HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

301

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

‘Niet alleen voor raamdecoratie kun je bij ons terecht. Ook voor leuke woonaccessoires ben je bij ons aan het juiste adres.’

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis.”

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag gesloten

Semi-transparante rolgordijnen zijn blikdicht

Een ‘blikdicht’ interieur betekent een ruimte waar overdag privacy is met een aangename lichtinval maar waar ’s avonds nog wel silhouetten doorheen gezien worden. Zo’n interieur creëer je met semi-transparante rolgordijnen. En voor de privacy ’s avonds? Dan kies je voor bijvoorbeeld verduisterende gordijnen. Deze combinaties en meer vind je bij De Bossche Tapijtschuur in Den Bosch waar we voor je klaar staan met persoonlijk interieuradvies.

Voor de woonkamer en werkkamer

Semi-transparante rolgordijnen kun je multifunctioneel noemen. Want ze zijn heel geschikt voor de woonkamer maar doen ook goed dienst in de werkkamer. Dat komt onder meer door de aangename lichtfiltering. Overdag laten ze namelijk voldoende licht door om prettig bij te werken, rustig te lezen of ontspannen t.v. te kijken. En wil je dat ze beter isoleren of zelfs het zonlicht weren? Kies dan voor stoffen die zijn voorzien van een metallic of perlex coating. Kortom, dit zijn dus dé rolgordijnen om ongestoord bij te werken en heerlijk te ontspannen.

Mooie afwerking met onderlatten

Ook kun je rolgordijnen mooi laten aansluiten op jouw interieur. Doordat je ze geheel naar smaak kunt laten afwerken. Dat kan met bijvoorbeeld de onderlatten. Die laten we dan op de rolgordijnen plaatsen wat ze een meer elegante en strakkere look geeft. Bovendien functioneren ze ook als verzwaringsprofiel wat ervoor zorgt dat het rolgordijn mooi recht hangt. Onderlatten zijn er in diverse vormen en tinten zoals aluminium, wit en ovaal gestoffeerd. Ook zijn ze er in hout, vlak aluminium of als design lat. Voorbeelden hiervan kun je zelf zien in onze woonwinkel of mobiele showroom die rondrijdt in de regio Den Bosch!

Samen met overgordijnen, een aantrekkelijke combinatie!

We houden van raamdecoratie die mooi en functioneel is. Die past in jouw interieur maar ook goed is voor jouw wooncomfort. Zoals een betere akoestiek in de ruimt en meer privacy. En dat kan, als je raamdecoratie combineert. Bij de semi-transparante rolgordijnen kunnen verduisterende gordijnen bijvoorbeeld heel mooi staan. Een rijke combinatie die in de juiste samenstelling elk interieur meer sfeer geeft!

Net als de paneelgordijnen!

Een leuk extraatje bij rolgordijnen is dat ze van dezelfde stof als paneelgordijnen gemaakt kunnen worden! Dat is handig als je ramen van verschillende afmetingen hebt. Van dezelfde semi-transparante stof die je voor de rolgordijnen hebt gekozen, kunnen dan ook semi-transparante paneelgordijnen gemaakt worden voor een groter raam of schuifpui. Die uniformiteit in de ruimte brengt rust en is natuurlijk ook gewoon een heel slimme oplossing als je in een ruimte ramen hebt van verschillende afmetingen.

Semi-transparante rolgordijnen met persoonlijk interieuradvies

Semi-transparante rolgordijnen zijn dus heel handig en kunnen in heel veel uitvoeringen op maat gemaakt worden. Er is dus altijd een uitvoering die past bij jouw interieur! Wil je daar persoonlijk advies in? Kom dan naar onze woonwinkel of bezoek de mobiele showroom als die bij jou in de buurt is. Onze mensen geven je graag interieuradvies zodat je zeker weet dat de raamdecoratie die je bij ons koopt, ook altijd perfect staat in jouw huis!

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij de Bossche Tapijtschuur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.