HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Aluminium lamellen, stoer in elk interieur

Wil je een stoere look in huis? Dan moet je zeker eens aluminium lamellen overwegen! Die staan mooi in elk interieur, hebben van zichzelf al een robuust uiterlijk en je kunt ze nog goed combineren ook. Stof, beton of hout, het staat overal mooi bij! En, ook handig, je kunt ze overal ophangen, ook in vochtige ruimtes! Stoer, praktisch en mooi dus, dat zijn de aluminium lamellen uit onze collectie. Nieuwsgierig? Kom ze dan snel eens zelf bekijken. Dat kan in onze woonwinkel in Den Bosch en in de mobiele showroom die in de regio van Den Bosch rondrijdt.

Licht en privacy met aluminium lamellen

Net als met pvc en stoffen lamellen regel je ook met aluminium lamellen zelf heel gemakkelijk het licht en de privacy. Zo zet je ze helemaal open om ongehinderd naar buiten te kunnen kijken, ietwat schuin als je het licht gefilterd in huis wilt laten schijnen en helemaal dicht om totale privacy te creëren. En is het nodig om de ramen te lappen? Dan schuif je ze gemakkelijk opzij met de handige glazenwasfunctie.

Simpel te onderhouden

Het onderhoud van aluminium lamellen is eigenlijk heel simpel. Je maakt ze schoon door ze uit de rails te klikken, plaatst ze dan op een vlakke ondergrond zodat je ze kunt schoonmaken met een zachte doek en een sopje. Zijn ze schoon, zeepvrij en droog? Dan hoef je ze alleen nog maar terug in de rails te hangen.

Lamellen voor de badkamer en keuken

Raamdecoratie voor de badkamer en keuken kan lastig zijn, maar niet als je voor deze aluminium lamellen kiest. Die van Toppoint die wij in ons assortiment hebben, zijn namelijk geheel van aluminium gemaakt. Hierdoor zijn alle onderdelen en natuurlijk de lamellen zelf, zeer vochtbestendig. Ze gaan dus niet roesten of schimmelen waardoor je ze zonder problemen kunt ophangen in vochtige ruimtes.

Lamellen voor ramen van wel 6 meter breed

Glazen wanden of hele brede schuifpuien kunnen we probleemloos van raamdecoratie voorzien. Met bijvoorbeeld aluminium lamellen. Die kunnen op maat gemaakt worden voor ramen tot wel 6 meter breed! En qua breedtematen van de lamellen zelf is er veel keus; ze zijn er in de breedtes 52, 70, 89, 127 en 250 mm. Zeker bij die grote ramen staan de brede lamellen heel mooi! Kies je voor de brede lamellen? Dan monteren we ze in een lamelrail.

Inspiratie en informatie over aluminium lamellen, in de woonwinkel én de mobiele showroom

Voor inspiratie en informatie over aluminium lamellen bezoek je onze woonwinkel, De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch. Of maak een afspraak in onze mobiele showroom die door de regio rijdt. We hebben een complete Toppoint-collectie lamellen en ook veel varianten van de aluminium uitvoering. Laat je informeren over en inspireren door de vele mogelijkheden. Zoals een combinatie met andere raamdecoratie. Met een vast team aan interieuradviseurs, inmeters en stoffeerders weet je zeker dat je bij ons de beste keus in raamdecoratie krijgt. Kom je snel langs? De koffie staat klaar!

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij De Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.