HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Pvc vloeren: hoge kwaliteit en vele mogelijkheden

Ook een trendy onderhoudsarme pvc-vloer in jouw favoriete decor en kleur?

Het grootste aanbod bij De Bossche tapijtschuur

Pvc vloeren zijn misschien wel de meest populaire vloeren van dit moment. En dat is niet voor niets, pvc is duurzaam, slijtvast, zeer gemakkelijk in onderhoud en bijna niet van echt te onderscheiden. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen inmiddels kiezen voor deze mooie en praktische vloer. Met prachtige natuurgetrouwe decors is pvc de ideale vloer voor elk interieur. Ben je op zoek naar houtlook, betonlook, tegels of een vloer met extra lange of brede planken? Dat kan allemaal met pvc! Ook voor visgraat en de trendy Hongaarse punt ben je bij De Bossche tapijtschuur aan het juiste adres.

De voordelen van pvc

Pvc vloeren hebben dus veel voordelen. Zoals de levensechte uitstraling maar ook dat ze waterbestendig zijn waardoor ze geschikt zijn voor vochtige ruimtes en gemakkelijk schoon te maken. Deze vloeren zijn bovendien duurzaam, onderhoudsarm en ze geleiden warmte uitstekend. Je kunt onder een pvc vloer dus ook vloerverwarming of vloerkoeling laten plaatsen. En niet onbelangrijk, pvc vloeren dragen bij aan een gezond binnenklimaat.

Kies je voor hout, parket, beton of tegels?

Je hebt vast een voorkeur van hoe je ideale vloer er uit moet zien. Misschien heb je graag beton of tegels in jouw huis maar kan dat niet vanwege de buren. Of wil je graag een houten vloer maar ben je bang voor het vele onderhoud daarvan. Dan kies je dus voor een pvc vloer! Dat is weliswaar van kunststof, maar daar zie je niets van. De pvc planken hebben zelfs de structuur van het materiaal in de toplaag, zo voel je echt de houtnerf of het reliëf van beton. Pvc is gewoon echt mooi, zonder concessies.

Jarenlang een mooie vloer met minimaal onderhoud

Heb je een houten vloer, dan weet je dat het regelmatig onderhoud vereist zoals het jaarlijkse oliën en om de 5 jaar schuren. Bij een pvc vloer is dat helemaal niet nodig. De pvc vloeren zijn voorzien van een harde, matte toplaag (PU). Die beschermt de vloer tegen beschadigingen en geeft het een mooie, zachte glans. Het enige onderhoud dat nodig is, is regelmatig stofzuigen en dweilen en je geniet jaren van een hele mooie vloer!

Kwaliteitsvloer voor thuis of projecten

Doordat veel pvc vloeren ook heel erg duurzaam zijn, zijn ze ook geschikt voor projecten. Je kunt ze dus ook plaatsen in scholen, kantoren, showrooms, zorginstellingen en op andere plaatsen waar het gebruik heel intensief is. Pvc vloeren zijn echte kwaliteitsvloeren waar je zowel thuis als bij projectmatig gebruik veel plezier van zult hebben!

Een pvc vloer is pas echt mooi als hij goed gelegd wordt

Een mooie vloer uitkiezen is de helft van de oplossing, minstens zo belangrijk is het dat de vloer goed gelegd wordt. Dit vereist vakmanschap en ervaring. Bij De Bossche tapijtschuur hebben we de ambachtslieden die dit perfect voor je doen. Met jarenlange ervaring en alle kneepjes van het vak in hun vingers zorgen zij voor het mooiste eindresultaat. Van het egaliseren tot het kitten van de plinten en alles wat daar tussen zit wordt met aandacht en vakmanschap uitgevoerd. Alleen zo wordt jouw pvc vloer ook echt een droomvloer.

Klantervaring

“Bij De Bossche tapijtschuur zowel mijn nieuwe pvc-vloer en gordijnen gekocht voor ons nieuwbouw appartement. Goed geholpen door de verkoper qua adviezen, op tijd gebeld voor het maken van de diverse afspraken door de planner en alles keurig opgeleverd door de mannen die de vloer hebben gelegd en de gordijnen hebben gehangen. Kortom: Top”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de vloer voor je opmeten en leggen, geen probleem.’

Kom langs in Den Bosch

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Cotap logo                            Logo Vivafloors                      hebeta logo

Koop jouw pvc droomvloer bij De Bossche tapijtschuur

Voor een mooie nieuwe pvc vloer ga je naar De Bossche tapijtschuur.
• Het grootste assortiment in de regio
• Vakkundig en vriendelijk advies
• Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs
• Perfect gelegd door onze vakkundige stoffeerders
• Afspraak is afspraak, geen verrassingen achteraf

Bezoek onze woonwinkel en ervaar zelf hoe natuurlijk en mooi de pvc vloeren zijn. De koffie staat voor je klaar!
Zien we je snel?

Meten en leggen

Gewoon bij jou thuis

Maak je advies afspraak