HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende plisségordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“De plisségordijnen zijn echt perfect in mijn driehoekige ramen. Goed advies en thuis op laten meten.”

‘’Heb je afwijkende ramen, qua vorm. Wij komen gratis bij je thuis opmeten zodat de plisségordijnen zeker goed passen.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Verduisterende plisségordijnen, sfeervolle raamdecoratie

Wil je sfeervolle raamdecoratie? Kom dan naar woonwinkel Wouters Werelds Wonen in Chaam en ontdek de mooie collectie verduisterende plisségordijnen van het kwaliteitsmerk Toppoint. Met een ruime keuze in stoffen, kleuren en afwerking vind je hier altijd het mooiste raamproduct voor jouw huis of kantoor.

Day & Night raamdecoratie

Bijzonder in onze collectie zijn de Day & Night plisségordijnen. Dat is raamdecoratie voor elk moment van de dag. Het bestaat uit twee gordijnstoffen: een transparante en verduisterende. Samen vormen ze één raamproduct met daarin twee plisségordijnen. Je hebt hiermee dus raamdecoratie voor de dag en nacht. Ideaal, want zo heb je overdag altijd mooi gefilterd licht en in de avond je privacy. Wil je de verduisterende plisségordijnen als een raamproduct? Dan kun je ze ook combineren met een ander raamproduct, zoals met transparante gordijnen of in-betweens. Ook dat is een sfeervolle combinatie om dagelijks van te genieten.

De plooibreedte

De plooibreedte van plisségordijnen kent twee varianten: smal en heel smal. De smalste plooi is 20 mm, die past heel goed in de smalle glaslijsten van draaikiepramen. Het steekt namelijk niet uit. De wat bredere plooi is 32 mm. Welke het beste past bij jouw interieur? Of wat het meest geschikt is voor de ramen van jouw huis of bedrijf? Vraag het ons, in onze woonwinkel of bij een bezoek aan huis of jouw bedrijf.

Veelzijdige raamdecoratie

Verduisterende plisségordijnen zijn heel veelzijdig. Deze raamdecoratie past in vrijwel elke ruimte en kan op maat gemaakt worden voor elk type raam. Natuurlijk zijn ze heel geschikt voor de slaapkamer doordat de gordijnstof verduisterend is. Maar je kunt ze ook nemen voor de woonkamer, op de zaak of je thuiskantoor. Eigenlijk zijn ze voor elke ruimte geschikt met uitzondering van de vochtige ruimtes. Maar ook dan hebben we volop keus in raamdecoratie die je kunt ophangen in keukens en badkamers.

Top-down, Bottom-up of coating

Bij Wouters Werelds Wonen maken we de plisségordijnen geheel op maat. Dat betekent dat ze worden afgewerkt naar jouw wens, en passend bij jouw woon- of werksituatie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gordijnstof met een bepaalde coating, zoals een die warmtewerend, vlamvertragend of vuilafstotend is. Of neem een plisségordijn in een top-down of bottom-up variant, of in de handige top-down, bottom-up. Je kunt daarmee de plissés van boven naar beneden schuiven en andersom waardoor je ze op elke plek in het kozijn kunt vastzetten.

Verduisterende plisségordijnen schoonmaken

Ook de verduisterende plisségordijnen zijn gemakkelijk schoon te maken, zeker als ze de vuilafstotende coating hebben. Bij die gordijnstof volstaat het zo nu en dan voorzichtig afstoffen. In andere gevallen is het soms mogelijk om de plissés te wassen. Maar let wel extra goed op als ze elektrisch bedienbaar zijn en volg altijd het wasvoorschrift! Wil je advies over het schoonmaken van jouw plisségordijnen? Stel je vragen dan aan ons!

Verduisterende plisségordijnen bij de woonwinkel in Chaam

Kom naar Wouters Werelds Wonen, de woonwinkel in Chaam. Hier vind je veel wooninspiratie en kun je rekenen op persoonlijk interieuradvies. Ons vakkundige team staat voor je klaar van woensdag tot en met zaterdag. En wil je liever advies aan huis of op locatie? Laat het ons weten en we spreken graag met je af.

 

‘Uw interieur is onze zaak!’

Met EasyClick