HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij de Bossche Tapijtschuur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Paneelgordijnen; raamdecoratie bij De Bossche Tapijtschuur – Den Bosch

Paneelgordijnen zijn zowel stijlvolle als functionele raamdecoratie. En die koop je bij dé woonwinkel in Den Bosch: De Bossche Tapijtschuur! Ze zijn ideaal voor grote ramen, hoge ramen, schuifpuien maar doen ook goed dienst als roomdivider. Wil je ze wel eens in het echt zien? Groot gelijk! Kom snel langs en we verrassen je graag met onze scherpe prijzen, uitstekende service en altijd persoonlijk interieuradvies.

Paneelgordijnen, in talloze varianten

Paneelgordijnen zijn er in talloze varianten. Natuurlijk hebben we de verschillen in stofdiktes waardoor je al de keuze hebt uit transparante, semi-transparante en verduisterende gordijnen. Maar ook in de afwerking is veel mogelijk. Je kunt ze natuurlijk in de kleur of met het dessin van jouw keuze laten uitvoeren, maar daar kun je ook in combineren. Door verschillende kleuren in de panelen te laten verwerken. Of door te variëren in stofdikte op het paneel zelf. Zo kun je een verduisterende stof in het midden laten plaatsen en een transparante daaronder en boven.

Altijd mooi in jouw interieur

Om de paneelgordijnen perfect te laten aansluiten bij de stijl van jouw interieur, kun je ze nog verder naar jouw smaak laten afwerken. Want ook de onderlat is een item waarmee je de panelen kunt stylen. Normaal gesproken wordt de onderlat in de zoom van het gordijn geplaatst. Maar er zijn ook variaties mogelijk. Zoals een vlakke aluminium lat van 25 mm. Die is heel stijlvol en kan op elke gewenste hoogte op het paneelgordijn geplaatst worden. Of kies voor de bredere houten lat van 50 mm breed voor een nog opvallender statement!

Lichtinval en privacy

Paneelgordijnen zijn, zoals de naam al zegt, brede panelen die naast elkaar voor het raam hangen. Je kunt ze zowel individueel als gekoppeld bedienen waardoor ze op verschillende plekken voor het raam geplaatst kunnen worden. Daarmee bepaal jij heel eenvoudig hoeveel licht naar binnen kan schijnen en hoeveel privacy je hebt.

Paneelgordijn als roomdivider

Soms zijn grote ruimtes gewoon te groot of door de grootte onhandig in te delen. Een scheidingswand, ofwel een roomdivider, is dan een praktische en decoratieve oplossing! En een paneelgordijn is heel geschikt om als roomdivider te gebruiken; daarmee verdeel je de ruimte dan eenvoudig in twee kleinere ruimtes. Elk paneel is apart te verschuiven waardoor jij ze kunt plaatsen waar je maar wilt. Handig, voor thuis maar ook op kantoor of in vergaderzalen!

Paneelgordijn bij de schuifpui

Een grote schuifpui is een prachtig element in huis, maar soms wil je misschien wat minder lichtinval. Of minder inkijk. Dan regel je dat met paneelgordijnen. Die blokkeren het zonlicht en geven net zoveel privacy als jij wilt. En doordat je ze ook los kunt bedienen, kun je de panelen die voor de deuropening hangen opzij schuiven terwijl de rest mooi voor het dichte raam blijft. En een handig weetje; paneelgordijnen en hordeuren voor de schuifpui gaan heel goed samen. Wel zo prettig als je zomers de deuren open wilt zetten zonder last te hebben van ongewenste insecten of pollen!

Paneelgordijnen in riante afmetingen

Paneelgordijnen voor grote ramen of voor hoge ramen? Dat is geen enkel probleem! Wij laten ze op maat maken, zelfs in hele riante afmetingen. Een paneelgordijn kan maar liefst 3 meter hoog en 1,3 meter breed gemaakt worden! En ook al is deze raamdecoratie fors, de bediening is kinderspel. Die gaat namelijk geruisloos, ongeacht of het met een koord of via de hand bediend wordt. En het aantal benodigde railsporen? Dat wordt bepaald door de afmeting van de ramen en de gewenste mogelijkheden in bediening.

Paneelgordijnen voor elk interieur

Met paneelgordijnen is veel mogelijk en daardoor zijn ze ook geschikt voor elk interieur. Wij inspireren je graag met de voorbeelden in onze winkel of mobiele showroom die in de regio Den Bosch rondrijdt. En we adviseren je dan persoonlijk zodat je raamdecoratie kiest die perfect aansluit op jouw woonstijl. Met onze eigen vakmensen die het inmeten en op maat maken in onze ateliers, ben je verzekerd van topkwaliteit in paneelgordijnen. Kom snel langs en we vertellen je er alles over. Dat kan van maandag tot en met zaterdag, de koffie staat klaar!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.