HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Voor een 100% verduistering heb ik mijn vouwgordijnen laten voeren. Perfect maatwerk en helemaal passend bij mijn slaapkamer.”

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.00
zaterdag: 10.00-17.00

zonder voering

met voering

Verduisterende vouwgordijnen: volop sfeer en privacy

Verduisterende vouwgordijnen staan garant voor sfeer en privacy. Zo’n mooi raamproduct van hoge kwaliteit dat bij jouw interieur en woonwensen past, vind je bij onze woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Kom langs en we staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en heel veel wooninspiratie.

Meer dan 1.500 gordijnstoffen

Met meer dan 1.500 verschillende gordijnstoffen vind je bij ons zeker de vouwgordijnen die perfect passen bij jouw interieur! Met veel kleuren, prints en verschillende materialen is er volop keus voor elke woonstijl. En wil je een vouwgordijn in een vochtige ruimte, zoals de keuken of badkamer? Dan kunnen we ze ook van het sterke en vochtbestendige screendoek laten maken. Als je uit ons aanbod gordijnstoffen niet het vouwgordijn van jouw keuze vindt, dan is het er gewoon niet!

Vouwgordijnen: gevoerd of verduisterend

De verduisterende vouwgordijnen in onze collectie worden gemaakt van verduisterende gordijnstof of gevoerd met een verduisterende voeringstof. Hierdoor heb je nog meer keus in gordijnstoffen! En dankzij de voeringstof blijven de vouwgordijnen ook nog veel langer mooi. Ben je benieuwd welke gordijnstof het beste past bij jouw interieur? Vraag het dan aan ons team interieurstylisten. Zij adviseren je persoonlijk en houden rekening met jouw situatie, woonwensen en persoonlijke smaak. En besluit je de gevoerde vouwgordijnen te nemen? Weet dan dat wij er ook goed op letten dat de voeringstof van dezelfde krimptolerantie is. Zo kun je ze later altijd nog laten reinigen.

Combinaties met verduisterende vouwgordijnen

Hoe mooi verduisterende vouwgordijnen ook zijn, het is wel verstandig om ze te combineren. Je hebt dan ook overdag een mooie raamdecoratie waarbij je kunt genieten van een aangenaam zacht licht in huis. Daarom adviseren we bij deze vouwgordijnen transparante gordijnen of mooie in-betweens. Met die combinatie heb je ook overdag nog privacy in huis terwijl je wel geniet van het daglicht. Bovendien zijn vouwgordijnen met gordijnen samen heel sfeervol. Met het ruime aanbod in kleuren en dessins is er altijd iets dat perfect past bij jouw interieur.

Maatwerk in afwerking

Wij leveren altijd maatwerk in vouwgordijnen. Dat doen we door ze naar wens af te werken waarbij we veel aandacht besteden aan de details. Ook werken we altijd met de beste kwaliteit in materialen. Zo zorgen we ervoor dat elk vouwgordijn van onze collectie perfect past bij jouw interieur. Je hebt bijvoorbeeld voor de bediening de keuze uit elektrische bediening en handbediening. Heb je gekozen voor de extra grote vouwgordijnen? Of hangen er meerdere naast elkaar? Dan is een afstandsbediening of app een aanrader. Daarmee kun je ze op exact dezelfde hoogte afstellen. Wil je liever handbediening? Dan krijgt het vouwgordijn een stoere rvs ketting. Ook is het top-down vouwgordijn een optie. Daarbij kun je het gordijn in de onderste helft van het kozijn vastzetten. De uitstraling, modern of klassiek, wordt bepaald door de plaatsing van de baleinen. En met de geblindzoomde zijzoomen en de keus voor kleurgecoördineerd garen zien de vouwgordijnen er altijd mooi verzorgd uit.

Kwaliteit in vouwgordijnen, van Wouters Werelds Wonen

Voor kwaliteit in vouwgordijnen ga je naar Wouters Werelds Wonen. Hier vind je vakmensen in stylingsadvies, inmeten, confectie en montage. Zo ben je verzekerd van de beste service en kwaliteit in raamdecoratie. Wil je ook de mooiste vouwgordijnen waar je nog lang van kunt genieten? Bezoek dan onze woonwinkel, we zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag. Advies aan huis of op de zaak is ook mogelijk.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Montageservice

Meetservice