HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Pvc visgraatvloeren: de tijdloze trend

Wil je ook een modieuze pvc visgraatvloer in jouw huis?

Visgraat pvc-vloeren met vakmanschap en ruime keuze

Pvc visgraatvloeren zijn een tijdloze klassieker, met vele kleurstellingen voor een persoonlijk karakter in huis. Bij de Bossche Tapijtschuur vind je ruime keuze en vakmanschap voor perfecte vloerlegging. Kies dus voor visgraat pvc en bezoek de Bossche Tapijtschuur.

Ontdek prachtige visgraat en Hongaarsepunt vloeren!

Bij de Bossche Tapijtschuur zijn we gespecialiseerd in visgraat vloeren. Onze klanten waarderen ons werk, vooral met duimpjes omhoog. Naast visgraat leggen we ook veel Hongaarsepunt vloeren, met diverse houtkleuren. Kom langs in de winkel, dan bespreken we graag jouw wensen en laten we je de passende vloeropties zien.

pvc visgraat xl 4530

Waarom kies je voor een pvc visgraatvloer?

Je hebt vast een beeld van je gewenste visgraatvloer. Pvc visgraatvloeren bieden de perfecte oplossing met realistische texturen die de natuurlijke materialen nabootsen. Echte schoonheid zonder compromissen.

Jarenlang genieten van een onderhoudsvriendelijke pvc visgraatvloer.

Heb je een houten vloer, dan weet je dat het regelmatig onderhoud vereist zoals het jaarlijkse oliën en om de 5 jaar schuren. Bij een pvc vloer is dat helemaal niet nodig. De pvc vloeren zijn voorzien van een harde, matte toplaag (PU). Die beschermt de vloer tegen beschadigingen en geeft het een mooie, zachte glans. Het enige onderhoud dat nodig is, is regelmatig stofzuigen en dweilen en je geniet jaren van een hele mooie vloer!

Grondige voorbereiding voor een prachtig eindresultaat

De aanschaf van een vloer is slechts de helft; de plaatsing is essentieel voor het voltooien ervan. Bij pvc visgraatvloeren is precisie van groot belang. Onze voorbereiding is grondig, beginnend met de ondervloer, vooral bij vloerverwarming. We streven altijd naar het beste resultaat, beginnend met een strak geëgaliseerde ondervloer, wat een garantie is voor een prachtig eindproduct.

Ambachtelijk leggen van pvc visgraatvloeren

Bij de installatie leggen we de pvc visgraatvloer zorgvuldig, plank voor plank, precies passend en strak gesneden. We besteden ook veel aandacht aan de afwerking, met mooie, op maat gemaakte plinten. Na onze zorgvuldige inspanningen geniet je van een vloer waar je trots op kunt zijn en die vele jaren meegaat. Bij De Bossche tapijtschuur vind je de ideale vloer waar je naar op zoek bent.

Klantervaring

“Bij De Bossche tapijtschuur een prachtige pvc visgraatvloer gekocht. Uitstekende service en vakkundige installatie. Topervaring!”.

‘We nemen graag de tijd voor deskundig advies. We kunnen je pvc visgraatvloer probleemloos egaliseren en leggen.’

Kom langs in Den Bosch

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Cotap logo                            Logo Vivafloors                      hebeta logo

Redenen om je vloer bij De Bossche tapijtschuur te kopen

• Ruimste collectie in pvc visgraat- en Hongaarse punt vloeren
• Topmerken tegen de beste prijzen
• Talloze decors om uit te kiezen
• Persoonlijk advies, met oog voor detail en jouw wensen
• Vakkundige leggers met passie voor jouw vloer

Bezoek onze woonwinkel en ervaar zelf hoe natuurlijk en mooi de pvc vloeren zijn. De koffie staat voor je klaar!
Zien we je snel?

Meten en leggen

Gewoon bij jou thuis

Maak je advies afspraak