HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Open View® jaloezieën

Open View® jaloezieën

243

kleuren

Ik adviseer Open View® jaloezieën voor in de keuken.

OpenView® jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Bij De Bossche Tapijtschuur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Extra lichtinval en ruim zicht met Open View®

Open View® is een bijzondere optie van de Scala® aluminium jaloezieën. Door de speciale manier van kantelen en op elkaar schuiven van telkens 2 horizontale lamellen wordt er extra veel lichtinval en extra ruim zicht naar buiten toe gecreëerd.
Hierdoor worden de openingen 2x zo groot. Zo krijg je dus die extra grote lichtinval en ruim zicht. Privacy en lichtfiltering, overdag en ’s avonds.

Open View® voor elke ruimte

Scala® aluminium jaloezieën met OpenView® kun je kiezen in lamelbreedtes van 25 en 50 mm. Doordat zowel de lamellen als de bovenbak/bovenprofiel vervaardigt zijn van aluminium kun je in elke ruimte, dus ook badkamer en keuken, de Scala® jaloezieën met Open View® voor het raam plaatsen. Maak het jezelf makkelijk en laat het meten en plaatsen maar aan over. Een afspraak heb je zo gemaakt.

Details matter bij Open View®

Dat details het verschil maken is algemeen bekend maar bij de Scala® jaloezieën is dat een feit. De afgeronde achterzijde van het bovenprofiel zorgt voor minder lichtinval bij naar beneden gekantelde lamellen. De unieke kleuren ladderkoord zoals zilver, brons en koper zorgen voor dé finishing touch. Het ladderkoord wordt altijd dubbel geleverd. En 7 jaar Toppoint garantie, ook dat maakt het verschil.

Bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch kun je de Open View® jaloezieën bekijken en een adviseur spreken over de mogelijkheden. Maak gerust een afspraak dan plannen wij tijd voor je vrij. Binnenlopen kan natuurlijk ook altijd. Zien we je snel?

Jouw interieur, onze passie

Ik adviseer je graag!

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.