HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Hordeuren

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn voor een mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Bij de Bossche Tapijtschuur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Voor elke deur de juiste hordeur, bij De Bossche Tapijtschuur

Voor elke deur een hordeur? Dat is slim en handig! Wij maken hordeuren op maat; precies pas en geschikt voor elk type deur. Ook als je kinderen hebt of huisdieren die steeds naar binnen en buiten gaan, als je last hebt van hooikoorts of er gewoon ongehinderd door naar buiten wilt kunnen kijken. Benieuwd hoe we dat doen? Bezoek dan onze woonwinkel in Den Bosch. We laten je daar alle mogelijkheden in hordeuren zien en adviseren je graag wat de beste keus is voor jouw huis!

Plissé hordeur: sterk en handig

Een plissé hordeur is handig en heel sterk. Deze hordeur past in vrijwel elke deur en neemt maar weinig ruimte in. Dit is een hordeur die je namelijk gewoon opzij schuift. Hij zit dus nooit in de weg, ook niet als de buitendeur dicht is! Schuif je de plissé hordeur een klein stukje open? Dan blijft die net zo geopend staan en klapt niet weer dicht. Zoals de naam al verraadt is het horrengaas van deze hordeur geplisseerd. Daardoor is het als het dichtgeschoven is, maar een klein pakketje. En is de plissé hordeur helemaal opengeschoven? Dan is het juist door die plissés veel sterker dan het bekende vlakke horrengaas!

Pendelhordeur, handig met kinderen of huisdieren

De pendelhordeur is een hele handige hordeur als je kinderen en/of huisdeuren hebt. Die lopen immers vaak in en uit zonder zich om de hordeur te bekommeren. En die blijft dan vaak open staan. De pendelhordeur klapt dan gewoon weer dicht. Handig, want een hordeur die steeds openstaat houdt de insecten en pollen niet buiten. Bij de pendelhordeur is dat dus geen probleem. Overigens adviseren we om in het geval van huisdieren, de hordeur te voorzien van het speciale huisdierengaas. Dit is een extra sterk horrengaas dat beter bestand is tegen de scherpe nagels van huisdieren.

Scharnierende hordeur

De scharnierende hordeur heeft nog het meest weg van een gewone deur. Deze hordeur opent namelijk naar een kant. Verder werkt het net als de pendelhordeur en klapt weer gewoon dicht, alleen kan het niet naar beide zijden geopend worden. Ook de scharnierende hordeur kan op maat gemaakt worden. Met het horrengaas dat het beste past bij de situatie in jouw huis. Heb je last van hooikoorts? Dan kunnen we deze hordeur met pollenwerend gaas maken. Heb je huisdieren, dan is daarvoor het Petscreen-gaas dat wel 7 keer sterker is dan regulier gaas. En wil je zonder hinder naar buiten kijken? Dan kunnen we de hordeur voorzien van het extra transparante horrengaas (TTA-gaas).

Schuifhordeur voor grote deuropeningen zoals de schuifpui

Voor schuifpuien en grote deuropeningen zijn de meeste hordeuren niet geschikt maar wel de schuifhordeur. Die kan in deuropeningen geplaatst worden van wel 2 bij 3 meter (bxh)! En is de deuropening nog breder? Dan laten we de horren naar elkaar toe sluiten. Ook deze schuifhordeur is dus geheel op maat te maken en kan worden voorzien van het gewenste horrengaas.

Maatwerk in hordeuren

Voor een goede hordeur heb je maatwerk nodig; de hor moet immers perfect passen! En dus is dat ook precies waar wij voor zorgen; maatwerk in hordeuren. Wat de beste hordeur voor jouw huis is? Dat kunnen we je vertellen als je bij ons langskomt. Bezoek onze woonwinkel in Den Bosch aan de Oude Vlijmensweg en we laten je graag de vele opties zien en bespreken de mogelijkheden voor jouw woonsituatie. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en voor de deur kun je gratis parkeren. Zien we je snel?

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.