HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor pollenwerend horrengaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Bij de Bossche Tapijtschuur in Den Bosch ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Horren in ramen en deuren, bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

Horren in ramen en deuren zorgen voor een heerlijke frisse lucht in huis zonder vervelende insecten of kriebelende pollen. Wij regelen dat, met maatwerk in horren. Wij maken diverse horren voor ramen en deuren met verschillende soorten horrengaas. Nieuwsgierig? Kom langs voor advies en informatie, bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch!

Geen insecten in huis

Meestal worden horren geplaatst zodat er geen insecten in huis komen. Wespen, vliegen en zeker ook muggen houden we immers liever buiten de deur! En dat kan met horren die op maat gemaakt worden. Daarmee zit je rustig in huis, ook als het licht binnen ’s avonds aan is en de ramen nog lekker openstaan!

Horren als je hooikoorts hebt

Hoe heerlijk het ook is als het weer voorjaar wordt, met hooikoorts is de lol er vaak snel vanaf. Zodra de pollen in de lucht komen, begint het gekriebel. Ook in huis, want die pollen zweven gewoon naar binnen. Een hor met speciaal pollenwerend gaas kan dat grotendeels voorkomen. Die houdt namelijk tot wel 90% van alle pollen buiten maar laat wel de frisse lucht naar binnen! Ideaal dus in de ramen van de slaapkamer maar ook als hordeur bij de woonkamer kan dit voor veel verlichting zorgen. Heb jij een pollenallergie? Vraag ons dan eens om advies over raamhorren en hordeuren met pollenwerend gaas.

Vele soorten horrengaas

Er zijn nog meer soorten horrengaas. Zoals het ‘Petscreen’, een horrengaas dat een echte aanrader is als je huisdieren hebt. Want dit horrengaas is wel 7 keer sterker dan het gebruikelijke horrengaas en scheurvast. Wil je liever horrengaas dat extra veel licht en ventilatie doorlaat? Dan is er het extra transparante gaas ‘Transpatec’ dat in horren geplaatst kan worden.

Voor ramen en deuren

Ook voor de deuren en ramen in jouw huis maken wij de hordeuren en raamhorren letterlijk op maat. Wat de afmeting ervan ook is en wat voor soort deur of raam je ook hebt. Van schuifpuien tot draaikiepramen, je kunt bij ons terecht voor passende horren die geplaatst worden met een systeem dat optimaal afdicht en de kozijnen niet beschadigt.

Hordeur en raamhor, op maat voor jouw ramen en deuren

Een hor die niet goed aansluit, daar heb je helemaal niets aan. En dus zorgen wij dat je altijd perfect passend maatwerk krijgt in de horren. Dat doen we door ze nauwkeurig te laten inmeten door onze eigen medewerkers en ze vervolgens mooi op maat te laten maken. Ook installeren we ze volgens afspraak en uiterst vakkundig. Wil jij ook een fris huis zonder teveel insecten en pollen? Vraag dan onze medewerkers om advies. Wij zorgen ervoor dat het goed geregeld wordt. Je bent welkom van maandag tot en met zaterdag en wil je liever op afspraak komen? Plan dat dan hier in en we zien je graag binnenkort in onze woonwinkel of met de mobiele showroom bij jou in de buurt!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.