HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Iso Reflex® lamellen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij De Bossche Tapijtschuur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Lamellen; de ideale raamdecoratie – ook bij De Bossche Tapijtschuur

Lamellen zijn ideale raamdecoratie; mooi, tijdloos en ook nog eens heel erg praktisch. Zo kun je bij lamellen kiezen uit meerdere maten, materialen en structuren. Ze combineren goed met andere raamdecoratie, zijn geschikt voor hele grote ramen. Kom langs in De Bossche Tapijtschuur en laat je verrassen en inspireren door onze ruime collectie verticale lamellen!

Lamellen van Iso Reflex®, aluminium, stof of pvc

Kiezen wordt niet eenvoudiger met zoveel keus in materiaal als bij lamellen. Ze zijn er namelijk in Iso Reflex®, aluminium, stof en pvc. Wat de beste keuze is? Dat hangt af van jouw smaak, woonstijl en natuurlijk de eisen die jij aan raamdecoratie stelt. Want elke materiaalsoort heeft weer z’n unieke kenmerken. Wij helpen je graag die juiste keus te maken, met een enthousiast team vakmensen dat er is vanaf het advies en persoonlijk inmeten tot en met het monteren.

Van smal tot heel breed

De Toppoint lamellen in onze collectie zijn er in diverse lamelbreedtes. Je kunt dus gewoon de lamellen kiezen die jij mooi vindt, die bij jouw interieur passen én die geschikt zijn voor de ramen in jouw huis. Want heb je niet hele grote ramen? Dan zijn de smallere lamellen meestal de beste keus. Heb je juist wel een grote raampartij? Dan geven brede lamellen jouw interieur een heel robuuste uitstraling.

Voor schuifpuien, grote ramen, schuine ramen en trapeze ramen

Lamellen zijn handige raamdecoratie bij schuifpuien. Maar ook voor grote ramen, schuine ramen en ramen in aparte vormen zoals trapeze of ‘slope’ ramen zijn ze heel geschikt en kunnen ze op maat gemaakt worden. Zo zijn ze bij een schuifpui heel handig omdat je de lamellen net zover opzij kunt schuiven als nodig is om de doorgang vrij te maken. En bij hele hoge of hele grote ramen is het mogelijk om de lamellen in een grotere afmeting te laten maken. Wil je weten wat mogelijk is voor de ramen in jouw huis? Vraag het ons!

Handig: lamellen met glazenwasfunctie!

De glazenwasfunctie van de lamellen in onze collectie is gewoon superhandig. Met die optie ontkoppel je het gehele pakket lamellen in een keer van de bedieningsunit. Je kunt de lamellen dan makkelijk met de hand opzij schuiven. Zodat de ramen vrij zijn om ze te lappen. Bij lamellen die koordbediend zijn, zijn ze ook zo weer als pakket vastgekoppeld. Deze glazenwasfunctie is overigens niet mogelijk bij lamellen van 250 mm breed.

Mooie lamellen en persoonlijk interieuradvies? Ga naar De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch!

In onze ruime woonwinkel in Den Bosch vind je een complete collectie mooie verticale lamellen. Kom eens langs om je te laten inspireren en als je wilt, persoonlijk adviseren. Ons team aan interieuradviseurs helpt je graag een keuze te maken uit deze ruime collectie. Of we komen bij jou langs, met de mobiele showroom. Maak daarvoor een afspraak of bezoek onze winkel. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en je kunt hier voor de deur gratis parkeren.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij De Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.