HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Scala® aluminium jaloezieën: ideaal voor vochtige ruimtes

Een veelzijdige aluminium jaloezie? Dat is de Scala® van Toppoint! Van elegant smal tot robuust breed en in talloze kleuren is het gewoon onmogelijk dat je niet een variant kunt vinden die in jouw interieur past. En zoek je iets voor een vochtige ruimte, zoals de keuken of badkamer? Ook dan zijn de Scala® aluminium jaloezieën heel goed mogelijk. Veelzijdig dus, net wat we al zeiden.

Kwaliteit en design met 100% aluminium

Aluminium jaloezieën worden vaak met een stalen bovenbak geleverd, het stuk bovenaan waar het mechanisme in verwerkt zit. Maar staal roest en ziet er een stuk minder mooi uit dan aluminium. Daarom is voor de Scala® gekozen voor jaloezieën die geheel van aluminium zijn gemaakt, ook de bovenbak. Een keuze voor kwaliteit en design. Want door de 100% aluminium uitvoering zien de jaloezieën er veel luxer en robuuster uit, zijn ze vochtbestendig en blijven ze gewoon goed werken.

200+ kleuren

Veel mensen denken bij aluminium jaloezieën aan de zacht zilvergrijze kleur. Heel logisch natuurlijk, maar toch echt niet terecht. Wij leveren bijvoorbeeld de Scala® aluminium jaloezieën in meer dan 200 kleuren. Kun jij dan nog een kleur bedenken waarin deze jaloezieën niet mogelijk zijn? Precies, wij dus ook niet.

Ook in XL: tot wel 690 mm breed

De aluminium jaloezieën zijn er van heel smal en klein tot heel groot, de XL-versie. De smalste jaloezieën zijn 16 mm breed, heel fijn en perfect voor een klein of smal raam. Wil je de jaloezieën met de EasyClick bevestigen? Dan kan dat als je kiest voor de lamellen van 25 mm breed. De grootste en breedste aluminium jaloezie is een echte krachtpatser; de Scala® XL7. Deze kan tot maar liefst 690 cm breed gemaakt worden en is leverbaar in lamellen van 50 of 70 mm breed. De breedste lamel is verkrijgbaar in 8 kleuren, bij die van 50 mm breed kun je uit wel 45 kleuren kiezen.

Elektrisch bedienbaar

Natuurlijk is ook het gemak niet vergeten bij de aluminium jaloezieën. De XL-versie is altijd elektrisch bedienbaar. Met een druk op de knop open of kantel je ze of schuif je ze een stukje omhoog. Bij de andere jaloezieën is elektrische bediening optioneel. Overigens maakt het ook voor de elektrische bediening van de jaloezieën niet uit of je ze in een vochtige ruimte of een andere kamer wil ophangen.

Voorbeelden en persoonlijk advies in aluminium jaloezieën, bij De Bossche Tapijtschuur

Zoveel keuze in aluminium jaloezieën is natuurlijk ideaal, maar wordt het kiezen daardoor lastiger? Kom dan gewoon naar onze winkel in Den Bosch waar je de vele varianten van het Scala® aanbod in aluminium jaloezieën zelf kunt bekijken. En voor persoonlijk advies staan onze interieuradviseurs altijd voor je klaar.

 

Gepubliceerd op: 24 november 2020

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: