HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Rolhorren

52

combinaties

Een rolhor is een mooie oplossing, ook voor dakramen. Strak en gemakkelijk.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij de Bossche Tapijtschuur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Zoek je een oplossing tegen pollen in huis? Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Rolhor is dé raamhor voor slaapkamer of zolder

De rolhor is ideaal als raamhor voor slaapkamers en zolders. Met een rolhor sluit je het raam snel af voor insecten en pollen maar zet je het ook weer zo open. En dat is wel zo handig, bijvoorbeeld om de bedden even buiten te hangen. Ook kan een rolhor hoog hangen omdat het ook op afstand bediend kan worden. Het past dus ook in dakramen, hoe hoog ze ook zijn! Kom deze handige raamhor eens zelf zien, in onze woonwinkel in Den Bosch. We zijn open van maandag tot en met zaterdag en helpen je graag met persoonlijk advies!

Rolhor op de slaapkamer…

‘s Avonds het licht aanlaten en ’s ochtends de slaapkamer lekker luchten. Het kan allemaal met een rolhor in de ramen! Want een rolhor sluit het raam hermetisch af waardoor pollen en insecten buiten blijven maar jij wel genoeg frisse lucht in de slaapkamer krijgt. En wil je ’s ochtends even het dekbed buiten hangen? Dan schuif je de rolhor gewoon een stukje omhoog.

… en in de dakramen op zolder!

Ook op een zolder wil je de ramen open kunnen zetten, zeker op warme zomeravonden! En met een rolhor kan dat ook. Daarmee laat je de frisse lucht naar binnen stromen terwijl pollen en insecten buiten blijven. Een rolhor is heel geschikt voor dakramen omdat het tegen het dakbeschot rondom de raamopening geplaatst wordt. Daardoor sluit het perfect aan en kun je zomers ook op zolder genieten van een fijne nachtrust zonder dat je last hebt van insecten, pollen of teveel warme lucht.

Op afstand bedienbaar

Een hor in grote of hoge ramen is handig maar kan ook onhandelbaar zijn. Omdat je er bijvoorbeeld niet bij kunt. Daarom laten wij rolhoren in zulke ramen uitvoeren met een afstandsbediening. Of een trekstang als je dat liever hebt. Op die manier kun je de rolhor gemakkelijk bedienen zonder dat je er echt bij hoeft.

Horrengaas in de rolhor

Net als alle andere horren die wij op maat maken, maken we ook de rolhor met het horrengaas van jouw keuze. Dat kan het standaard horrengaas zijn dat verkrijgbaar is in verschillende tinten. Of het pollenwerende gaas wat ideaal is voor mensen met hooikoorts, een pollenallergie dus. En wil je wel een hor maar wil je die niet zien? Dan kies je het extra transparante gaas.

Rolhor op maat gemaakt, bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

De beste hor is de hor die op maat gemaakt is. En dat regelen wij voor je! Laat je eerst goed adviseren welke hor het beste past in jouw huis. Wij doen dat graag en vertellen je dan meteen over de vele mogelijkheden. Ook kun je in onze woonwinkel in Den Bosch al die varianten zelf zien. Wil je persoonlijk en vakkundig advies voor de horren in jouw huis? Maak dan snel een afspraak en we zien je graag bij De Bossche Tapijtschuur!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur