HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

243

kleuren

Ik adviseer Scala® aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Bij de Bossche Tapijtschuur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Aluminium jaloezieën, altijd goed!

Aluminium jaloezieën zijn altijd goed, waar je ze ook ophangt en wat voor woonstijl je ook hebt. Wil je dat wel eens zelf zien? Kom dan langs in onze woonwinkel in Den Bosch, De Bossche Tapijtschuur. Met een heel uitgebreide collectie in raamdecoratie op maar liefst 1.500 m2! En wil je zien hoe het thuis staat? In de regio Den Bosch rijden we ook met onze mobiele showroom met daarin de complete collectie Toppoint raamdecoratie. Zodat je thuis meteen kunt zien of aluminium jaloezieën ook passen in jouw interieur!

Jaloezieën in de badkamer en keuken

Het fijne van aluminium jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor de badkamer en keuken. Ze zijn namelijk vocht- en schimmelwerend! Een voordeel die de echte houten jaloezieën niet hebben. Maar deze aluminium jaloezieën kun je wel in vochtige ruimtes ophangen. Zelfs daar blijven deze jaloezieën mooi, roesten of schimmelen de lamellen niet en blijft ook het bovenprofiel strak en netjes.

Ook voor draaikiepramen

Wat voor raam je ook hebt, grote kans dat aluminium jaloezieën daar geschikt voor zijn! Zoals in een draaikiepraam waar de smalle aluminium jaloezieën met lamelbreedte van 25 mm, mooi in de ramen passen. Ze kunnen met klemsteunen in het raam gemonteerd worden. Hierdoor gaan de lamellen niet hangen zodra het draaikiepraam opent. Ook heb je geen gaatjes in de kozijnen omdat ze met het handige EasyClick-systeem geplaatst worden. Een ideale constructie als je kunststof of aluminium kozijnen hebt!

Om licht te filteren of privacy te creëren

Wil je geen inkijk in huis? Of stoort het daglicht terwijl jij achter een scherm werkt of televisie wilt kijken? Dan pas je het aan met aluminium jaloezieën. Daarmee filter je het licht en creëer je privacy helemaal naar wens. Voor een beetje licht zet je ze een beetje open. Om het helemaal donker te maken of om volledige privacy te genieten, zet je ze helemaal dicht. Met deze raambekleding regel je het gewoon in een handomdraai.

Scala® jaloezieën; esthetisch en slim design

De aluminium jaloezieën van Scala® vind je in onze woonwinkel in Den Bosch. Deze raambekleding van uitstekende kwaliteit functioneert perfect en is uitgevoerd in een esthetisch design. Alle onderdelen zijn van aluminium gemaakt en stuk voor stuk slim doordacht. Zo is het bovenprofiel gesloten zodat het vuil- en stofvrij blijft. En de jaloezieën vallen mooi op de vensterbank doordat er aan de onderzijde geen dopjes zitten. Ook de achterzijde van het bovenprofiel heeft geen ronding zodat de bovenste lamel daar mooi op aansluit. De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Jaloezieën in diverse breedtes

Aluminium jaloezieën zijn van zichzelf al stoer. Maar wil je een nog meer robuuste uitstraling in jouw interieur? Kies dan voor deze jaloezieën met lamellen in de breedste maten, zoals die van 50 of 70 mm breed. Heeft een wat subtielere uitstraling jouw voorkeur? Dan hebben we daarvoor de smallere lamellen in de breedtematen 16, 25 en 35 mm. Elke maat is uitvoerbaar in een kleur die past bij jouw interieur of smaak. De Scala aluminium jaloezie is er tot wel 4 meter hoog. Wil je een aluminium jaloezie die breder is dan 4 meter? Kies dan voor de Scala® XL7, deze is elektrisch en verkrijgbaar tot wel 7 meter.

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op uw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Jaloezieën met andere raamdecoratie

Jaloezieën kun je op vele manieren op jouw interieur aanpassen. Zoals een afwerking met ladderband in plaats van het bekende ladderkoord. Dit kan bij de bredere lamellen en is beschikbaar in diverse kleuren. Maar ook kun je jaloezieën, zoals aluminium jaloezieën, mooi combineren met andere raamdecoratie zoals bijvoorbeeld gordijnen. Dat is sfeervol en handig omdat het ook het geluid in de ruimte dempt.

Persoonlijk interieuradvies bij aluminium jaloezieën?

Ben je benieuwd of aluminium jaloezieën mooi staan in jouw interieur? Laat je dan eens persoonlijk adviseren. In onze woonwinkel en in onze mobiele showroom vind je altijd enthousiaste vakmensen die je graag verder helpen met interieuradvies en deskundige service. Je kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht!

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.