HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

PVC vloeren

PVC vloeren

548

kleuren

Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden. Maak een afspraak.

Een PVC vloer koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de demping.'

Klantervaring

“Eindelijk een keus kunnen maken. Een mooie PVC in heringbone is het geworden. De Bossche Tapijtschuur regelde het leggen van de vloer ook perfect”.

‘Een vloer vervang je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgt.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je raamdecoratie en accessoires kun je bij ons slagen.

Gordijnen en horren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

PVC vloeren: grootste collectie in Den Bosch en omstreken!

Een pvc vloer is prachtige en ideale vloer voor elk interieur. Want pvc heeft veel voordelen en is leverbaar in veel variaties. Wil je houtlook, betonlook, tegels of een vloer met extra lange of brede planken? Dan kan dat met pvc! PVC is er dus in veel varianten, en die vind je allemaal bij ons. Wij hebben namelijk de grootste collectie pvc vloeren van Den Bosch en omstreken. En, de prijzen zijn scherp en altijd inclusief egaliseren, lijmen en leggen. Kom naar De Bossche Tapijtschuur en we inspireren je graag met onze vele pvc vloeren!

De vele voordelen van een pvc vloer

PVC vloeren hebben dus veel voordelen. Zoals de levensechte uitstraling maar ook dat ze waterbestendig zijn waardoor ze geschikt zijn voor vochtige ruimtes en gemakkelijk schoon te maken. Ook heeft pvc een heel hoge demping wat de akoestiek aangenaam maakt. Deze vloeren zijn bovendien duurzaam, onderhoudsarm en ze geleiden warmte uitstekend. Je kunt onder een pvc vloer dus ook vloerverwarming of vloerkoeling laten plaatsen. En, niet onbelangrijk, pvc vloeren dragen bij aan een gezond binnenklimaat en zijn milieuvriendelijk.

Hout, beton of tegels natuurgetrouw nagebootst!

Misschien heb je graag beton of tegels in jouw huis maar kan dat niet vanwege de buren. Of wil je graag een houten vloer maar ben je bang voor het vele onderhoud daarvan. Dan kies je dus voor een pvc vloer! Dat is weliswaar van kunststof, maar daar zie je niets van. PVC vloeren bootsen andere vloeren heel natuurgetrouw na. Zo is het net alsof je echt een betonnen vloer hebt, tegels op de grond of een mooie houten vloer. De pvc planken hebben in houtlook bijvoorbeeld echt voelbare houtnerven en houtstructuren.

Jarenlang een mooie vloer met minimaal onderhoud

Heb je een houten vloer, dan weet je dat het regelmatig onderhoud vereist zoals het jaarlijkse schuren en oliën. Maar bij een pvc vloer is dat helemaal niet nodig. De pvc vloeren zijn voorzien van een harde, matte coating (PU). Die beschermt de vloer tegen beschadigingen en geeft het een mooie, zachte glans. Het enige onderhoud dat nodig is, is regelmatig stofzuigen en dweilen en je geniet jaren van een hele mooie vloer!

Kwaliteitsvloer voor thuis of projecten

Doordat veel pvc vloeren ook heel erg duurzaam zijn, zijn ze ook geschikt voor projecten. Je kunt ze dus ook plaatsen in scholen, kantoren, showrooms, zorginstellingen en op andere plaatsen waar het gebruik heel intensief is. PVC vloeren zijn echte kwaliteitsvloeren waar je zowel thuis als bij projectmatig gebruik veel plezier van zult hebben!

Kies jouw pvc vloer bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

Voor een mooie nieuwe pvc vloer, ga je naar De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch. Omdat wij de grootste collectie pvc vloeren in de regio hebben, omdat ze scherp geprijsd zijn en omdat wij altijd uitstekende service verlenen met onze vakmensen die jou adviseren en de vloeren netjes en strak plaatsen. Bezoek je onze woonwinkel dan kun je zelf zien en voelen hoe echt en mooi de pvc vloeren zijn. Zien we je snel? We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en hebben de koffie voor je klaarstaan!

 

Advies nodig? Kom gerust langs >