bij Wouters Werelds Wonen. Kom langs of vraag ons voor advies aan huis. Van woensdag tot en met zaterdag staat ons team van vakmensen en ervaren stylisten voor je klaar.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Interieuradvies

Meetservice