Onze beoordeling

Rolgordijnen

NU MET 15% KORTING

Rolgordijnen

NU MET 15% KORTING

Rolgordijnen

NU MET 15% KORTING

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijn

Semi transparant rolgordijn

Gratis inspiratie magazine


Kijkje in de showroom

Verduisterend rolgordijn

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Bij de Bossche Tapijtschuur ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Rolgordijnen, voor bijna elk raam

Rolgordijnen zijn praktische raamdecoratie die eigenlijk voor bijna elk raam gehangen kunnen worden. Ook voor de hele grote ramen, de hele kleine en natuurlijk de draaikiepramen. Maar wist je dat ze ook in vochtige ruimtes voor de ramen kunnen? Als je meer wilt weten en vooral meer voorbeelden van mooie rolgordijnen wilt zien, ben je altijd welkom in onze woonwinkel De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch. We staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies, scherpe prijzen en natuurlijk lekkere koffie!

Sfeervol en functioneel

Rolgordijnen zijn zowel sfeervol als functioneel. Je kunt ze namelijk in zoveel verschillende varianten laten uitvoeren, dat er altijd wel een geschikt is voor de woonstijl van jouw interieur! En, we maken ze zo dat ze ook de juiste functie voor jouw huis hebben. Of dat nu warmtewerend moet zijn, verduisterend of zo groot dat het past bij dat ene, hele grote raam. Want rolgordijnen kunnen we tot wel 4,2 meter breed laten maken! En heb jij ramen die nog breder zijn? Ook dan zorgen we voor een passende oplossing. Door bijvoorbeeld 2 rolgordijnen aan elkaar te koppelen. Zo kunnen we rolgordijnen hangen bij ramen tot wel 8 meter breed!

Maatwerk in afwerking

Een rolgordijn lijkt een vrij simpel, eenvoudig gordijntje voor het raam. Maar niets is minder waar. Een rolgordijn kan in talloze varianten uitgevoerd worden zodat het altijd geheel op maat gemaakt kan worden. Zo is er heel veel keus in gordijnstoffen; van allerlei kleuren en dessins tot variaties in weving, met of zonder coating, van screendoek en natuurlijk de varianten transparant tot verduisterend. Ook is het mogelijk om ze met zijgeleiding te laten maken zodat ze meer verduistering geven. De kleurgecoördineerde afwerking betekent dat de kunststof kapjes en ketting op de kleur van het doek worden afgestemd. Dit kan ook in een metalen afwerking.

Rolgordijnen bij dakramen en draaikiepramen…

Voor dakramen en draaikiepramen zijn rolgordijnen heel geschikt als ze met zijgeleiding afgewerkt worden. Daarmee wordt de zijkant vastgezet waardoor het strak voor het raam blijft hangen ongeacht of het raam wel of niet opengekanteld is. En voor deze ramen is er een mooie blanke aluminium omlijsting om een maximale verduistering te krijgen.

… of in keuken of badkamer

Raamdecoratie voor de badkamer en keuken lijkt vaak lastig vanwege het vocht in die ruimtes. Toch kunnen hier wel rolgordijnen opgehangen worden. Als ze maar van een speciale stof gemaakt zijn; een screendoek. Dat is een stof die vocht- en schimmelwerend is waardoor ze geschikt zijn voor deze vochtige ruimtes. Ook zijn deze stoffen heel eenvoudig te reinigen met een vochtig doekje.

Raamklinken ontwijken met het rolgordijn

Voor rolgordijnen zijn raamklinken maar onhandige obstakels. Zitten de raamklinken ook bij jouw raam in de weg? Dan laten wij de rolgordijnen contra-rollend maken. Dat betekent dat de stof dan aan de voorzijde van de buis afrolt in plaats van aan de achterzijde. Hierdoor komt het rolgordijn niet met de raamklinken in botsing. Een oplossing die we overigens ook gebruiken als je rolgordijnen wilt voor ramen in een lastige hoek. Door ze dan contra-rollend te monteren heb je geen last van ongewenste kieren!

Vakkundig monteren van rolgordijnen

Hoe de rolgordijnen ook gemonteerd moeten worden, wij zorgen dat het netjes en vakkundig gebeurd. Door ze al eerst door onze eigen mensen zorgvuldig te laten inmeten en daarna netjes te laten monteren. Of dat nu contra-rollend is, met een montageprofiel of anders.

Rolgordijnen bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

Rolgordijnen zijn ideaal in veel interieurs, ook omdat ze zo mooi combineren met andere raamdecoratie. Bijvoorbeeld omdat je de ruimte wilt verduisteren terwijl je doorschijnende raamdecoratie hebt. Verduisterende rolgordijnen zijn daar dan een mooie en slimme keuze bij. Wil jij ook zulke suggesties, maar dan gebaseerd op jouw woonstijl en persoonlijke smaak? Kom dan langs en we geven ook jou graag interieuradvies! Je kunt bij ons terecht van maandag tot en met zaterdag en voor de deur vind je volop parkeergelegenheid!

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur