HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1250

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Mijn gordijnen verduisteren écht 100% dankzij de black-out voering. Bij Wouters Werelds Wonen heb ik heel goed advies gekregen!”

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Verduisterende en gevoerde gordijnen

Wil je dat het echt donker wordt in huis? Dan heb je verduisterende gordijnen nodig, of gevoerde gordijnen. Want heel veel gewone gordijnstoffen kunnen we ook verduisterend maken door ze te voeren met een bijpassende voeringstof. Bezoek onze woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Hier hebben we meer dan 1.000 mooie gordijnstoffen. We helpen je met persoonlijk interieuradvies graag de mooiste gordijnen uitzoeken die passen bij jouw interieur.

Verduisteringstof als voering

Met de juiste voering kan vrijwel elk gordijn verduisterend worden. Wij hebben daarvoor meerdere soorten voeringstof. Welke past bij het gordijn van jouw keuze? Daar adviseren wij je in. We letten daarbij op jouw woonwens en zorgen dat de voeringstof daaraan voldoet, maar kijken ook naar de juiste voeringstof en dat die past bij de gordijnstof van jouw keuze. Met deze vier soorten voeringstoffen leveren we altijd maatwerk:
• Basic: voeringstof die de gordijnstof ook beschermt
• Molton: voeringstof die goed verduistert, geluid absorbeert en gordijnen een royale uitstraling geeft
• Dimout: een soepele voeringstof die grotendeels verduistert
• Blackout: de voeringstof die maximaal verduistert

Gordijnplooien

Zowel verduisterende als gevoerde gordijnen zijn meestal zwaarder dan gewone gordijnen. Bij de keuze van een gordijnplooi houden wij daar rekening mee. Er zijn verschillende plooien die geschikt zijn voor dikkere gordijnstoffen, zoals de enkele plooi, de driedubbele plooi en de Wave-plooi. Wat het beste staat bij jouw woonstijl, daar adviseren wij je natuurlijk in. Wil je weten hoe zo’n plooi er in het echt uitziet? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Bezoek onze woonwinkel en ons team van vakmensen laat je graag de verschillende gordijnplooien zien. En combineer je het verduisterende gordijn met andere raamdecoratie, zoals een transparant gordijn of een in-between? Weet dan dat wij daar rekening mee houden en ervoor zorgen dat beide gordijnen dezelfde gordijnplooi krijgen. Want dat staat het mooiste in jouw interieur!

Voordelen van verduisterende gordijnen

Met verduisterende gordijnen voor de ramen geniet je van veel voordelen. Vanzelfsprekend is het grootste voordeel natuurlijk dat je het in huis op elk gewenst moment donker kunt maken. Wel zo handig als jij regelmatig overdag slaapt bijvoorbeeld. Maar ook de akoestiek verbetert met deze dikkere gordijnen. En, niet onbelangrijk, verduisterende gordijnen vormen een natuurlijke isolatielaag voor de ramen. Zo blijft het binnen veel warmer en kun je ’s avonds minder energie verbruiken. Al deze voordelen gelden ook bij gevoerde gordijnen, en die hebben nog een extra voordeel. De voeringstof beschermt de gordijnstof tegen verkleuringen door zonlicht. Daarmee blijven je gordijnen dus nog langer mooi.

Verduisterende gordijnen voor elk interieur, bij Wouters Werelds Wonen

Welke woonstijl jij ook hebt in jouw interieur, mooie en bijpassende verduisterende of gevoerde gordijnen vind je zeker in onze woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Kom langs voor persoonlijk interieuradvies, in onze woonwinkel of bij jou thuis. Je kunt bij ons altijd rekenen op vakkundig advies, inmeten, montage en uitstekende service. Onze winkel is van woensdag tot en met zaterdag geopend en je kunt erachter gratis parkeren.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Montageservice

Advies op maat