HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De doordachte details. De houtsoorten, het glanzende of matte aluminium. De eindeloze kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Bij de Bossche Tapijtschuur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Jaloezieën, tijdloze raamdecoratie

Jaloezieën zijn tijdloos, geschikt voor elke ruimte en passen in elke woonstijl. Tijdloze raamdecoratie dus die ook al sinds tijden populair is. En dat is niet zo vreemd; jaloezieën kunnen bij grote en kleine raampartijen omdat ze in vele varianten en afmetingen beschikbaar zijn. Wil je weten welke jaloezieën mooi staan in jouw interieur? Kom dan naar De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch. In onze ruime showroom zie je tal van jaloezieën en krijg je persoonlijk advies, bijvoorbeeld met welke andere raamdecoratie het goed combineert!

Voor elke ruimte

Jaloezieën zijn veelzijdige raamdecoratie. Je kunt ze namelijk in elke ruimte in huis voor de ramen hangen! Zo heb je de robuuste aluminium jaloezieën die vocht- en schimmelwerend zijn. En die dus prima in een badkamer of keuken kunnen! De houten jaloezieën geven weer meer een warme sfeer in de ruimte en zijn daardoor geschikt voor zowel de woonkamer, slaapkamers en staan ook mooi in een kantoor met een moderne inrichting.

Snel schoon

Behalve dat jaloezieën tijdloos en veelzijdig zijn, zijn ze ook lekker makkelijk. Je kunt ze namelijk zo schoon maken. Het stof en vuil kan er immers gewoon vanaf geveegd worden als je ze even openzet. En is er toch een vlek die wat lastiger te verwijderen is? Dan kan het gemakkelijk gereinigd worden met een vochtig doekje. Door ze regelmatig even schoon te maken blijven ze lang mooi en heb je jarenlang plezier van de jaloezieën!

Veel licht of veel privacy? Jij bepaalt!

Hoeveel licht naar binnen schijnt en hoeveel privacy jij hebt, dat bepaal je natuurlijk zelf. Op elk moment van de dag. En met jaloezieën is dat ook zo gedaan. Even kantelen tot ze zo staan dat jij het prettig vindt. En vind je het overdag niet prettig dat je geen privacy hebt omdat de jaloezieën dan helemaal openstaan? Kijk dan eens of je ze kunt combineren met een bijpassend gordijn. Dat filtert het licht aangenaam en staat heel mooi bij de jaloezieën door het contrast van zachte gordijnstof en harde materialen. Welke combinatie het mooist staat in jouw interieur? Die helpen wij je graag vinden, in onze ruime showroom aan de Oude Vlijmenseweg of met onze mobiele showroom bij jou thuis.

Elektrisch bedienbaar

Wist je dat je jaloezieën ook op afstand kunt bedienen? Als jou dat wel wat lijkt, dan kies je voor elektrisch bedienbare jaloezieën! Dat is mogelijk bij zowel de houten als aluminium jaloezieën. Elk is leverbaar met afstandsbediening of wandschakelaar.

Ladderband bij aluminium en houten jaloezieën

Ook kunnen jaloezieën in verschillende varianten uitgevoerd worden. Zoals met een ladderband. Dat kan zowel bij de houten als aluminium uitvoering. Die ladderband bedekt de gaatjes van de lamellen en vervangt daarmee het standaard koord dat anders door de jaloezieën loopt. Het voordeel daarvan? Het ziet er stijlvol uit, kan in een kleur uitgevoerd worden die past bij jouw interieur én… het vermindert de lichtinval doordat de gaatjes afgedekt zijn. Bij de aluminium jaloezieën is een ladderband mogelijk bij de lamellen van 50 en 70 mm breed. Bij de houten jaloezieën kan dat bij lamellen met de breedtematen 25, 50 en 65 mm.

Jaloezieën voor kleine en grote ramen

Of je nu jaloezieën voor grote of voor kleine ramen zoekt, wij laten je graag de vele opties zien en adviseren je daarin. Je vindt bij ons namelijk een complete collectie jaloezieën in diverse maten. Van heel smal tot heel breed en ook nog eens in heel veel kleuren. Zo is er dus altijd een variant die past bij jouw woonstijl!

Persoonlijk advies bij jaloezieën, in onze showroom of bij jou thuis

Raamdecoratie kiezen met zo’n ruim aanbod kan best lastig zijn. En daarom helpen wij je daarbij. Met onze vakkundige adviseurs in de winkel die je graag wegwijs maken in onze collectie. Maar ook met persoonlijk advies bij jou thuis met onze mobiele showroom die de gehele Toppoint-collectie in raamdecoratie bevat. Zo kun je in jouw eigen huis meteen zien wat mooi staat en goed combineert. De mobiele showroom rijdt in de regio Den Bosch en je kunt daarvoor altijd een afspraak maken. Of kom langs in onze winkel in Den Bosch. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. De koffie staat klaar en je kunt voor de deur gratis parkeren.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij De Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.