HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

243

kleuren

Kies voor glad of brushed, altijd echt hout

Houten Jaloezieën verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De houtsoorten, de nerf, de prachtige natuurlijke of gelakte kleuren. De details.'

Klantervaring

“Bij de Bossche Tapijtschuur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Houten jaloezieën zijn prachtig. Kies voor een mooi ladderband voor net dat beetje extra. Ook hier is veel keus in, vraag er ons gerust naar.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Houten jaloezieën voor elk interieur, bij dé woonwinkel in Den Bosch

Houten jaloezieën in het interieur, dat staat altijd mooi. Ongeacht of jouw woonstijl modern, klassiek, industrieel of iets anders is. Bovendien zijn deze jaloezieën ook nog eens heel praktisch. Je regelt het licht en de mate van privacy in een handomdraai. Ook staan ze mooi met andere raamdecoratie. Benieuwd naar deze houten jaloezieën? En de raamdecoratie waarmee je het kunt combineren? Kom dan langs bij De Bossche Tapijtschuur. We inspireren je graag met onze uitgebreide collectie!

Silva® jaloezieën; pure kwaliteit

Met het merk Silva® bieden wij houten jaloezieën aan van pure kwaliteit. Deze jaloezieën zijn gemaakt van echt hout en hebben een stofdicht aluminium bovenprofiel. Dat bovenprofiel kan geleverd worden in maar liefst 5 verschillende RAL-tinten. Een andere optie is om het te laten uitvoeren met een houten koof van hetzelfde materiaal als de lamel. Om de mooie tint te behouden zijn al deze houten jaloezieën afgewerkt met een UV-bestendige lak zodat ze niet zullen verkleuren.

Mooi in elk interieur

Wat voor interieur je ook hebt, je kunt altijd voor deze raamdecoratie kiezen. Houten jaloezieën zijn namelijk mooi in elk interieur! Het heeft een warme uitstraling waardoor deze natuurlijke jaloezieën uitstekend staan in kleurrijke en klassieke interieurs maar ook in moderne of industriële interieurs met de kenmerkende witte en grijze tinten, betonnen vloeren en strak gestukte muren.

Lamellen van smal tot breed

De breedte van de lamel is ook van invloed op de sfeer in huis. Zo oogt een brede lamel al snel stoer en robuust terwijl een smalle lamel eleganter en verfijnd is. Ook de afmeting van het raam is daarin een bepalende factor; in een klein raam oogt een smalle lamel beter dan een brede terwijl in een groot raam de brede lamellen juist weer heel mooi staan. Houten jaloezieën zijn leverbaar in lamellen van 50 en 63 mm breed. Wil je graag een ladderband in plaats van het ladderkoord? Dan is dat ook mogelijk. Een ladderband bedekt de gaatjes van de lamellen zodat het meteen verduisterend werkt. Zowel de ladderband als het ladderkoord is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Licht en privacy naar wens

Hoe wil jij het licht in huis? En de privacy? Met houten jaloezieën is dat in een handomdraai geregeld. Of je nu de voorkeur aan het zachte ochtendlicht geeft of liever de warme middagzon buitensluit. De jaloezieën kantel je precies dat het licht naar binnen schijnt zoals jij dat wenst. En de privacy? Dat gaat hetzelfde; je kantelt ze dicht voor volledige privacy of zet ze een beetje schuin als eventuele inkijk op dat moment niet uitmaakt.

Jaloezieën in vochtige ruimtes? Ga voor aluminium!

Zoek je voor vochtige ruimtes jaloezieën? Dan kies je natuurlijk aluminium jaloezieën! In de badkamer of keuken is het namelijk niet verstandig om echte houten jaloezieën op te hangen. Tenzij je de Finesse jaloezieën kiest; pvc jaloezieën met een houtlook die niet van echt te onderscheiden is. De aluminium uitvoering is echter ook een prima optie als je graag jaloezieën in de badkamer of keuken wilt ophangen.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Persoonlijk advies voor jouw interieur, bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

In onze woonwinkel net buiten het centrum van Den Bosch ben je van maandag tot en met zaterdag welkom voor inspiratie en persoonlijk advies. Wil je eens zien hoe de houten jaloezieën staan in jouw interieur? Dan kunnen we ook met de mobiele showroom langskomen. Maak daarvoor een afspraak of bezoek De Bossche Tapijtschuur zelf. Waar we je ook ontmoeten, we verrassen je graag met ons advies en ruime aanbod in jaloezieën en andere raamdecoratie!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.