HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijn!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij de Bossche Tapijtschuur. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen, geschikt voor elk raam

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn stijlvolle raamdecoratie die in elk type raam passen. Of dat nu groot of klein is, rechthoekig of driehoekig, een erkerraam, dakraam of draaikiepraam. De Iso Plissé® gordijnen laten we voor de ramen in jouw huis of kantoor op maat maken in onze eigen ateliers. Bekijk deze raamdecoratie met de honingraatstructuur gerust eens zelf, in onze woonwinkel De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch. We vertellen je er graag meer over!

In wel 2 plooibreedtes

Elk huis is anders, en dus zijn de ramen ook vaak verschillend. Gelukkig kunnen we ook met de plooibreedtes de Iso Plissé® gordijnen daarop aanpassen. Die opvallende maat in een riant raam geeft het interieur een robuuste touch. Heb je kleinere ramen? Dan kun je voor de Iso Plissé® gordijnen een smallere plooibreedte kiezen, zoals de 25 en 32 mm. Die verfijndere uitvoering is overigens ook ideaal bij de smalle glaslijsten van draaikiepramen!

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen in veel kleuren en stoffen

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn ook beschikbaar in meerdere kleuren en verschillende soorten stoffen. Benieuwd welke dat zijn? Dan kun je ze het beste zelf komen bekijken in onze woonwinkel in Den Bosch of in onze mobiele showroom die in de regio Den Bosch rondrijdt. Je kunt dan in alle rust zelf de kleurstalen en stofsoorten bekijken of, als de mobiele showroom bij jou in de buurt is, ze even mee naar binnen nemen. Je beoordeelt ze direct in jouw huis en ziet of het past bij jouw interieur. Kom je er niet uit? Dan zijn wij er natuurlijk altijd om je persoonlijk te adviseren. Of dat nu in de bus is of in onze woonwinkel!

Mooie combi met overgordijnen!

Overdag bieden de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen voldoende privacy terwijl je toch genoeg natuurlijk daglicht in huis krijgt. Want deze stof is net dicht genoeg om er niet doorheen te kunnen kijken maar verduistert ook niet. Voor de avond zijn ze echter niet dicht genoeg om ook dan privacy te bieden. Daarom adviseren we vaak om ze te combineren met mooie overgordijnen. Zo krijgt het interieur een warme sfeer, heb je toch de gewenste privacy en verbetert de akoestiek ook nog eens.

Iso Plissé® gordijnen, ook handig bij een dakraam of lichtkoepel

Dat Iso Plissé® gordijnen geschikt zijn voor grote ramen en ramen met een aparte vorm hadden we al gezegd. Maar ze zijn ook heel handig bij hoge ramen waar je niet makkelijk bij komt, zoals een dakraam of lichtkoepel. Je kunt ze namelijk met verschillende bedieningssoorten laten uitrusten. Natuurlijk handbediend maar voor die hoge ramen kies je beter een elektrische bediening of een bedieningsstok. En de koorden die de stof op- en neerlaten zijn mooi weggewerkt tussen de stoflagen zodat ze niet meer zichtbaar zijn.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft De Bossche Tapijtschuur een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Reiniging

Ook in de semi-transparante stof zijn de Iso Plissé® gordijnen mooi én praktisch. Ze zijn net zo energiebesparend, tot wel 25%, kunnen uitgevoerd worden in vlamvertragende maar ook in stofwerende stoffen. Zeker als je voor de laatste kiest, is reiniging erg eenvoudig. De raamdecoratie kan dan gewoon afgeveegd worden met een borstel. En als het nodig is, kunnen ze zelfs gewassen worden. Let daarbij wel op dat eventuele elektrische onderdelen niet in contact met water komen en dat je altijd het wasvoorschrift volgt.

Geen gedoe met storend licht bij beeldschermen

Lichtinval bij beeldschermen is altijd storend. Maar niet als de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen voor de ramen hangen! Deze filteren het licht en voorkomen daarmee die hinderlijke lichtreflectie op de schermen. En stoort het licht jou niet maar wel eventuele inkijk? Dan fixeer je ze precies op ooghoogte. Dat kan omdat de Iso Plissé® gordijnen ook uitgevoerd kunnen worden met het handige top-down bottom-up-systeem.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch

Een heel uitgebreide collectie in lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen vind je in onze woonwinkel De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Kom dan langs en we staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en een compleet assortiment voor woninginrichting.

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.