HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Duette®Shades en Aluminium Jaloezieeën'

Klantervaring

“Bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette®Shades.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

EasyClick; raamdecoratie monteren zonder boren of schroeven

EasyClick is een handige montage om raamdecoratie te bevestigen zonder dat er geboord of geschroefd hoeft te worden in de raamkozijnen. De manier dus om aluminium jaloezieën, plisségordijnen of Duette®Shades in de ramen te plaatsen. Het bestaat uit een aluminium frame dat rechtstreeks in ramen zoals dakramen of draaikiepramen wordt geplaatst en zo de raamdecoratie mooi strak houdt. Dit is dé ideale montage voor raamdecoratie. En natuurlijk wordt die ook geleverd en gemonteerd door De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch!

EasyClick? Dat is echt heel ‘easy’!

EasyClick zegt het al; het is een heel gemakkelijk systeem. Het frame wordt in het kozijn geplaatst met een magneetband of klikband. En vervolgens is het steeds weer heel gemakkelijk te verwijderen of weer terug te plaatsen. Als je bijvoorbeeld de raamdecoratie er even uit wilt omdat je de ramen gaat lappen.

Voordelen van de EasyClick

De EasyClick heeft veel voordelen. De allerbelangrijkste is natuurlijk dat je raamdecoratie in kozijnen kunt monteren zonder dat er gaatjes in komen omdat boren of schroeven niet meer nodig is. Dat is wel zo prettig, zeker bij aluminium en kunststof kozijnen. Maar ook maakt dit systeem het heel gemakkelijk om de raamdecoratie te bedienen en sluit het goed af bij de zijkanten waardoor er geen licht meer naar binnen kan kieren. En wil je op een bepaald moment andere raamdecoratie? Dan is de huidige raamdecoratie met dit montagesysteem zo verwijderd en hoef je geen gaatjes in de kozijnen weg te werken!

EasyClick voor plisségordijnen en Duette®Shades

EasyClick is geschikt voor de verschillende modellen van zowel plisségordijnen als de Duette®Shades. Zoals het top-down-model waarmee raamdecoratie van boven naar beneden opengaat of sluit. Maar ook voor het top-down bottom-up-model. Daarmee kunnen de Duette®Shades en plissés van onderen en van bovenaf geopend en gesloten worden en kan de raamdecoratie op elke gewenste hoogte vastgezet worden. Het is dan net of het stofpakket in het raamkozijn ‘zweeft’. Een fijne optie als je hoge ramen hebt of ongewenste inkijk wilt blokkeren.

Ook bij aluminium jaloezieën

Houd jij van aluminium jaloezieën? Weet dan dat je ook die in de kozijnen kunt monteren met het handige EasyClick-systeem. De jaloezieën kunnen, net als de plissés, met een transparante handgreep bediend worden. En de tuimelstang is er om de jaloezieën te kantelen. Het monteren van jaloezieën met de EasyClick is mogelijk bij een lamelbreedte van 25 mm.

Laat ook jouw raamdecoratie monteren met EasyClick, door De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

Wil jij ook raamdecoratie met EasyClick laten monteren in jouw raamkozijnen? Dan ga je naar De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch! Wij kunnen je alles over dit handige systeem vertellen, je er diverse voorbeelden van laten zien en natuurlijk het vakkundig monteren! Wil je eerst wel eens weten hoe de EasyClick in de praktijk bevalt? Dan lees je dat in dit blog. Of kom langs, en we laten het je zelf ervaren in onze showroom.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.