Onze beoordeling

Overgordijnen

NU MET 15% KORTING

Overgordijnen

NU MET 15% KORTING

Overgordijnen

NU MET 15% KORTING

1483

kleuren

Combineer eens donkere gordijnen met lichte muren.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Bij de Bossche Tapijtschuur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Sereno

Lino

Zambia

Isola

Evergreen

Madee

Muze

Montana

Kyra

Miller

Overgordijnen op maat gemaakt voor jouw interieur

Met overgordijnen heb je instant sfeer in huis. Ze bieden een warme, stijlvolle uitstraling en zijn er in zoveel stoffen, kleuren en dessins dat er altijd een is die past in jouw interieur. En die maken wij graag voor je op maat, in ons eigen atelier. Hiervoor geven we je eerst persoonlijk interieuradvies en laten we ze zorgvuldig inmeten. Vakmanschap en uitstekende service, daarmee krijg je bij ons altijd de overgordijnen die perfect passen in jouw huis. Benieuwd welke keus daar in is? Kom het zelf bekijken in onze woonwinkel aan de Oude Vlijmenseweg in Den Bosch.

De voordelen

Overgordijnen bieden veel voordelen. Ze zijn gemaakt van een dikkere gordijnstof of ze worden gevoerd, bijvoorbeeld om verduisterend te zijn. Hierdoor zijn ze isolerend en geluiddempend. De akoestiek en de temperatuur in huis verbeteren dus met overgordijnen! En, niet onbelangrijk, ze zorgen voor veel privacy en sfeer dankzij hun royale look.

Verduisterende overgordijnen

Overgordijnen zijn niet altijd al verduisterend, maar we kunnen ze wel verduisterend maken! Door ze te voeren met een verduisteringsstof. Dit betekent dat jij voor het overgordijn de stof kiest in de kleur en met het dessin dat jij mooi vindt. Wij zorgen er vervolgens voor dat het een verduisterend overgordijn wordt! Hiervoor kunnen we het laten voeren met verduisteringsstof waarbij we de keus hebben uit vier verschillende stofsoorten. Welke het wordt hangt af van jouw wensen en wat mogelijk is bij de gordijnstof van jouw keuze.

Overgordijnen op maat gemaakt

Ook overgordijnen worden door ons op maat gemaakt. Weet jij al welke gordijnstof, kleur, dessin en gordijnplooi het moet worden? Dan laten wij daarvan de gordijnen maken die mooi staan in jouw huis. Kun je geen keuze maken uit het ruime aanbod gordijnstoffen of de afwerking? Dan zijn wij er om jou daarbij te helpen; met persoonlijk interieuradvies.

Overgordijnen combineren met andere raamdecoratie

Overgordijnen combineren heel goed met andere raamdecoratie zoals plisségordijnen, in-betweens of transparante rolgordijnen. Je kunt hiermee een verrassend, sfeervol of spannend effect creëren in jouw interieur. Hoe je dat doet en waarmee je de overgordijnen in jouw huis het beste kunt combineren, daarvoor kom je naar ons. Wij inspireren je met een uitgebreide collectie in onze woonwinkel en informeren je persoonlijk over de mogelijke combinaties met raamdecoratie.

Gordijnstof, gordijnplooi en meer voor jouw interieur

Bij De Bossche Tapijtschuur vind je de gordijnstoffen, gordijnplooien en alle kleuren en dessins voor dé overgordijnen in jouw interieur. Of dat nu stoer en robuust moet zijn, strak en modern of juist landelijk en sfeervol… De stoffen zijn er van uni kleuren tot gedrukte en geweven dessins. En ook in gordijnplooien heb je bij ons alle keus. Wij laten je zien wat er allemaal is, adviseren je wat mogelijk is en maken het vervolgens helemaal op maat naar jouw wens. Zoek je in de regio Den Bosch naar de gordijnen voor jouw interieur? Dan kom je naar ons!

Overgordijnen in Den Bosch

Of je nu geïnformeerd wilt worden of geïnspireerd, bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch ben je voor overgordijnen en andere raamdecoratie altijd aan het juiste adres. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Kom je snel eens langs?

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Versus

Transparant en verduisterend in één!