HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Raamhorren

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij de Bossche Tapijtschuur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en geplaatst.”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Raamhor, ook bij naar binnen draaiende ramen en draaikiepramen

Een raamhor houdt muggen en andere insecten buiten. Ook als het een raam is die naar binnen opendraait of als het een draaikiepraam is. Kortom, raamhorren zijn ideaal als je de ramen lekker open wilt zetten terwijl je in de avond binnen nog het licht aan hebt. Of als je overdag de kamers wilt luchten terwijl ze in de buurt aan het grasmaaien zijn. Want met het juiste horrengaas, houden ze ook de pollen buiten! Wij maken raamhorren op maat die passen bij jouw woonsituatie. Wil je daar meer over weten? Bezoek dan onze woonwinkel; De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch.

Draaikiepramen? Neem een vaste raamhor!

Ook bij draaikiepramen kun je een hor plaatsen. Zoals de raamhor. Die is ook geschikt voor ramen die naar binnen toe openen. Deze vaste raamhor is juist voor dit soort ramen ontwikkeld en is geschikt voor kozijnen van hout, aluminium of kunststof. De afwerking is namelijk zo gemaakt dat ze zonder te boren in het raam geplaatst kunnen worden. Ze hebben een speciale afdichting waardoor de hor wel perfect aansluit maar het kozijn niet beschadigt!

Veel voordelen met een raamhor

Een raamhor biedt vele voordelen. Zo zijn ze dus geschikt voor onder meer draaikiepramen, sluiten goed aan en kunnen ook geplaatst worden in extra grote ramen. En doordat er extra veel aandacht aan het design van de raamhor besteed is, valt het niet op in jouw interieur. Het frame is van aluminium en kan in vijf verschillende profielkleuren uitgevoerd worden. Ook de kleur van het horrengaas kun je zelf kiezen. En, in de hor kan het horrengaas geplaatst worden van jouw voorkeur. Zoals pollenwerend of transparant gaas. Heb jij bijvoorbeeld last van hooikoorts? Dan is dat pollenwerende horengaas ideaal omdat dat wel 90% van de pollen buiten houdt!

Een raamhor voor elk huis

Met zoveel variaties in raamhorren is er ook altijd wel een hor voor jouw huis. Heeft de vaste raamhor niet jouw voorkeur? Kijk dan eens naar de rolhor of de inzethor. Zo kun je altijd de raamhor kiezen die geschikt is voor jouw woonsituatie en tegemoet komt aan jouw wensen. Wij adviseren je daar graag in en als je dat wilt, zorgen we ervoor dat een passende hor voor jouw huis gemaakt wordt.

Raamhorren, goed geregeld bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

Een raamhor moet perfect passen, anders heeft het niet zoveel zin. Wij regelen het daarom goed voor je, altijd. Wil je voorbeelden van de diverse opties in horren die in ramen geplaatst kunnen worden? En van het verschil in horrengaas? Kom dan naar De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch. Onze woonwinkel is van maandag tot en met zaterdag geopend, heeft voldoende parkeerruimte voor de deur en de koffie staat voor je klaar! Zien we je binnenkort?

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.