HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Iso Plissé® gordijnen

Luxe functionele raamdecoratie

Iso Plissé® gordijnen

Luxe functionele raamdecoratie

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen kunnen ook perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Bij de Bossche Tapijtschuur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Iso Plissé® gordijnen: energiebesparende, luxe raamdecoratie

Stijlvol voor het raam, dat zijn de Iso Plissé® gordijnen. Deze raamdecoratie heeft een luxe uitstraling en bespaart ook nog eens energie dankzij de unieke honingraatstructuur. Maar vooral vallen ze op doordat ze elk interieur verrijken met hun bijzondere uitstraling. Bovendien zijn ze heel functioneel; ze passen bij vrijwel elk raam. Deze luxe raamdecoratie moet je in het echt zien, en dat kan in onze ruime woonwinkel in Den Bosch: De Bossche Tapijtschuur.

Iso Plissé® gordijnen hebben veel voordelen

Wie Iso Plissé® gordijnen voor de ramen hangt, profiteert van veel voordelen. Ze zijn dus energiebesparend, passen in dakramen en ramen met aparte vormen en zijn geschikt om het licht subtiel te filteren maar kunnen ook een ruimte geheel verduisteren. Ook zijn Iso Plissé® gordijnen ideaal voor de werkplek en kunnen ze in diverse opties uitgevoerd worden. Deze mooie raamdecoratie kan daardoor geheel naar wens gemaakt worden!

Energiebesparend tot wel 25%!

De Iso Plissé® gordijnen zijn energiebesparend door de honingraatstructuur. Dit maakt ze uniek, geeft ze een luxe look maar zijn dus ook financieel heel interessant. Want deze unieke structuur zorgt ervoor dat in de gordijnen een stilstaande luchtlaag ontstaat. Die luchtlaag isoleert zodat in huis een constante temperatuur is. Daarmee houdt het de warmte buitenshuis of juist binnen, al naar gelang het seizoen. En het gevolg hiervan? Dat is een besparing van energie die kan oplopen tot wel 25%!

Aanrader voor de werkplek

Werk je in een kantoor aan huis of is jouw werkplek ergens anders? Als je veel achter een beeldscherm werkt, zijn de Iso Plissé® gordijnen een echte aanrader. Deze raamdecoratie is namelijk ideaal voor de werkplek omdat ze gemaakt zijn conform de Europese normen voor lichttransmissie. Dat bepaalt hoeveel licht door de raamdecoratie heen mag schijnen. Wat dat in de praktijk betekent? Dat de Iso Plissé® gordijnen overdag genoeg licht doorlaten om nog wel aangenaam te werken maar het toch niet hinderlijk in een beeldscherm schijnt.

Ramen met aparte vormen

Wie een raam heeft met een aparte vorm, die weet hoe lastig het kan zijn om geschikte raamdecoratie te vinden. Maar dat geldt niet voor de Iso Plissé® gordijnen. Deze kunnen we in vele varianten laten uitvoeren. Want deze mooie raamdecoratie is ook geschikt voor ramen op lastige plekken zoals een dakraam en voor ramen met afwijkende vormen.

Veel opties

De Iso Plissé® gordijnen kunnen als heel comfortabele raamdecoratie uitgevoerd worden. Want ze kunnen in heel veel opties naar wens gemaakt worden. Zoals de bediening; dat is mogelijk met een draaistang of stok maar ook elektrisch. En de handgreep kan zowel transparant als van metaal erop bevestigd worden. En is het raam rechthoekig? Dan is de handgreep LiteRise® ook een optie; dit is een handgreep zonder koord en daarmee kun je de onderlat in elke gewenste stand zetten. Wil je wel een koord om de Iso Plissé® gordijnen te bedienen? Laat je dan informeren over het SmartCord®; een gemakkelijk hanteerbaar en intrekbaar koordmechanisme met een koordlengte die altijd gelijk is. En wil je de Iso Plissé® gordijnen laten monteren zonder gaten in de kozijnen? Dan kan dat met het handige EasyClick-montagesysteem!

Top-down bottom-up met de Iso Plissé® gordijnen

Een extra fijne mogelijkheid bij de Iso Plissé® gordijnen is dat ze uitgevoerd kunnen worden met de handige top-down bottom-up-functie. Die optie maakt het mogelijk om de Iso Plissé® gordijnen op elke gewenste plek in het raam te fixeren. Je zet ze dus vast waar jij wilt; onderop, bovenaan of in het midden op ooghoogte! Deze optie kan in elke stofsoort uitgevoerd worden. En er kunnen zelfs 2 stofsoorten gebruikt worden in de Iso Plissé® gordijnen, dat is het Day & Night-model. Elke stofsoort kan dan het gehele raam bedekken; handig als je kiest voor een transparante gordijnstof voor overdag en een verduisterende voor de nacht!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Bossche Tapijtschuur een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Veel combinaties mogelijk

In onze ruime woonwinkel van 1.500 m2 en de mobiele showroom hebben we de gehele Toppoint collectie van de Iso Plissé® gordijnen. Deze mooie raamdecoratie is er in verschillende stofsoorten; van transparant tot verduisterend. Je kunt ze bij ons dus altijd precies zo samenstellen dat ze perfect staan in jouw interieur. En zoek je raamdecoratie omdat je de Iso Plissé® gordijnen wilt combineren? Ook dan vind je bij ons volop keus en ervaren vakmensen om je te adviseren.

Iso Plissé® gordijnen op maat gemaakt

De mooist raamdecoratie is natuurlijk die perfect past bij jouw interieur. En dat regelen wij voor je; wij hebben onze eigen inmeters en laten de gordijnen op maat maken in onze ateliers. Je kunt dus altijd op ons rekenen als je raamdecoratie zoekt voor jouw huis. Wil je deze collectie eens zelf zien? Maak dan een afspraak zodat we ook jou binnenkort persoonlijk kunnen adviseren! En wil je liever dat we bij jou langskomen? Dan kan dat ook; we rijden met ons mobiele showroom rond in de regio Den Bosch en op afspraak komen we ook bij jou thuis!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.