HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verken de wereld van kamerbreed pvc (vinyl)

Je kent pvc-stroken vast als vloerbedekking, maar al lang voordat pvc populair werd, bestond er al kamerbreed pvc of vinyl, zoals het destijds genoemd werd. Dit product is doorontwikkeld en biedt nu een prachtig en praktisch alternatief. Het is naadloos, eenvoudig te onderhouden en vereist meestal geen egaliseren. Kamerbreed pvc is verkrijgbaar in een breed scala aan prachtige decors en kleuren, waaronder visgraat, tegels, parket en betonlook. Bovendien biedt kamerbreed pvc warmte en geluidsisolatie dankzij de veerkrachtige onderlaag. Kies de vloer die past bij jouw woondromen!

De grootste collectie in Den Bosch en omstreken!

Een kamerbrede pvc vloer is een prachtige en ideale vloer voor elk interieur. Pvc heeft veel voordelen en is leverbaar in veel variaties. Wil je houtlook, betonlook, tegels of een vloer met extra lange of brede planken? Het kan allemaal met pvc! Kamerbrede pvc is er dus in veel varianten, en die vind je allemaal bij ons. De grootste collectie kamerbrede pvc vloeren van Den Bosch en omstreken vind je bij de Bossche Tapijtschuur. En de prijzen zijn scherp en inclusief leggen. Kom naar De Bossche Tapijtschuur en we inspireren je graag met onze vele kamerbrede pvc vloeren!

De vele voordelen van een kamerbrede pvc vloer

PVC vloeren hebben dus veel voordelen. Zoals de levensechte uitstraling maar ook dat ze waterbestendig zijn waardoor ze geschikt zijn voor vochtige ruimtes en gemakkelijk schoon te maken. Ook heeft pvc een heel hoge demping wat de akoestiek aangenaam maakt. Deze vloeren zijn bovendien duurzaam, onderhoudsarm en ze geleiden warmte uitstekend. Je kunt onder een kamerbrede pvc vloer dus ook vloerverwarming of vloerkoeling laten plaatsen. En, niet onbelangrijk, pvc vloeren dragen bij aan een gezond binnenklimaat en zijn milieuvriendelijk.

Natuurgetrouw en praktisch

Misschien heb je graag beton of tegels in jouw huis maar kan dat niet vanwege de buren. Of wil je graag een houten vloer maar ben je bang voor het vele onderhoud daarvan. Dan kies je dus voor een kamerbrede pvc vloer! Dat is weliswaar van kunststof, maar daar zie je niets van. Pvc vloeren zijn het natuurgetrouwe alternatief, met wel de mooie uitstraling maar niet het intensieve onderhoud. Zo is het net alsof je echt een betonnen vloer hebt, tegels op de grond of een mooie houten vloer. De pvc planken hebben in houtlook bijvoorbeeld echt voelbare houtnerven en houtstructuren.

Jarenlang een mooie vloer met minimaal onderhoud

Heb je een houten vloer, dan weet je dat het regelmatig onderhoud vereist zoals het jaarlijkse schuren en oliën. Maar bij een (kamerbrede) pvc vloer is dat helemaal niet nodig. De pvc vloeren zijn voorzien van een harde, matte toplaag. Die beschermt je vloer tegen beschadigingen en geeft het een mooie, zachte glans. Het enige onderhoud dat nodig is, is regelmatig stofzuigen en dweilen en je geniet jaren van een hele mooie vloer!

Kwaliteitsvloer voor thuis of projecten

Pvc vloeren zijn zeer slijtvast en duurzaam. Veel (kamerbrede) pvc vloeren zijn ook geschikt voor projecten. Deze vloeren kun je dus ook plaatsen in scholen, kantoren, showrooms, zorginstellingen en op andere plaatsen waar het gebruik heel intensief is. Pvc vloeren zijn echte kwaliteitsvloeren waar je zowel thuis als bij projectmatig gebruik veel plezier van zult hebben!

Klantervaring

“Supercommunicatie! Vanaf het eerste moment in de showroom goed en bekwaam geholpen. Vragen werden snel beantwoord en het resultaat mag er wezen! Heel tevreden met onze nieuwe kamerbrede pvc vloer, netjes en strak gedaan! Ik zou De Bossche Tapijtschuur zeker aanbevelen!”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de vloer voor je opmeten en leggen, geen probleem.’

Kom langs in Den Bosch

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Cotap logo                                Logo Interfloor                       ambiant logo

Kies jouw kamerbrede pvc vloer bij De Bossche Tapijtschuur

Voor een mooie nieuwe kamerbrede pvc vloer ga je naar De Bossche Tapijtschuur.
• Kies uit de grootste collectie kamerbrede pvc vloeren in de regio
• We denken met je mee en stellen jouw wensen centraal
• Onze vloeren zijn altijd scherp geprijsd
• Jouw vloer wordt perfect gelegd en afgewerkt door onze vakkundige stoffeerders
• Je krijgt altijd uitstekende service

Bezoek je onze woonwinkel dan zie en voel je zelf hoe echt en mooi de kamerbrede pvc vloeren zijn. De koffie staat voor je klaar!
Zien we je snel?

Meten en leggen

Gewoon bij jou thuis

Maak je advies afspraak