HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Bij Wouters Werelds Wonen ben ik uitgebreid geadviseerd over mijn totaalinrichting. De stoffen kon ik op groot formaat goed bekijken zodat ik met een goed gevoel een keuze kon maken.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Kom langs in Chaam

Onze openingstijden:
wo t/m za: 10.00-17.00

Vouwgordijnen voor het raam

Vouwgordijnen voor het raam, dat is stijlvolle raamdecoratie die past bij heel veel woonstijlen. Wil jij dat ook? Dan ga je voor vouwgordijnen van hoge kwaliteit en met heel veel verschillende gordijnstoffen naar de woonwinkel in Chaam: Wouters Werelds Wonen. Wij geven persoonlijk interieuradvies en maken ze altijd voor je op maat. Want jouw interieur is onze zaak!

Transparante en verduisterende vouwgordijnen

Voor elk interieur en passend bij elke woonwens hebben wij de mooiste vouwgordijnen. Met een ruime collectie van transparante en verduisterende gordijnstoffen vind je hier altijd iets naar jouw smaak. En is het aanbod van meer dan 1.500 gordijnstoffen met verschillende kleuren en dessins te groot om te kunnen kiezen? Dan zijn wij er om je daarbij te helpen!

Zorgvuldige confectie

De mooiste vouwgordijnen zijn natuurlijk de vouwgordijnen die perfect passen bij jouw interieur. En om dat te realiseren, kun je bij ons rekenen op zorgvuldige confectie. Dat doen we met de beste materialen in ateliers waar ze met aandacht het vouwgordijn helemaal naar wens samenstellen. Daarvoor wordt onder andere het garen qua kleur afgestemd op de stof. Maar ook worden de zijzoomen geblindzoomd en de plaatsing van de baleinen is passend bij de gewenste uitstraling: aan de voorzijde voor een strakke look of aan de achterzijde voor een meer klassieke of landelijke uitstraling.

Vouwgordijnen top-down

Vouwgordijnen kunnen ook in een top-downversie gemaakt worden. Kies je daarvoor, dan kun je elk gordijn in het onderste deel van het raam vastzetten. Hiermee krijgt je ruimte een heel andere uitstraling. Het kan ook functioneel zijn om bijvoorbeeld directe inkijk tegen te gaan.

Gordijnen samen met vouwgordijnen

De vouwgordijnen zijn er in een transparante en een verduisterende gordijnstof. Welke je ook kiest, wij raden je aan om ze te combineren met een raamproduct dat gemaakt is van een andere stof. Neem dus een verduisterend gordijn bij een transparant vouwgordijn of een in-between bij een verduisterend vouwgordijn. Je hebt dan op elk moment van de dag het meeste profijt van je raamdecoratie doordat de transparante stof overdag zorgt voor een aangenaam zacht licht in huis en de verduisterende voor privacy in de avond. Bovendien zorgt zo’n combinatie er ook voor dat het in huis beter geïsoleerd is, de akoestiek verbetert en het wordt sfeervoller.

Voering in vouwgordijnen

Ook in vouwgordijnen kan een voering aangebracht worden. Laat je de vouwgordijnen voeren, dan heeft dat verschillende voordelen. De gordijnstof blijft bijvoorbeeld langer mooi doordat de voeringstof het beschermt tegen zonlicht. Daarbij isoleert het beter en is de akoestiek beter dan met een enkele laag gordijnstof. Wil jij een verduisterend vouwgordijn maar is de gordijnstof daar te dun voor? Dan is dat geen enkel probleem; wij kunnen die dus voor je laten voeren zodat je alsnog het vouwgordijn van jouw keuze hebt!

XL vouwgordijnen

De vouwgordijnen in onze collectie worden gemaakt van de beste materialen. Hierdoor zijn ze erg sterk en daardoor ook geschikt voor de hele grote ramen. Dat deze Toppoint vouwgordijnen zo solide zijn, komt onder meer door de baleinen. Die zijn hol maar wel van aluminium. Hierdoor kunnen de vouwgordijnen ook bij grote ramen opgehangen worden zonder dat ze te zwaar worden. Ze blijven gewoon heel mooi in vorm! XL vouwgordijnen dus die we kunnen maken voor ramen tot 5 meter breed en 3,2 meter hoog! De bediening ervan kan zowel elektrisch als handmatig met een sterke rvs-ketting.

Van screendoek, voor vochtige ruimtes

Wil je de vouwgordijnen in een vochtige ruimte ophangen? Dan laten we ze van screendoek maken. Dat is een heel sterke stof die vocht- en schimmelwerend is. En dus heel geschikt voor de badkamer en keuken.

Schoonmaken van vouwgordijnen

Vouwgordijnen kun je goed schoonmaken maar je moet daarbij wel zorgvuldig de wasinstructies of onze aanwijzingen opvolgen. Het schoonmaken gaat als volgt: verwijder eerst de baleinen en verzwaringslat. Maak de gordijnstof schoon volgens de instructie en plaats de baleinen en verzwaringslat weer terug. Je kunt het dan weer ophangen. De stof droogt dan meteen op in de juiste vorm.

Vouwgordijnen bij Wouters Werelds Wonen

Bij Wouters Werelds Wonen hebben we vouwgordijnen voor elk interieur. Kom langs en onze vakmensen adviseren en inspireren je graag. Wil je liever advies aan huis of op de zaak? Vertel het ons en we komen bij je langs. Zo kun je altijd rekenen op ons persoonlijk stylingsadvies, uitstekende service en raamdecoratie van hoge kwaliteit. Ontdek het zelf in onze woonwinkel aan de Dorpsstraat in Chaam. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en achter de winkel kun je gratis parkeren.

‘Uw interieur is onze zaak!’

Montageservice

Meetservice