HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Versus® gordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Versus® gordijnen

Versus® gordijnen

250

kleuren

Versus® is de kamerhoge oplossing die dimt en licht mooi kan filteren.

Versus® filtert en dimt, 2 raamproducten in 1!

'Kies je in-between stof, de plooibreedte en railkleur.'

Klantervaring

“De adviseuse bij Wouters Werelds Wonen heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

‘Uw interieur is onze zaak!’

Versus® gordijn; transparant en dimmend ineen

Met het Versus® gordijn heb je een mooi en innovatief 2-in-1 gordijn: transparant en dimmend tegelijk. Absoluut uniek door de bijzondere samenvoeging van transparante gordijnstof met daarin verduisterende lamellen. Bijzonder? Ja! In onze woonwinkel in Chaam? Ook ja! Kom dus snel langs en we laten je dit unieke gordijn zelf zien.

Perfect golvende plooien, strakke uitstraling

Het Versus® gordijn is een gordijn van uitersten. Het is transparant en dimmend ineen maar bestaat ook uit perfect golvende plooien terwijl het een heel strakke uitstraling heeft. Dit gordijn wordt dan ook wel het wavegordijn genoemd. Dat is omdat het gemaakt is met de royale ‘Wave-plooi’. Dat is een plooi die altijd perfect valt. Iets wat dus ook voor het Versus® gordijn geldt, dit heeft een gelijkmatige glooiing door de Wave-plooien en valt daardoor soepel en strak. Voor de confectie van dit Toppoint Versus® gordijn worden transparante, kamerhoge gordijnstoffen gebruikt. Je kunt hierbij kiezen uit 25 verschillende stofsoorten in zo’n 500 kleuren. Daar zit er dus altijd wel een bij die past bij jouw woonstijl!

Transparant + Dimmend = Versus®

Met Versus® haal je een bijzonder gordijn in huis. Dit raamproduct is namelijk zowel innovatief, praktisch als heel sfeervol. Het is een raamproduct van het kwaliteitsmerk Toppoint en bestaat uit een in-between gordijn waarin lichtdichte lamellen zijn verwerkt. Hierdoor is het Versus® gordijn geschikt voor elk moment van de dag. Overdag zorgt het voor een zachte lichtinval door de transparante gordijnstof. ’s Avonds bieden de lamellen volop privacy. De werking is eenvoudig, eigenlijk net als bij gewone lamellen. Je draait aan de ketting om ze te openen of juist te sluiten. Maar in tegenstelling tot gewone lamellen hangen deze niet los, ze zitten netjes verwerkt in het gordijn. En precies dat is het unieke van dit gordijn.

Zwevende, verborgen lamellen

Dat de Versus® een innovatief gordijn is, blijkt misschien vooral wel uit de onzichtbare techniek. Die is goed verborgen maar zorgt er wel voor dat alles vlot en soepel werkt. De lamellen zijn daardoor voor het oog verborgen en zweven ogenschijnlijk in de gordijnstof. In feite worden ze met een band van drukkers netjes op hun plek in de rails en in de gordijnstof gehouden. En doordat de hoeken van de lamellen afgerond zijn, kunnen ze ook de tere gordijnstof niet beschadigen. De lamelkleur is afhankelijk van de gordijnstof zodat ze niet opvallen.

Breed of breder

Het Versus® gordijn is er in een brede of bredere variant. Je kunt namelijk kiezen uit twee breedtematen: 89 en 127 mm. Die breedtemaat bepaalt de grootte van de gordijnstrook tussen elke lamel. Kies je de breedste variant, dan heeft die ook een meer stoere uitstraling. Beide maten worden bevestigd met een rail in een van de volgende kleuren: elegant wit, design grijs of chique zwart.

Voor thuis, kantoor of een vochtige ruimtes

Het Versus® gordijn is geschikt voor elke ruimte; thuis, op kantoor of de vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer. Door strakke uitstraling en de handige 2-in-1 constructie is het een ideaal gordijn voor elke zakelijke of industriële omgeving. Bovendien kan de Versus® van een brandwerende gordijnstof gemaakt worden. Heel geschikt dus voor projecten. Wil jij in jouw kantoor, publieke ruimte of thuis een raamproduct dat zowel mooi als praktisch én innovatief is? Kom dan naar Wouters Werelds Wonen en laat je informeren over dit Versus® gordijn.

In 3 stappen naar jouw Versus® gordijn:

Stap 1. Kies een in-between gordijnstof uit de brede Toppoint-collectie
Stap 2. Bepaal de gewenste plooibreedte, 89 mm of 127 mm
Stap 3. Selecteer de rails voor jouw interieur
Onze vakmensen staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en om je te helpen bij het samenstellen van jouw Versus® gordijn.

Het Versus® gordijn bij Wouters Werelds Wonen, Chaam

Het Versus® gordijn is natuurlijk te koop bij jouw woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Hiermee heb je altijd een passende oplossing voor elke ruimte bij jou in huis of op de zaak. Ontdek het zelf en kom langs in onze woonwinkel. We staan voor je klaar!