HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Gordijnen

Vouwgordijnen

Elektrische raamdecoratie

Jaloezieën

ook elektrisch

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij de Bossche Tapijtschuur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Onze openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Plisségordijnen

Raamdecoratie – bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

Met zoveel verschillende huizen en interieurstijlen zijn er ook veel verschillende mogelijkheden in raamdecoratie. En voor al die mogelijkheden kun je bij ons terecht: De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch. Wij hebben een heel complete collectie in de mooiste raamdecoratie voor elke woonstijl en elke interieursmaak. Van elegante gordijnen tot strakke paneelgordijnen en van moderne jaloezieën tot de stijlvolle Duette®Shades. Wat je ook zoekt in raamdecoratie, je vindt het bij ons in een uitstekende kwaliteit, met een vakkundige service en altijd tegen scherpe prijzen.

Grootste collectie raamdecoratie van Noord-Brabant

Je verwacht het misschien niet, maar bij De Bossche Tapijtschuur hebben we ook jarenlange ervaring in raamdecoratie! Hier vind je zelfs de grootste collectie raamdecoratie gepresenteerd van heel Noord-Brabant! Voor elk type raam, elke woonwens, elke interieursmaak en zeker ook voor elk budget hebben wij raamdecoratie die daarbij past. Met een enthousiast team van vakmensen zijn wij er om je te adviseren, te informeren en zorgen we dat het goed geregeld wordt.

Service en kwaliteit

Voor goede raamdecoratie heb je maatwerk nodig. Een gordijn hangt immers pas echt mooi als het goed past en mooi staat in jouw interieur. Vandaar dat wij altijd alles met zorg en vakmanschap op maat laten maken. Wij zijn bekend met de mogelijkheden van de verschillende soorten raambekleding. Wij werken met onze eigen mensen. Zij komen het inmeten en monteren en maken de raamdecoratie op maat in onze eigen ateliers. Zo kun je bij ons altijd rekenen op de beste kwaliteit.

Stomerijservice voor gordijnen, in Den Bosch

Wij houden van mooie raamdecoratie en dus doen we ook ons best om jou te helpen de raamdecoratie mooi te houden! Met persoonlijk advies over het reinigen van de gordijnen en duidelijke wasvoorschriften als dat mogelijk is. Maar ook met een stomerijservice voor gordijnen. Gewoon bij onze woonwinkel in Den Bosch!

De mooiste raamdecoratie voor jouw interieur

Met zo’n groot aanbod in raamdecoratie als je bij De Bossche Tapijtschuur vindt, is het kiezen soms moeilijk. Maar niet elke raambekleding is geschikt voor elke ruimte en voor elk raam. Dat ontdek je als je bij ons bent geweest. Wij helpen je namelijk met kiezen, door te kijken naar de technische mogelijkheden en naar de beste styling voor jouw interieur. Zodat je uiteindelijk de mooiste raambekleding kiest die perfect past in jouw huis!

Goed advies

Als wij jou adviseren, kijken we dus ook verder dan kleuren en dessins alleen. We vragen je van alles, zoals wat voor lichtinval je wenst, hoeveel privacy, of de raamdecoratie fel daglicht moet tegenhouden omdat je achter een beeldscherm werkt of dat het zelfs verduisterend moet zijn. En we houden rekening met zaken waar jij zelf misschien niet meteen aan denkt als je raamdecoratie wilt uitkiezen. Zoals de vloeren en muren. Als die hard zijn dan is iets dat het geluid dempt wel zo prettig omdat dat de akoestiek verbetert. Dit soort zaken bespreken we allemaal met je omdat we jou alleen een echt goed advies in raamdecoratie willen geven!

Alle soorten raamdecoratie

Van gordijnen tot rolgordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen of van jaloezieën, Duette®Shades en plisségordijnen tot horren en lamellen, je vindt het in onze woonwinkel. Met een compleet aanbod in stoffen, kleuren, dessins en heel veel mogelijkheden in materiaalsoorten. Zoals de innovatieve No Limits-stof waardoor gordijnen ook in vochtige ruimtes opgehangen kunnen worden en die UV-bestendig is. Ons team helpt je kiezen in dit enorme aanbod zodat je uiteindelijk in jouw interieur kunt genieten van de mooiste raamdecoratie.

Mobiel showroom met raamdecoratie, regio Den Bosch

In de regio Den Bosch rijdt onze mobiele showroom; een bus die is ingericht met de complete Toppoint-collectie in raamdecoratie. Dat zijn ruim 1.000 gordijnstoffen; van zachte in-betweens tot robuuste overgordijnen. Maar ook bijzondere stoffen zoals voeringstoffen, brandvertragend en natuurlijk de No Limits-collectie zijn te vinden in deze mobiele showroom. Wil je graag advies aan huis en direct de gordijnstalen in jouw interieur bekijken? Vraag ons dan of we met onze mobiele showroom ook bij jou langskomen.

Combinaties in raamdecoratie

Door raamdecoratie te combineren, maak je gebruik van de verschillende voordelen die elk type raambekleding heeft. Zoals meer geluidsdemping, isolatie en privacy in combinatie met mooi gefilterd daglicht doordat je een transparante stof combineert met een dikkere, verduisterende stof. En zo’n combinatie in raamdecoratie is ook visueel heel aantrekkelijk; je creëert er meer sfeer mee en benadrukt jouw persoonlijke woonstijl.

Bezoek onze woonwinkel in Den Bosch

Wij begrijpen dat met zoveel keuze in raamdecoratie het kiezen lastig is. En daarom zijn wij er voor je. Met persoonlijk interieuradvies waarbij we je helpen om een beeld te krijgen van wat mooi staat in jouw huis. En heb je gekozen? Dan kun je ervan op aan dat het ook perfect geregeld wordt. Want met onze persoonlijke en vakkundige service garanderen wij kwaliteit in raamdecoratie die ook nog eens scherp geprijsd is! Kom snel langs en je ziet zelf hoeveel aanbod er is in mooie raamdecoratie en hoe onze vakmensen voor jou klaar staan. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Voor de deur kun je gratis parkeren en de koffie staat klaar!

Vouwgordijnen

Scala jaloezie

EasyClick

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.