HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij De Bossche Tapijtschuur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

PVC lamellen combineren functie en stijl in elk interieur

PVC lamellen zijn veelzijdig. Ze combineren functie en stijl in elk interieur. En ze zijn er ook nog eens in talloze kleuren en dessins waardoor je dus ook altijd iets kunt kiezen dat in jouw woonstijl past. Voorbeelden van deze verticale lamellen en mooie combinaties ervan met andere raamdecoratie zie je in onze woonwinkel in Den Bosch. Met volop wooninspiratie en altijd persoonlijk advies.

Licht en privacy? Zoals jij het wilt!

Lamellen zijn ideaal als je snel zelf wilt bepalen hoeveel licht naar binnen komt en hoeveel privacy je hebt. Je zet ze immers gemakkelijk open als je veel licht in huis wilt hebben en volop van het uitzicht wilt kunnen genieten. Of je kantelt ze een beetje om het licht wat te dimmen. En wil je volledige privacy? Dan sluit je ze helemaal. Allemaal met een handbeweging of een druk op de knop. Want ze zijn er ook met afstandsbediening.

Transparantie met pvc lamellen

Heel opvallend zijn de pvc lamellen die transparant zijn. Dat klinkt tegenstrijdig, maar het zijn lamellen van pvc met perforaties. Door die gaatjes ontstaat de transparante look. En, de mate van transparantie bepaal je zelf. Wij laten de lamellen namelijk voor jou op maat maken en kunnen aangeven hoeveel gaatjes je erin wilt. Hoe meer het er zijn, des te transparanter het wordt. Deze bijzondere variant van lamellen moet je echt met eigen ogen zien. Kom dus snel langs in onze woonwinkel in Den Bosch en laat je erover informeren. Er is namelijk nog veel meer met transparantie in pvc lamellen mogelijk en dat vertellen we je dan graag!

Schone lamellen in 1, 2, 3, 4…

Natuurlijk wil je graag schone lamellen. En met lamellen van pvc is dat in 4 stappen geregeld:
1. Je klikt de lamellen uit de rails
2. Je plaatst ze op een rechte ondergrond
3. Je maakt ze schoon met een zachte, vochtige doek en een sopje
4. Als ze schoon, zeepvrij en droog zijn, hang je ze net zo makkelijk weer terug!

PVC lamellen, dus vochtbestendig

Natuurlijk zijn pvc lamellen ook vochtbestendig. En dus kun je ze ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken ophangen. De lamellen bevatten geen stof of ijzer waardoor het materiaal niet zal roesten of schimmelen. Kortom, deze lamellen blijven altijd mooi!

Voor ramen tot wel 6 meter breed

Heb je hele grote raampartijen waarvoor je raamdecoratie zoekt? Dan hebben wij een ideale oplossing: de pvc lamellen! Deze kunnen tot een maximale breedte van wel 6 meter worden gemaakt. Daarbinnen heb je overigens nog alle keus in lamelbreedtes, ze zijn er in 52, 70, 89, 127 en 250 mm breed. De breedste lamel, die van 250 mm, hangt in een lamelrail.

PVC lamellen, altijd maatwerk voor jouw interieur

PVC lamellen laten we altijd voor jou op maat maken zodat het perfect past in jouw interieur. We werken daarvoor met eigen inmeters en verzorgen ook zelf de montage. En wil je nog advies over de kleur? Of welke combinatie met andere raamdecoratie mooi zal staan? Ook dan hebben we de juiste mensen voor je klaar staan; een vakkundig team aan specialisten die jou graag een persoonlijk interieuradvies geven. Je bent van maandag tot en met zaterdag welkom in onze woonwinkel in Den Bosch, we maken graag tijd voor je vrij!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij De Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.