HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Iso Plissé® gecombineerd met gordijnen zorgen voor sfeer en de juiste verduistering in mijn slaapkamer. Handig met het up-en-down systeem.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Als het binnen echt donker moet zijn, kies je voor verduisterende Iso Plissé® gordijnen. Deze stijlvolle raamdecoratie met de bekende honingraatstructuur vind je bij de woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Van woensdag tot en met zaterdag kun je bij ons terecht en achter de winkel is het gratis parkeren. Wil je liever advies aan huis of bij jou op het bedrijf? Laat het ons weten en onze vakmensen bezoeken je op locatie.

Maatwerk in raamdecoratie

Ons team van vakmensen weet voor elke ruimte welke raamdecoratie daar het beste bij past. En daar zorgen ze ook voor. Met persoonlijk interieuradvies waarbij we goed kijken hoe we de raamdecoratie het beste kunnen aanpassen naar de situatie in jouw huis of bedrijf. Maatwerk dus, samen met uitstekende kwaliteit en service. En dat bieden we ook bij de verduisterende Iso Plissé® gordijnen. Want ook daarbij zijn er volop mogelijkheden om ze perfect passend voor jouw interieur te confectioneren. Met veel keus in kleuren en dessins en geschikt voor elk type raam, leveren wij ook maatwerk in de verduisterende Iso Plissé® gordijnen.

Ramen met afwijkende vormen

Zoek jij raamdecoratie voor een raam met een afwijkende vorm? Dan hebben we met de Iso Plissé® gordijnen altijd een passende oplossing. Hierin zijn veel mogelijkheden en we kunnen ze voor elk type raam op maat laten maken. Van een draaikiepraam en dakraam tot een lichtkoepel, halfrond raam of iets heel anders. Kom gerust langs en vraag het ons, we gaan graag voor je aan de slag!

EasyClick: de montage bij verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen zijn leverbaar in drie verschillende plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. De smalste past in ramen met smalle glaslijsten zoals draaikiepramen en dakramen. En de Iso Plissé® gordijnen met deze plooibreedte kun je gemakkelijk monteren met EasyClick. Dat is een montagesysteem waarmee je onder meer Iso Plissé® gordijnen zonder boren of schroeven in kozijnen bevestigt. En het fijne hieraan is, is dat ze strak tegen de kozijnen zitten. Er komt dus geen licht langs de zijkanten naar binnen. De perfecte match voor verduisterende raamdecoratie!

Mooie combinaties

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn heel mooi, maar als raamdecoratie voor overdag toch iets minder geschikt. Ze laten immers geen licht door! Dat betekent dat je overdag of de Iso Plissé® gordijnen helemaal moet openzetten, of je krijgt minder daglicht binnen. Tenzij je ze combineert met bijvoorbeeld in-betweens of lichtdoorlatende gordijnen. Je hebt dan de beste situatie voor elk moment van de dag: mooi gefilterd licht in huis voor overdag en maximale privacy voor de avond en nacht. En wil je eens dat het overdag helemaal donker in huis is? Dan lukt dat natuurlijk ook met deze verduisterende Iso Plissé® gordijnen!

Iso Plissé® Day & Night

Wil je de Iso Plissé® gordijnen niet combineren met andere raamdecoratie? Kom dan eens kijken naar de bijzondere optie Day & Night. Dat is een variant van de Iso Plissé® gordijnen waarbij in een raamproduct, twee stofsoorten tegelijk zitten. Zoals een verduisterende Iso Plissé® gordijnen en een lichtdoorlatende. Elke gordijnstof is groot genoeg voor het gehele raam. Je hebt dan met één raamproduct een oplossing voor elk moment van de dag!

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen schoonmaken

Doordat verduisterende Iso Plissé® gordijnen gemaakt zijn van een stofwerende gordijnstof zijn ze heel gemakkelijk schoon te maken. Alleen even voorzichtig afborstelen is voldoende om ze lang mooi te houden. Sommige Iso Plissé® gordijnen kunnen ook met een vochtige doek schoongemaakt worden of zelfs gewassen. Let dan wel goed op dat je de wasinstructie nauwkeurig volgt en kijk natuurlijk uit als ze elektrisch bedienbaar zijn! Twijfel je hoe je de Iso Plissé® gordijnen het beste schoonmaakt? Vraag ons dan om advies.

Iso Plissé® gordijnen bij Wouters Werelds Wonen in Chaam

Bij Wouters Werelds Wonen vind je een professioneel team dat jou helpt met advies, inmeten en monteren. Kwaliteit en persoonlijke service is dus gegarandeerd! Kom snel langs en we laten je de mooie collectie Iso Plissé® gordijnen zien. Of een van de andere raamproducten in ons assortiment. Je bent welkom van woensdag tot en met zaterdag aan de Dorpsstraat in Chaam. Of nodig ons uit voor een advies bij jou op locatie. We maken graag een afspraak.

‘Uw interieur is onze zaak.’

Maatwerk advies

Meten aan huis