HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

Zeer tevreden over de service bij de Bossche Tapijtschuur in Den Bosch. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen, ook elektrisch.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Verduisterende paneelgordijnen, ideaal voor elke kamer

Met verduisterende paneelgordijnen kan elke kamer donker gemaakt worden. Ideaal dus voor de slaapkamer en kinderkamer maar het kan ook heel goed in de huiskamer. Omdat je met deze paneelgordijnen direct voor meer privacy zorgt! Bekijk onze vele voorbeelden in de winkel of mobiele showroom en laat je inspireren! Bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch.

Kleurrijk of met dessins

Verduisterende paneelgordijnen voor het raam, lijkt je dat wat somber? Weet dan dat het echt ook heel vrolijk en kleurrijk kan zijn! Het is maar net wat jouw voorkeur heeft en wat jouw woonstijl is. In de gordijnstoffen heb je namelijk volop keus! Want verduisterende paneelgordijnen kunnen gemaakt worden in bijna elke kleur en met allerlei soorten dessins. Of jij nu de voorkeur geeft aan een rustige tint voor de slaapkamer of een vrolijk printje op de stof voor in de kinderkamer, wij maken de paneelgordijnen precies zoals jij ze mooi vindt!

Aangenaam koel in de slaapkamer

Een slaapkamer waar het lekker koel is, is een aangename slaapkamer. En dat betekent dat je de warmte buiten moet houden. Dat kan met paneelgordijnen van warmtewerende stof, en die hebben wij in onze collectie! Andere opties zijn vlamvertragende gordijnstoffen en stoffen met een coating die het vuil weert.

Makkelijk te reinigen

De paneelgordijnen met teflon coating hebben al een vuilafstotende beschermlaag. Heb jij een andere gordijnstof? Dan kun je de verduisterende paneelgordijnen makkelijk reinigen. Meestal is een droge doek of borstel al genoeg om ze schoon te houden. Zit er toch een hardnekkige vlek? Ga dan in geen geval hard wrijven, schrobben of een schoonmaakmiddel gebruiken maar vraag ons om advies. Of maak gebruik van onze stomerijservice voor gordijnen! In elk geval zullen we je helpen om weer mooie en schone gordijnen te krijgen!

Sfeervolle combinaties met paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen zijn natuurlijk ideaal als je privacy wenst of omdat je het snel donker in huis wilt hebben. Maar overdag wil je waarschijnlijk ook wel naar buiten kunnen kijken. Combineer de paneelgordijnen dan met transparante raamdecoratie zoals in-betweens. Daarmee voorkom je directe inkijk en wordt het daglicht in huis nog mooi gefilterd ook. En heb je kleine ramen in de ruimte waar je de paneelgordijnen ophangt? Laat dan daarvoor rolgordijnen maken van dezelfde stof als de paneelgordijnen zodat je een rustige uitstraling creëert die past bij jouw woonstijl.

Verduisterende paneelgordijnen, bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

Verduisterende paneelgordijnen die uitstekend passen in jouw interieur, die maken wij voor jou. Onze ervaren vakmensen helpen je eerst met een persoonlijk interieuradvies waarna we de gordijnen zelf inmeten en laten maken in onze eigen ateliers. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Dan zien we je graag in onze woonwinkel De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch of in onze mobiele showroom.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.