HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende rolgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Met de afstandsbediening van mijn elektrische rolgordijnen kan ik zelfs vanuit mijn bed mijn slaapkamer verduisteren.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Verduisterende rolgordijnen bij de woonwinkel in Chaam

Met verduisterende rolgordijnen van het kwaliteitsmerk Toppoint wordt het echt donker in huis. Wat mooi staat bij jouw interieur? En wat perfect past bij jouw woonwensen? Daar adviseren wij je persoonlijk in. Vervolgens kun je ook rekenen op onze vakmensen die het zorgvuldig voor je inmeten en netjes en strak monteren. Voor thuis en op het werk, de rolgordijnen voor jouw interieur vind je bij de woonwinkel van Chaam: Wouters Werelds Wonen.

Vakkundig gemonteerd

Als een verduisterend rolgordijn iets moet doen, dan is het ervoor zorgen dat het ook echt donker wordt in huis. En daar zorgen wij voor. Onze vakmensen weten precies wat daarvoor nodig is. Wij adviseren je daarom ook de beste gordijnstoffen en monteren het rolgordijn uiterst zorgvuldig. Zo zorgen we ervoor dat het rolgordijn perfect past bij het raam waar het wordt opgehangen. Is dat een draaikiepraam of een dakraam, dan gebruiken we meestal zijgeleiding. Hierdoor blijft het rolgordijn strak tegen de kozijnen, ook als het raam open is of schuin staat. Met ons vakkundig team regelen we dit, zodat de verduisterende rolgordijnen bij jou thuis of op de zaak, ook echt verduisteren!

Verduistering en meer

De verduisterende gordijnstoffen uit onze collectie voor rolgordijnen hebben meer mogelijkheden dan enkel verduisteren. Je kunt bij de verduisterende gordijnstoffen bijvoorbeeld ook kiezen voor stoffen die voorzien zijn van een extra coating. Dat kan een isolerende, warmtewerende of vlamvertragende coating zijn. En neem je een gordijnstof met een vuilafstotende coating? Dan zorgt die ervoor dat het rolgordijn veel langer mooi blijft. Laat ons dus weten wat jouw woonwens is, en wij adviseren je daarbij de juiste gordijnstof.

Combinaties met rolgordijnen

Voor de nacht of als je lekker lang wilt uitslapen is een verduisterend rolgordijn heel geschikt. Maar voor overdag is het met zo’n verduisterende stof veel te donker in de ruimte. Ons advies? Combineer het verduisterende rolgordijn met een gewoon gordijn van een lichtere gordijnstof. Zoals een in-between of transparant gordijn. Je hebt dan overdag voldoende raamdecoratie om ongewenste inkijk tegen te houden en het zorgt meteen voor een aangenaam zacht licht in huis of bij de werkplek. En daarbij geeft die combinatie ook direct meer sfeer. Ontdek welke combinatie het mooiste past bij jouw interieur. De stylisten in onze woonwinkel geven je daarbij graag persoonlijk advies!

Betere akoestiek

Klinkt het binnen nu te hol? Of is het geluid onaangenaam hard in huis? Dan is het hoog tijd om de akoestiek te verbeteren. En dat kan heel goed met geluiddempende materialen zoals raamdecoratie. Combineer je daarvoor twee soorten raamdecoratie, dan werkt dat ook dubbel zo goed. Bij rolgordijnen kan dit bijvoorbeeld met gordijnen. Samen zorgt dat voor betere isolatie, meer sfeer en het werkt geluiddempend.

Verduisterende rolgordijnen, bij Wouters Werelds Wonen

Verduisterende rolgordijnen van hoge kwaliteit maken we op maat, perfect passend bij jouw huis of bedrijf. Wil jij dat ook? Bezoek dan de woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Hier vind je een ruime collectie rolgordijnen en vakmensen die je in een prettige sfeer helpen jouw nieuwe raamproduct uit te zoeken. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag. Je bent welkom in onze winkel maar we komen als je dat wilt, ook bij jou op locatie voor advies aan huis.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Advies op maat

Meetservice