HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Inzethorren

32

combinaties

Kunststof of houten kozijn? Een inzethor kan altijd op maat gemaakt worden.

Klantervaring

“Bij de Bossche Tapijtschuur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met een op maat gemaakt hor houdt je de vliegende insecten wel buiten!’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Inzethor: de hor voor het raam, past bij elk kozijn

Met een inzethor kun je probleemloos de tuindeuren en ramen openzetten zonder dat er meteen insecten en pollen naar binnen komen. Deze hor is effectief en eenvoudig te gebruiken. Je plaatst het gewoon zo in het kozijn en haalt het er net zo makkelijk weer uit. Geavanceerd afgewerkt zodat het perfect past en de kozijnen niet beschadigen. Ook deze horren maken we bij De Bossche Tapijtschuur voor jou op maat. Wil je weten hoe ze eruit zien? Bezoek dan onze woonwinkel in Den Bosch!

Bij houten en kunststof raamkozijnen

Veel mensen kiezen voor een inzethor. Een logische keuze, want ze zijn geschikt voor bijna alle kozijnen, of ze nu van hout of kunststof zijn. Zo is boren en schroeven in de kozijnen niet meer nodig dankzij de unieke montage. En de hor kun je gemakkelijk zelf plaatsen en verwijderen.

Geavanceerd afgewerkt

Inzethorren zien er eenvoudig uit maar zijn pure staaltjes vakmanschap. Om steeds weer in en uit een kozijn gehaald te worden en al die tijd toch te blijven functioneren, moet het een hor zijn die uiterst geavanceerd is afgewerkt. En dat is deze inzethor dus ook. Dankzij het gebruik van slijtvaste materialen blijven ze jarenlang goed, gaan ze niet kromtrekken hoe groot het raam ook is, en ze klapperen niet bij harde wind. Zelfs niet als je ze in hele grote ramen plaatst!

Inzethor met horrengaas naar keuze

Ook inzethorren maken we geheel op maat. Natuurlijk zodat die perfect afsluit. Maar ook zodat die perfect aansluit op jouw woonsituatie. Heb je bijvoorbeeld hooikoorts? Dan kunnen we de inzethor met pollenwerend gaas maken die zo’n 90% van de pollen buitensluit. Wil je extra sterk gaas omdat je huisdieren hebt, dan is er Petscreen dat maar liefst 7x sterker is dan regulier horrengaas. En het Transpatec horrengaas is juist weer extra transparant.

De inzethor voor jouw huis, op maat gemaakt

Bij De Bossche Tapijtschuur kies je voor vakmanschap, ook als je bij ons een hor bestelt. Wij zorgen ervoor dat die perfect op maat gemaakt wordt en dus optimaal functioneert. Wil je weten welk soort hor en welke afwerking het beste is voor jouw huis? Kom dan langs of maak vast een afspraak voor een persoonlijk advies. We ontmoeten je graag in onze woonwinkel in Den Bosch!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur