HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij de Bossche Tapijtschuur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit diverse bedieningen.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Plisségordijnen, voor elk raam

Stijlvol of stoer, hoe jouw interieur er ook uitziet, de elegante plisségordijnen passen er altijd goed bij! Hoe dat komt? Ze zijn er in verschillende maten. Zo is er dus altijd wel een die ook mooi staat in jouw interieur! En wil je daar advies in? Dan bezoek je onze woonwinkel in Den Bosch: De Bossche Tapijtschuur. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en rijden ook door de regio met onze mobiele showroom!

Transparant, verduisterend en een stof daartussenin

Wij hebben voor jou de plisségordijnen die je zoekt. Of die nu van transparante, verduisterende of een stof daartussenin, de semi-transparante gordijnstof gemaakt moet zijn. En behalve in stofdikte hebben we natuurlijk ook volop keuze in kleuren, dessins en zelfs in plisséstoffen met coating. Daardoor worden ze lichtwerend, warmtewerend of vuilafstotend. De keus is aan jou!

Veelzijdige raamdecoratie die past in dakramen, tuimelramen en lichtkoepels

Heb je ramen op hoge of ongebruikelijke plekken? Dan kan het best lastig zijn om daarvoor raamdecoratie te vinden. Gelukkig zijn plisségordijnen altijd een goede optie. Want behalve heel stijlvol, zijn ze ook heel veelzijdig! Ze functioneren namelijk prima in lastig bereikbare ramen en in heel hoge ramen. Maar ook in dakramen, draaikiepramen, lichtkoepels en tuimelramen kunnen ze geplaatst worden. En doordat ze in elke gewenste stof gemaakt kunnen worden, kun je ook voor een verduisterende variant kiezen. Wel zo handig als jouw slaapkamer zo’n hoog raam heeft!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Bossche Tapijtschuur een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Plisségordijn met bediening naar keuze

Bij gordijnen die zo hoog opgehangen kunnen worden, is het natuurlijk belangrijk dat er ook een slimme oplossing voor de bediening is. En die is er dan ook! Ze kunnen geopend en gesloten worden met de standaard koord of ketting. Maar ook kun je ze bedienen met een draaistang , bedieningsstok of elektrisch. En wil je een handgreep zonder koord? Dan hebben we voor jou de LiteRise®. Dat is een bediening waarmee je de onderlat op elke gewenste hoogte zet. Voor ramen die breder zijn dan 180 cm is een plisségordijn met 2 handgrepen beter. En in een omgeving met kinderen is de childsafe SmartCord® de veiligste optie; daarbij blijft het koord van de bediening altijd even lang.

Optimaal raamcomfort met plisségordijnen

Houd jij wel van luxe en comfort? Dan moet je echt eens de plisségordijnen komen bekijken. Want die kunnen in allerlei uitvoeringen gemaakt worden. Zoals de ‘top-down bottom-up’ waarbij de gordijnen aan de boven- en onderzijde op elke gewenste hoogte gezet kunnen worden. Daarmee bepaal jij waar je het zicht blokkeert. Of je kiest voor de top-down-variant waarmee het plisségordijn van boven naar beneden sluit. En wil je een stof voor de dag en voor de nacht in 1 gordijn? Dan hebben we het Day & Night-model. Kortom, met een plisségordijn voor het raam heb je precies dat comfort dat jij wenst!

Combineer plissés met gordijnen

Plisségordijnen kunnen goed gecombineerd worden met andere raamdecoratie. Mooi maar ook heel handig, bijvoorbeeld bij de transparante plissés. Combineer je die met gevoerde overgordijnen dan heb je de sfeer in huis van de plissés met de privacy en aangename akoestiek en isolatie van de overgordijnen.

Interieuradvies bij plisségordijnen? Ga naar De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch!

Bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch staan we voor je klaar met persoonlijk interieuradvies. Zo helpen we je te bepalen of plisségordijnen ook mooi staan in jouw interieur en welke uitvoering het meest geschikt is. Natuurlijk kun je je ook eerst laten inspireren door onze ruime collectie plisségordijnen, die zie je zowel in onze woonwinkel als in de mobiele showroom. Wil je langskomen? Dan hebben we van maandag tot en met zaterdag de koffie voor je klaar staan!

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.